Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

harishp
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la harishp » 02 jul 2012, 20:41

maximusdecimus je napisao/la:
lumani je napisao/la:5 miliona bih dobio da ode u cska,to nije nista extra!!Evo i garnet ce da uzme lovu u godinama..Kukoc je prije 10 godina imao 7 miliona!
Teletović nije Kukoč,igrač poput Kukoča bi danas imao bar 14,15 miliona godišnje.uostalom 5 miliona po sezoni za, u NBA neprovjerenog igraca, nije malo.ako odigra dobro povecat ce mu platu i to je to.nije ni Ginobili odmah dobio 14 po sezoni,igro je za milion
''Neprovjeren''igrac WTF :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 02 jul 2012, 20:52

harishp je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:
lumani je napisao/la:5 miliona bih dobio da ode u cska,to nije nista extra!!Evo i garnet ce da uzme lovu u godinama..Kukoc je prije 10 godina imao 7 miliona!
Teletović nije Kukoč,igrač poput Kukoča bi danas imao bar 14,15 miliona godišnje.uostalom 5 miliona po sezoni za, u NBA neprovjerenog igraca, nije malo.ako odigra dobro povecat ce mu platu i to je to.nije ni Ginobili odmah dobio 14 po sezoni,igro je za milion
''Neprovjeren''igrac WTF :roll:

"............za, u NBA neprovjerenog igraca,.........."
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 jul 2012, 20:58

Dylan Dog je napisao/la:Mirza bi se mogao pokazati jako korisnim u NBA,sa svojim odlicnim dalekometnim sutem i sposobnoscu atraktivnog zakucavanja siguran sam da ce se svidjeti Amerikancima.
Ako bi u prvoj godini uspio usavrsiti odbranu i nabiti jos snage,ja ga u drugoj sezoni vidim kao legitimnog 6-tog igraca ekipe koji ce imati izmedu 10 i 15 poena po utakmici.
Mada nikad se ne zna.
Jedan Jasikevicius ode u NBA sa statusom ponajboljeg kosarkasa evrope pa se ne uspije nametnuti,a Rubio ode sa statusom igraca koji je bio razocarenje za sve u kakvog se igraca razvio s obzirom kako je dominirao na omladinskim takmicenjima i razvali u NBA.
Cuj 6 igrac? a za koga bi to on sjedio na klupi? Za Humpriesa?! ... :lol: Please

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 jul 2012, 20:59

armin dju je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Mirza bi se mogao pokazati jako korisnim u NBA,sa svojim odlicnim dalekometnim sutem i sposobnoscu atraktivnog zakucavanja siguran sam da ce se svidjeti Amerikancima.
Ako bi u prvoj godini uspio usavrsiti odbranu i nabiti jos snage,ja ga u drugoj sezoni vidim kao legitimnog 6-tog igraca ekipe koji ce imati izmedu 10 i 15 poena po utakmici.
Mada nikad se ne zna.
Jedan Jasikevicius ode u NBA sa statusom ponajboljeg kosarkasa evrope pa se ne uspije nametnuti,a Rubio ode sa statusom igraca koji je bio razocarenje za sve u kakvog se igraca razvio s obzirom kako je dominirao na omladinskim takmicenjima i razvali u NBA.
Cuj 6 igrac? a za koga bi to on sjedio na klupi? Za Humpriesa?! ... :lol: Please
Mislio sam 6-ti igrac na nacin na koji je Ginobili godinama u Sparsima bio 6-ti igrac ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 02 jul 2012, 21:01

Dobre su sanse da on ode tamo jer Netsi trenutno nemaju kako znam niti jedne cetvorke...

Mirza jeste nesto izmedju 3 i 4 ali ima visinu kao npr Kris Humphries koji je igrao cetvorku u Netsima proslu sezonu i koji nece ostati u Netsima...Momak je bio drvo, a Mirza im daje novu dimenziju tj moze i na ulaz i na sut sto Humphries ne moze...

Problem je vjerovatno u tome sto Netsi imaju puno tih ideja, npr ganjaju Howarda, trebaju dati novi ugovor Williamsu,zele na SG Johnsona iz Hawksa, a i na poziciji cetvorke zele Ilyasovu koji se konta dal da ostane u Bucksima ili da ode u Cavalierse ili Netse ili Pacerse...Misljenja sam da ako Ilyasova ne dodje u Netse da ce Netsi uzeti Teletovica koji ima mozda i dobre sanse da bude u prvoj petorci jer Netsi nemaju neki mocan tim...

