Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vrijedan je toliko da ga je Ramos hitio pod autobusmandraX je napisao/la:Ajd majket' nemojte da kenjate, prošle sezone kad je Ronaldo zabio 50 (?) golova u ligi, niko nije spomenuo kako je punio Racing, Osasunu, Levante i slično, šta onda sad kenjate o Messiju? Koliko je jak trofej kupa Španije, vi simpatizeri Reala to najbolje znate, ko ga ono osvoji prošle sezone i napravi slavlje kao da su LP osvojili?
Sad sam gledao ovo slavlje Španaca, Reina nije normalan pod br 1pod br 2 - Alonsa majka neće prepoznat' kako se ubio
i pod br 3 - mogao je malo bolje ovacije dobiti Busquets
![]()
P.S. Gdje im je nesto' brko?
anonymousHD je napisao/la:Da ne fulate temu?
Btw, je li iko primetio koliko je p'jan Xabi Alonso, pa na nogama čovek ne može da stoji.![]()
![]()
Nije bio u stanju da progovori nešto, mislim da mu je čak Reina i rekao nešto u tom fazonu, kao ne možeš da pričaš, popilo se malo višemandraX je napisao/la:Sad sam gledao ovo slavlje Španaca, Reina nije normalan pod br 1pod br 2 - Alonsa majka neće prepoznat' kako se ubio
i pod br 3 - mogao je malo bolje ovacije dobiti Busquets
![]()
![]()
Spojio ugodno s korisnimanonymousHD je napisao/la:
Sportista i alkoholičar. Za mene od danas najbolji igrač na svetu!
Casillas veliki humanista želi skratiti patnje italijanima.Juvelandia je napisao/la:[youtube][/youtube]
gospodin, podsjeca me manirima na Del Piera.
Jest, za razliku od njemackog uzora sa klupe sto rovi nos.Vjerovatno te "loptice" koriste za jacanje tehnike na treningu.Saurman je napisao/la:Casillas veliki humanista želi skratiti patnje italijanima.Juvelandia je napisao/la:[youtube][/youtube]
gospodin, podsjeca me manirima na Del Piera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.