VanBasten je napisao/la:
Sasvim solidan stoper za naše lige.
pile87 je napisao/la: Ti si meni KINGmoze bacit loptu iz auta najvise u ligi i to mu je najjaca osobina sasvim prosjecan stoper nase lige.
zahvaljujem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
VanBasten je napisao/la:
Sasvim solidan stoper za naše lige.
pile87 je napisao/la: Ti si meni KINGmoze bacit loptu iz auta najvise u ligi i to mu je najjaca osobina sasvim prosjecan stoper nase lige.
Meni najdrazi igrac SarajevaRosas7 je napisao/la:nesto vise o dilaveru zrnanovicu?
i meni valaTMmanija2012 je napisao/la:Meni najdrazi igrac SarajevaRosas7 je napisao/la:nesto vise o dilaveru zrnanovicu?
AutogolgeterRosas7 je napisao/la:nesto vise o dilaveru zrnanovicu?
Ma ja ba. Niđe veze.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ja cisto sumnjam da je on dao ovu izjavu, jer moras biti smece od covjeka ono zadnje da ovako nesto pricas.
krme jedno debeloinacefindecko je napisao/la:nije uvreda, al on da je normalan ne bi se doveo na nivo na kojem je sad. Werder ga otjerao, repka ga otjerala također radi izjava, i sad je on došao u Sarajevo, vidi da je najbolji i da je "glavni" i misli može radit šta hoće. Seljak ostaje seljak, a on je prava seljačina!
Said je kažnjen zbog izjave.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma onako, prijateljska. Po meni Split konkretniji u prvom dijelu, Sarajevo u drugom. Nekako mi stoperi nisu uigrani, par prilika iz prvog dijela sve preko dva stopera. Karamatic najbolji od prinova, Diatta sasvim solidan. Saida nije bilo, ako ko zna radi cega, neka nam objasni, ali bez rekla kazala.
ever je napisao/la:Said je kažnjen zbog izjave.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma onako, prijateljska. Po meni Split konkretniji u prvom dijelu, Sarajevo u drugom. Nekako mi stoperi nisu uigrani, par prilika iz prvog dijela sve preko dva stopera. Karamatic najbolji od prinova, Diatta sasvim solidan. Saida nije bilo, ako ko zna radi cega, neka nam objasni, ali bez rekla kazala.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.