Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
harishp
-
Kontakt:
maximusdecimus je napisao/la:lumani je napisao/la:5 miliona bih dobio da ode u cska,to nije nista extra!!Evo i garnet ce da uzme lovu u godinama..Kukoc je prije 10 godina imao 7 miliona!
Teletović nije Kukoč,igrač poput Kukoča bi danas imao bar 14,15 miliona godišnje.uostalom 5 miliona po sezoni za, u NBA neprovjerenog igraca, nije malo.ako odigra dobro povecat ce mu platu i to je to.nije ni Ginobili odmah dobio 14 po sezoni,igro je za milion
''Neprovjeren''igrac WTF

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Citizen-X
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:maximusdecimus je napisao/la:lumani je napisao/la:5 miliona bih dobio da ode u cska,to nije nista extra!!Evo i garnet ce da uzme lovu u godinama..Kukoc je prije 10 godina imao 7 miliona!
Teletović nije Kukoč,igrač poput Kukoča bi danas imao bar 14,15 miliona godišnje.uostalom 5 miliona po sezoni za, u NBA neprovjerenog igraca, nije malo.ako odigra dobro povecat ce mu platu i to je to.nije ni Ginobili odmah dobio 14 po sezoni,igro je za milion
''Neprovjeren''igrac WTF

"............za,
u NBA neprovjerenog igraca,.........."
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
armin dju
-
Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Mirza bi se mogao pokazati jako korisnim u NBA,sa svojim odlicnim dalekometnim sutem i sposobnoscu atraktivnog zakucavanja siguran sam da ce se svidjeti Amerikancima.
Ako bi u prvoj godini uspio usavrsiti odbranu i nabiti jos snage,ja ga u drugoj sezoni vidim kao legitimnog 6-tog igraca ekipe koji ce imati izmedu 10 i 15 poena po utakmici.
Mada nikad se ne zna.
Jedan Jasikevicius ode u NBA sa statusom ponajboljeg kosarkasa evrope pa se ne uspije nametnuti,a Rubio ode sa statusom igraca koji je bio razocarenje za sve u kakvog se igraca razvio s obzirom kako je dominirao na omladinskim takmicenjima i razvali u NBA.
Cuj 6 igrac? a za koga bi to on sjedio na klupi? Za Humpriesa?! ...

Please
-
Dylan Dog
-
Kontakt:
armin dju je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Mirza bi se mogao pokazati jako korisnim u NBA,sa svojim odlicnim dalekometnim sutem i sposobnoscu atraktivnog zakucavanja siguran sam da ce se svidjeti Amerikancima.
Ako bi u prvoj godini uspio usavrsiti odbranu i nabiti jos snage,ja ga u drugoj sezoni vidim kao legitimnog 6-tog igraca ekipe koji ce imati izmedu 10 i 15 poena po utakmici.
Mada nikad se ne zna.
Jedan Jasikevicius ode u NBA sa statusom ponajboljeg kosarkasa evrope pa se ne uspije nametnuti,a Rubio ode sa statusom igraca koji je bio razocarenje za sve u kakvog se igraca razvio s obzirom kako je dominirao na omladinskim takmicenjima i razvali u NBA.
Cuj 6 igrac? a za koga bi to on sjedio na klupi? Za Humpriesa?! ...

Please
Mislio sam 6-ti igrac na nacin na koji je Ginobili godinama u Sparsima bio 6-ti igrac

