vlasenicavoltron30 je napisao/la:Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Moj Edine, Bogme ti ova puno prešla, a ni limarija nije nešto očuvana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tyler durden
- Kontakt:
De nek ko otvori temu zute stampe , nesto tipa Express , pa da sva raja koja je dosla na SPORTSKI FORUM, moze normalno pisat a ne ovdje offtopicarit 
-
sheringham
- Kontakt:
Edin se treba voditi onim cime se vodila prijeratna legenda Doboja Caze. Kad su mu rekli sto si se s njom ozenio nju je jeb*lo pola Gracanice. A on im odgovorio ko da mi je Gracanica nesto. Samo manja varosica. 
Jeste li mogli spavati od muke? Nekontam sta se vi imate sikirati za Dzekom i Amrom? Da li se on sikira sto vi hodate sa svojim "curama"? Siguram sam 100% da mu otrnu ona stvar za vas i vase komentare. Covjek je uzeo za curu najljepsu Bosanku danas i sad vama muka. U cemu je fazon?
Covjek nasao sebi curu, nije vama..
Covjek nasao sebi curu, nije vama..
E, da je najljepsa, nije.
Edine, trebao si se konsultovat s rajom s foruma kad si birao curu, ipak je mišljenje forumaša jako cijenjeno i prihvaćeno u elitnim krugovima. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jel' ovo tema Edin Džeko ili Express najnovije izdanje. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali ovaj Kristian dominira sa postovima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sto me nervira kad napisu ( boli mene briga s kim dzeko spava ) pa sta onda radis na ovoj temi ?! ovo je tema o edinu dzeki ili kako kaze onaj bht komentator dzeka , sad nevazno sportskom njegovom zivotu ili privatnom , sto znaci ljudi samo opicite 
Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- inacefindecko
- Kontakt:
ja bih na trećem slikanju ih sve poslao u piičku maternu
valja ovo sve izdržat, vodaju ga isto cuku, al kad se sjetim da dnevno dobije para ko moji za par godina, onda nek stoji cijeli dan i nek se slika
valja ovo sve izdržat, vodaju ga isto cuku, al kad se sjetim da dnevno dobije para ko moji za par godina, onda nek stoji cijeli dan i nek se slika
Kao da se to sto je Dzeko pristupacan manje-vise svakoj humanitarnoj organizaciji,fudbalskim kampovima ako ga se pozove,to sto nade vremena za sve i stoji nogama cvrsto na zemlji zloupotrebljava,
halo ba on je svjetska fudbalska zvijezda,treba ipak pokazati malo postovanja,a ovi matorci na ovome klipu se ponasaju kao da su oni gazde a Dzeko neki potrcko,nema nista "de Dzeko ako mozes to ili to" vec sve kao s nekom naredbom mu govore,ajd sad stani tamo,te se slikaj s ovim,de ovo de ono
halo ba on je svjetska fudbalska zvijezda,treba ipak pokazati malo postovanja,a ovi matorci na ovome klipu se ponasaju kao da su oni gazde a Dzeko neki potrcko,nema nista "de Dzeko ako mozes to ili to" vec sve kao s nekom naredbom mu govore,ajd sad stani tamo,te se slikaj s ovim,de ovo de ono
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dzeko i jest samo za slikanja i za humanitarnih akcija

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mogao bi Dzemo u modele, mister fotogenicnosti 
Ma gigant!
Ma gigant!
Problem je sto se imalo kvalitetni igraci Sandzaka ili Goranskog kraja i ne pretrgnuse od ''silne''zelje da zaigraju za BIH.Cartman je napisao/la:I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sheyi je napisao/la:Mogao bi Dzemo u modele, mister fotogenicnosti
Ma gigant!
Džeko ide u "stopama" Miss Džekson ....
joj jesu navalili na covjeka,sta ce od te slike ...