FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni kao navijacu ZELJEZNICARA se gade igraci kao sto su Said i slicni.... fuj fuj fuj
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ja cisto sumnjam da je on dao ovu izjavu, jer moras biti smece od covjeka ono zadnje da ovako nesto pricas.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma ja ba. Niđe veze.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ja cisto sumnjam da je on dao ovu izjavu, jer moras biti smece od covjeka ono zadnje da ovako nesto pricas.
- inacefindecko
- Kontakt:
nije uvreda, al on da je normalan ne bi se doveo na nivo na kojem je sad. Werder ga otjerao, repka ga otjerala također radi izjava, i sad je on došao u Sarajevo, vidi da je najbolji i da je "glavni" i misli može radit šta hoće. Seljak ostaje seljak, a on je prava seljačina!
krme jedno debeloinacefindecko je napisao/la:nije uvreda, al on da je normalan ne bi se doveo na nivo na kojem je sad. Werder ga otjerao, repka ga otjerala također radi izjava, i sad je on došao u Sarajevo, vidi da je najbolji i da je "glavni" i misli može radit šta hoće. Seljak ostaje seljak, a on je prava seljačina!
beze se ibretim
Vise se ''sekiraju'' manijaci,nego pitari na Saidove ''izjave'' 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Said je kažnjen zbog izjave.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma onako, prijateljska. Po meni Split konkretniji u prvom dijelu, Sarajevo u drugom. Nekako mi stoperi nisu uigrani, par prilika iz prvog dijela sve preko dva stopera. Karamatic najbolji od prinova, Diatta sasvim solidan. Saida nije bilo, ako ko zna radi cega, neka nam objasni, ali bez rekla kazala.
ever je napisao/la:Said je kažnjen zbog izjave.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma onako, prijateljska. Po meni Split konkretniji u prvom dijelu, Sarajevo u drugom. Nekako mi stoperi nisu uigrani, par prilika iz prvog dijela sve preko dva stopera. Karamatic najbolji od prinova, Diatta sasvim solidan. Saida nije bilo, ako ko zna radi cega, neka nam objasni, ali bez rekla kazala.

Bio u tunelu, bole ga leđa.
"Bole" ga ledja. I za Levski i za sviju ostale.
I protiv Maltezana ce odigrati najvjerovatnije jedno poluvrijeme.
I protiv Maltezana ce odigrati najvjerovatnije jedno poluvrijeme.
Poenta je da momka ne mogu kazniti .ima još pola godine ugovora a nije ni kokuz a gratis frajer seljačina sa dna kace .aleksandar_veliki je napisao/la:Cisto sumnjam, odnosno po meni se ne kaznjava igrac na taj nacin. Ako se kaznjava onda udaras po djepu, a ne suplja sa prijateljskom tekmom. Mislim da je Jovic skrivap karte jer dosli su danas ovi iz Levskog malo posmatrati tekmu.ever je napisao/la:Said je kažnjen zbog izjave.aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma onako, prijateljska. Po meni Split konkretniji u prvom dijelu, Sarajevo u drugom. Nekako mi stoperi nisu uigrani, par prilika iz prvog dijela sve preko dva stopera. Karamatic najbolji od prinova, Diatta sasvim solidan. Saida nije bilo, ako ko zna radi cega, neka nam objasni, ali bez rekla kazala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Drago mi je sto raja hvale Bubu, nadam se da je i Jovicu doslo u glavu da bi Diatta trebao igrati umjesto Suljica.
Jel fakat ili nas furas, nesto kontam igrao je frajr za Celik 20 tekmi 4 gola dao,danas sam bas na utakmici sa Splitom se prepirao sa jaranom u vezi njega,on kaze da je dobar a za moj ukus nije mi bas pojacanje volio bi da grijesim ali eto i nako spor je!!amEl_rooB je napisao/la:Dobili ste dobrog spica
A sto se tice danasnje tekme naseg tima,u sustini dobro smo igrali ipak split nije djabe 3 kod kroata,a Karamatic je najbolje pojacanje i cuo sam danas od jednog "zeljovca" da smo ga za dlaku uzeli prije Osima jer kako mi on kaze bas ga je gledao nekoliko puta i da mu se bas ono svidio,ali mi bili brzi 

[youtube][/youtube] evo po ovom vidis kakav je Hadzic napadac. Mozda nije brz kao nekad,al daleko od toga da je spor.Strasno se gradirimaa je napisao/la:Jel fakat ili nas furas, nesto kontam igrao je frajr za Celik 20 tekmi 4 gola dao,danas sam bas na utakmici sa Splitom se prepirao sa jaranom u vezi njega,on kaze da je dobar a za moj ukus nije mi bas pojacanje volio bi da grijesim ali eto i nako spor je!!amEl_rooB je napisao/la:Dobili ste dobrog spica