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 02 jul 2012, 21:01
Dobre su sanse da on ode tamo jer Netsi trenutno nemaju kako znam niti jedne cetvorke...
Mirza jeste nesto izmedju 3 i 4 ali ima visinu kao npr Kris Humphries koji je igrao cetvorku u Netsima proslu sezonu i koji nece ostati u Netsima...Momak je bio drvo, a Mirza im daje novu dimenziju tj moze i na ulaz i na sut sto Humphries ne moze...
Problem je vjerovatno u tome sto Netsi imaju puno tih ideja, npr ganjaju Howarda, trebaju dati novi ugovor Williamsu,zele na SG Johnsona iz Hawksa, a i na poziciji cetvorke zele Ilyasovu koji se konta dal da ostane u Bucksima ili da ode u Cavalierse ili Netse ili Pacerse...Misljenja sam da ako Ilyasova ne dodje u Netse da ce Netsi uzeti Teletovica koji ima mozda i dobre sanse da bude u prvoj petorci jer Netsi nemaju neki mocan tim...
Mozda Williams-neka dvica tu je trenutno Brooks mada idu na Joe Johnsona iz Atlante-Wallace-Teletovic-Lopez/Howard
-
armin dju
-
Kontakt:
Pa dobro sad, druga je stvar rotacije i rostera, jer ako bi doso Howard, Netsi bi imali veoma tanku klupu, nesto poput Miamija, tako da ja sam skoro pa ubijedjen da ce se nametnut u prvoj 5 od samog starta
-
BH430
-
Kontakt:
izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa
-
Tracy3McGrady
-
Kontakt:
Postao/la Tracy3McGrady » 03 jul 2012, 00:50
BH430 je napisao/la:izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa
Smijesno pitanje iskreno, pobjednik Eurolige bi mogao tuci i ove slabije NBA ekipa a da ne moze prvaka NCAA, jeste da su imali dobru ekipu ali to nije dovoljno, jer je iskustvo na strani EL pobjednika.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 01:39
Nisam bas siguran, Davis,Kidd-Gilchrist-T.Jones-Lamb-Teague-Miller...
Ja mislim da bi Kentucky dobio..pogotovo sada u ovom trenutku. A zaboravljate da u Evropi nije neka kosarka trenutno...Starteri tih ekipa tj Ameri koji igraju vaznu ulogu u uspjesnim EL klubovima tesko da se mogu izboriti i za mjesto u NBA ekipi.
-
Semper
-
Kontakt:
BH430 je napisao/la:izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa
Takmičenje NCAA na sve liči više nego na košarku, napad traje 35 sekundi, sudije koje ne znaju osnovna pravila igre. Istina u svakoj ekipi ima po 3-4 momka koji znaju znanje ostali teško da bi mogli igrati u bilo kojem prosječnom evropskom timu tima Partizan ,Cibona ili Armani.
-
neno#4
-
Kontakt:
delpiero20 je napisao/la:Nisam bas siguran, Davis,Kidd-Gilchrist-T.Jones-Lamb-Teague-Miller...
Ja mislim da bi Kentucky dobio..pogotovo sada u ovom trenutku. A zaboravljate da u Evropi nije neka kosarka trenutno...Starteri tih ekipa tj Ameri koji igraju vaznu ulogu u uspjesnim EL klubovima tesko da se mogu izboriti i za mjesto u NBA ekipi.
Ne mora da znaci. Ty Lawson je ove sezone odlicno igrao u Denveru, u Zalgirisu nije mogao da se sastavi. Dosta offtopica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
-
Sapce
-
Kontakt:
ja takodje mislim, da ce se teletovic lako prilagoditi u nba.
tamo jesu igraci bolji, ali se u evropi igra kolektivna odbrana, za razliku od nba.
on je prilicno jak u 1na1 situacijama i moze kreirati sebi sut. tako da za njega ne bi trebalo biti problema
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 16:34
Mirza Teletovic u NBA i to u kakav tim...Tim koji je preselio u novi dio grada, tim koji ima najmoderniju arenu u NBA i tim koji cilja na sami vrh. D.Williams,G.Wallace,D.Howard,J.Johnson....
Njegov dolazak u taj tim je sad nuzan posto ce u trade otici vecina ekipe i oni moraju potpisati jedno 2-3 solidna igraca tipa Mirze i nekih 3-4 igraca za minimalan kontakt koji ce grijati klupu
Da tu makar imaju 7-8 igraca u rotaciji..Mirza,Ilyasova,mozda Kidd i to je to
-
MostaracVelezovac
-
Kontakt:
Postao/la MostaracVelezovac » 03 jul 2012, 18:06
Sad je prva sedmica u Julu - znacemo za 10tak dana da li je ovo sve istina i da li ce Mirza stvarno igrati u NBA.
Drama bi bila da hoce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 03 jul 2012, 18:13
Confirmed: Brooklyn Nets have reached deal with Bosnia power forward Mirza Teletovic. (Beck)
Ako je vjerovati, da slavim

-
Pirke
-
Kontakt:
http://www.netsdaily.com/2012/7/2/31312 ... -must-wait" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnje novosti koje sam procitao o njemu.
Inace, izgleda da ce Netsi dovesti Bogdanovica. Dva rodjena Mostarca u Netsima. Inace, jedini Mostarac koji je bio u NBA ligi je Josip Sesar. Ali nije odigrao niti jednu minutu za Celticse.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 18:53
Ovaj ugovor koji Mirza dobija, mid level je odlican ugovor...namijenjen 5-6 igracu ekipe

-
lisander
-
Kontakt:
Zato sto smo mi, hrvati, srbi, crnogorci njima isto sranje, americka glupost
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 jul 2012, 19:09
Opala svaka cast Mirzi i puno uspjeha u "Mrežicama" (ako je ovo istinito). Mogao bi se on i okititi prstenom sa ovom ekipom
FWIW, Teletovic is represented by the same agent as Deron Williams
Nisu svi zatucani kao ovi sa ESPN-a, ima ljudi koji znaju svoj posao....
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan