Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Moj Edine, Bogme ti ova puno prešla, a ni limarija nije nešto očuvana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tyler durden
- Kontakt:
De nek ko otvori temu zute stampe , nesto tipa Express , pa da sva raja koja je dosla na SPORTSKI FORUM, moze normalno pisat a ne ovdje offtopicarit 
-
sheringham
- Kontakt:
Edin se treba voditi onim cime se vodila prijeratna legenda Doboja Caze. Kad su mu rekli sto si se s njom ozenio nju je jeb*lo pola Gracanice. A on im odgovorio ko da mi je Gracanica nesto. Samo manja varosica. 
Jeste li mogli spavati od muke? Nekontam sta se vi imate sikirati za Dzekom i Amrom? Da li se on sikira sto vi hodate sa svojim "curama"? Siguram sam 100% da mu otrnu ona stvar za vas i vase komentare. Covjek je uzeo za curu najljepsu Bosanku danas i sad vama muka. U cemu je fazon?
Covjek nasao sebi curu, nije vama..
Covjek nasao sebi curu, nije vama..
E, da je najljepsa, nije.
Edine, trebao si se konsultovat s rajom s foruma kad si birao curu, ipak je mišljenje forumaša jako cijenjeno i prihvaćeno u elitnim krugovima. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jel' ovo tema Edin Džeko ili Express najnovije izdanje. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali ovaj Kristian dominira sa postovima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sto me nervira kad napisu ( boli mene briga s kim dzeko spava ) pa sta onda radis na ovoj temi ?! ovo je tema o edinu dzeki ili kako kaze onaj bht komentator dzeka , sad nevazno sportskom njegovom zivotu ili privatnom , sto znaci ljudi samo opicite 
Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
- inacefindecko
- Kontakt:
ja bih na trećem slikanju ih sve poslao u piičku maternu
valja ovo sve izdržat, vodaju ga isto cuku, al kad se sjetim da dnevno dobije para ko moji za par godina, onda nek stoji cijeli dan i nek se slika
valja ovo sve izdržat, vodaju ga isto cuku, al kad se sjetim da dnevno dobije para ko moji za par godina, onda nek stoji cijeli dan i nek se slika
Kao da se to sto je Dzeko pristupacan manje-vise svakoj humanitarnoj organizaciji,fudbalskim kampovima ako ga se pozove,to sto nade vremena za sve i stoji nogama cvrsto na zemlji zloupotrebljava,
halo ba on je svjetska fudbalska zvijezda,treba ipak pokazati malo postovanja,a ovi matorci na ovome klipu se ponasaju kao da su oni gazde a Dzeko neki potrcko,nema nista "de Dzeko ako mozes to ili to" vec sve kao s nekom naredbom mu govore,ajd sad stani tamo,te se slikaj s ovim,de ovo de ono
halo ba on je svjetska fudbalska zvijezda,treba ipak pokazati malo postovanja,a ovi matorci na ovome klipu se ponasaju kao da su oni gazde a Dzeko neki potrcko,nema nista "de Dzeko ako mozes to ili to" vec sve kao s nekom naredbom mu govore,ajd sad stani tamo,te se slikaj s ovim,de ovo de ono
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dzeko i jest samo za slikanja i za humanitarnih akcija

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mogao bi Dzemo u modele, mister fotogenicnosti 
Ma gigant!
Ma gigant!
Problem je sto se imalo kvalitetni igraci Sandzaka ili Goranskog kraja i ne pretrgnuse od ''silne''zelje da zaigraju za BIH.Cartman je napisao/la:I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sheyi je napisao/la:Mogao bi Dzemo u modele, mister fotogenicnosti
Ma gigant!
Džeko ide u "stopama" Miss Džekson ....
joj jesu navalili na covjeka,sta ce od te slike ...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa udala mu se sestra jučer za Šoljanina u Sjenici.Cartman je napisao/la:I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
Kako se sve odvija, mislim da je PSG najrealnija opcija za njega. Gameiro napusta klub, nemaju neke napadace, a imaju para koliko hoces.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DnevnaDozaPklata, Futbol, HariTz, Kizo886, L-Train, Matterhorn22, Micron, Normus90, random11, senad82, Shevko, Sheyi, VolimBiH96 i 132 gosta.