Mozda Williams-neka dvica tu je trenutno Brooks mada idu na Joe Johnsona iz Atlante-Wallace-Teletovic-Lopez/Howard

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 jul 2012, 21:03

Pa dobro sad, druga je stvar rotacije i rostera, jer ako bi doso Howard, Netsi bi imali veoma tanku klupu, nesto poput Miamija, tako da ja sam skoro pa ubijedjen da ce se nametnut u prvoj 5 od samog starta

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 02 jul 2012, 23:40

izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 jul 2012, 00:50

BH430 je napisao/la:izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa
Smijesno pitanje iskreno, pobjednik Eurolige bi mogao tuci i ove slabije NBA ekipa a da ne moze prvaka NCAA, jeste da su imali dobru ekipu ali to nije dovoljno, jer je iskustvo na strani EL pobjednika.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 01:39

Nisam bas siguran, Davis,Kidd-Gilchrist-T.Jones-Lamb-Teague-Miller...

Ja mislim da bi Kentucky dobio..pogotovo sada u ovom trenutku. A zaboravljate da u Evropi nije neka kosarka trenutno...Starteri tih ekipa tj Ameri koji igraju vaznu ulogu u uspjesnim EL klubovima tesko da se mogu izboriti i za mjesto u NBA ekipi.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 jul 2012, 01:41

BH430 je napisao/la:izvinite sto silazim sa teme, sta mislite ko bi pobjedio izmedju pobjednika NCAA Kentucky i pobjednika Eurolige Olympiacosa
Takmičenje NCAA na sve liči više nego na košarku, napad traje 35 sekundi, sudije koje ne znaju osnovna pravila igre. Istina u svakoj ekipi ima po 3-4 momka koji znaju znanje ostali teško da bi mogli igrati u bilo kojem prosječnom evropskom timu tima Partizan ,Cibona ili Armani.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jul 2012, 11:26

delpiero20 je napisao/la:Nisam bas siguran, Davis,Kidd-Gilchrist-T.Jones-Lamb-Teague-Miller...

Ja mislim da bi Kentucky dobio..pogotovo sada u ovom trenutku. A zaboravljate da u Evropi nije neka kosarka trenutno...Starteri tih ekipa tj Ameri koji igraju vaznu ulogu u uspjesnim EL klubovima tesko da se mogu izboriti i za mjesto u NBA ekipi.
Ne mora da znaci. Ty Lawson je ove sezone odlicno igrao u Denveru, u Zalgirisu nije mogao da se sastavi. Dosta offtopica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 03 jul 2012, 12:47

ja takodje mislim, da ce se teletovic lako prilagoditi u nba.
tamo jesu igraci bolji, ali se u evropi igra kolektivna odbrana, za razliku od nba.
on je prilicno jak u 1na1 situacijama i moze kreirati sebi sut. tako da za njega ne bi trebalo biti problema

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 16:34

Mirza Teletovic u NBA i to u kakav tim...Tim koji je preselio u novi dio grada, tim koji ima najmoderniju arenu u NBA i tim koji cilja na sami vrh. D.Williams,G.Wallace,D.Howard,J.Johnson....

Njegov dolazak u taj tim je sad nuzan posto ce u trade otici vecina ekipe i oni moraju potpisati jedno 2-3 solidna igraca tipa Mirze i nekih 3-4 igraca za minimalan kontakt koji ce grijati klupu
Da tu makar imaju 7-8 igraca u rotaciji..Mirza,Ilyasova,mozda Kidd i to je to

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jul 2012, 18:06

Sad je prva sedmica u Julu - znacemo za 10tak dana da li je ovo sve istina i da li ce Mirza stvarno igrati u NBA.

Drama bi bila da hoce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 jul 2012, 18:13

Confirmed: Brooklyn Nets have reached deal with Bosnia power forward Mirza Teletovic. (Beck)

Ako je vjerovati, da slavim :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 jul 2012, 18:23

http://www.netsdaily.com/2012/7/2/31312 ... -must-wait" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnje novosti koje sam procitao o njemu.

Inace, izgleda da ce Netsi dovesti Bogdanovica. Dva rodjena Mostarca u Netsima. Inace, jedini Mostarac koji je bio u NBA ligi je Josip Sesar. Ali nije odigrao niti jednu minutu za Celticse.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 jul 2012, 18:33

http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... ources-say" onclick="window.open(this.href);return false;

Pazi, croatian forward, yebem im sunce mutavo.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 03 jul 2012, 18:53

Ovaj ugovor koji Mirza dobija, mid level je odlican ugovor...namijenjen 5-6 igracu ekipe ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 jul 2012, 19:05

frankqqqqq je napisao/la:http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/8126519/****

Pazi, croatian forward, yebem im sunce mutavo.
Zato sto smo mi, hrvati, srbi, crnogorci njima isto sranje, americka glupost

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 jul 2012, 19:09

Opala svaka cast Mirzi i puno uspjeha u "Mrežicama" (ako je ovo istinito). Mogao bi se on i okititi prstenom sa ovom ekipom :mrgreen:
FWIW, Teletovic is represented by the same agent as Deron Williams
Nisu svi zatucani kao ovi sa ESPN-a, ima ljudi koji znaju svoj posao....
Bosnian Power Forward Agrees to Deal With Nets
http://www.nytimes.com/2012/07/04/sport ... basketball" onclick="window.open(this.href);return false;
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 13 gostiju.