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo se nadam da su stigli novi dresovi, necemo valjda evropu igrati u trecoj varijanti 

Said nije igrao jel nije trenirao dva dana,cak je u Tuzli bio
Od raje na stadionu se moglo cuti da je Emir Hadzic novi spic igrac
Sto se tice tekme,fino vece,nista posebno,lagana opustena utakmica u kojim smo mi dobili,a i da je Split dobio nebi bilo nezasuzeno
Tekmu su poceli sve novajlije izuzev ovog Pazarca,dakle prvih 11
Adilovic,Gujic,Tatomirovic,Torlak,Tadejevic,Sesar,Comor,Karamatic,Suljic,Zlatkovic,Haskic
Dakle moje misljenje na osnovu vecerasnjeg gledanja da su Gujic,Karamatic,Sunjarevic i Zlatkovic pojacanja...siguran sam da smo njihovim dolaskom a odlaskom Matka,Trebinjca,Handzica,Vucine itd...vise hajrovali
definitivno najbolje se pokazao Karamatic koji je pravi igrac,sa idejom,odlicnom pas igrom,strasna asistencija na kraju,lopta koja pogadja Haskica u glavu
Takodjer ovaj Pazarac u drugom me je isto odusevio vise od ostalih ali opet i kao takav nebi smio reci dali je bolje da igra on ili Comor,definitivno uz Karamatica najbolji u prvom realno,decku savrseno lezi pozicija i to je to
U drugom je usao Diatta(ja sam prvi govorio za momka da pojma nema) u drugom poluvremenu,on duel nije izgubio vjerujte mi,da mu loptu nisu mogli uzeti,zamalo i u strijelce da se upise...
Jedino medju stoperima sto ima propuha,definitivno treba jos neko tu i to je sigurno
Dakle moj krajnji zakljucak je da ostankom Saida ova ekipa moze nesto uraditi,novajlije su se dobro pokazale,plus sto Comor i Diatta kao da su neka dva totalno nova igraca,definivitno pozitav sok
I za kraj nesmijem da zavrsim ovo da ne spomenem doticnog Andriju iz Splita
dakle decko ulazi pred kraj,momak ima 2 i po metra hljeba mi,jos spic...stao pored Torlaka omjer visina ko Torlak i Suljic
strasna zezancija sa njim na kraju
Od raje na stadionu se moglo cuti da je Emir Hadzic novi spic igrac
Sto se tice tekme,fino vece,nista posebno,lagana opustena utakmica u kojim smo mi dobili,a i da je Split dobio nebi bilo nezasuzeno
Tekmu su poceli sve novajlije izuzev ovog Pazarca,dakle prvih 11
Adilovic,Gujic,Tatomirovic,Torlak,Tadejevic,Sesar,Comor,Karamatic,Suljic,Zlatkovic,Haskic
Dakle moje misljenje na osnovu vecerasnjeg gledanja da su Gujic,Karamatic,Sunjarevic i Zlatkovic pojacanja...siguran sam da smo njihovim dolaskom a odlaskom Matka,Trebinjca,Handzica,Vucine itd...vise hajrovali
definitivno najbolje se pokazao Karamatic koji je pravi igrac,sa idejom,odlicnom pas igrom,strasna asistencija na kraju,lopta koja pogadja Haskica u glavu

Takodjer ovaj Pazarac u drugom me je isto odusevio vise od ostalih ali opet i kao takav nebi smio reci dali je bolje da igra on ili Comor,definitivno uz Karamatica najbolji u prvom realno,decku savrseno lezi pozicija i to je to
U drugom je usao Diatta(ja sam prvi govorio za momka da pojma nema) u drugom poluvremenu,on duel nije izgubio vjerujte mi,da mu loptu nisu mogli uzeti,zamalo i u strijelce da se upise...
Jedino medju stoperima sto ima propuha,definitivno treba jos neko tu i to je sigurno
Dakle moj krajnji zakljucak je da ostankom Saida ova ekipa moze nesto uraditi,novajlije su se dobro pokazale,plus sto Comor i Diatta kao da su neka dva totalno nova igraca,definivitno pozitav sok

I za kraj nesmijem da zavrsim ovo da ne spomenem doticnog Andriju iz Splita

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Burberry46
- Kontakt:
Vidjecemo kakav ce bitiamEl_rooB je napisao/la:Dobili ste dobrog spica

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moj Haskiću...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Messi se vraća kući 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop