Nidje veze...
Nego jeli iko isao ne neki trening ovo ljeto. Kako sve to izgleda?
Ja ne govorim o njegovom talentu, nego o njegovom forsiranju, i razlogu njegovog forsiranja, još od 16 - te godineMostaracVelezovac je napisao/la:Pa neznam uopste sta to vi ocekujete od djeteta od 18-19 godina?![]()
Ćemalović dobija priliku još dok je Ibraković bio(ima 3 sezone),ništa nije pokazao niti je napredovao.Čak štaviše moglo bi se reći da je bolje igrao prije 3 godine.Ako mislimo praviti neke rezultate sa napadom Ćemalović-Mace najebali smo.Do sada su došli Mace,Jaganjac,Nuhić i evo Ćurić.Bit će još 2-3 pojačanja sigurno.Po meni nepotrebno gomilanje (ispod)prosječnih igrača što je ovoj upravi već praksa.Kada se već dovodi igrač sa strane to treba biti ciljano pojačanje i provjeren igrač.kajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
mozda Zajko Zeba ?ra1981 je napisao/la:Ćemalović dobija priliku još dok je Ibraković bio(ima 3 sezone),ništa nije pokazao niti je napredovao.Čak štaviše moglo bi se reći da je bolje igrao prije 3 godine.Ako mislimo praviti neke rezultate sa napadom Ćemalović-Mace najebali smo.Do sada su došli Mace,Jaganjac,Nuhić i evo Ćurić.Bit će još 2-3 pojačanja sigurno.Po meni nepotrebno gomilanje (ispod)prosječnih igrača što je ovoj upravi već praksa.Kada se već dovodi igrač sa strane to treba biti ciljano pojačanje i provjeren igrač.kajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
arius je napisao/la:mozda Zajko Zeba ?ra1981 je napisao/la:Ćemalović dobija priliku još dok je Ibraković bio(ima 3 sezone),ništa nije pokazao niti je napredovao.Čak štaviše moglo bi se reći da je bolje igrao prije 3 godine.Ako mislimo praviti neke rezultate sa napadom Ćemalović-Mace najebali smo.Do sada su došli Mace,Jaganjac,Nuhić i evo Ćurić.Bit će još 2-3 pojačanja sigurno.Po meni nepotrebno gomilanje (ispod)prosječnih igrača što je ovoj upravi već praksa.Kada se već dovodi igrač sa strane to treba biti ciljano pojačanje i provjeren igrač.kajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
O kakvim pojačanjima i parama govoriš majke ti ?kajl je napisao/la: eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
zizu1991 je napisao/la:O kakvim pojačanjima i parama govoriš majke ti ?kajl je napisao/la: eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.![]()
Svi su oni došlu u Velež na ruke, bez pare i dinara, samo im se sredi doplata za treninge, koja također nije redovna, i šta ti očekuješ ?
Da momci ostanu u klubu u kojem su bili 2 godine i da ga preko noći zavole kao što ga ja i ti volimo ?
Logično je da će otići kada im se pruži prilika za nešto bolje, i za boljim uslovima, od ljubavi se ne živi, a oni zarađuju za život radeći ono što iole znaju
Ne znam kakva ti je to priča
rekli smo da bi bilo dobro da dovedemo iskusnog džafića koji bi pomagao marselu maci u napadu.ovako sa samim marselom tesko da mozemo nesto napraviti.ulazimo u sezonu bez ambicija sto je jako lošekajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
Anel Ćurić, veznjak, prošao sve selekcije Travnika, mislim da ima 25 godina, možda koju godinu dana mlađi, ima odličan pregled igre i dobar šut iz daljine, mane nekad previše vuče loptu, trebao bi se brže rješavati i davati pasove koju mu jako tačni, ako ubrza igru i ako imate brze napadače možete imati velike koristi od njegaCrvenarmija je napisao/la:da taj je presao kod nas
bola kajl,bolje bi bilo za Mirzu da jednu godinu igra stalno u napadu(recimo u Lokomativi0 nego da svaku trecu utakmicu ulazi po 10 minuta.A taj jedan iskusan igrac(centarfor) bi nam valjo pravo u napadu da malo prenese to iskustvo na ove mlade igrace,ta ne mislis valjda u napad staviti sve ove golobrade mladicekajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
ja sam mislio da od njega nikad nece biti igraca ali eto godine pokazase da je postao jedan od glavnih veznjaka travnika ,al iskreno mislim da vam je bolje uloziti u neku vasu djecu vratit ce vam e igurno..cuvajte onog mehremica.taj vam igrac moze donijeti bar jedan godisnji budzettravnicanin je napisao/la:Anel Ćurić, veznjak, prošao sve selekcije Travnika, mislim da ima 25 godina, možda koju godinu dana mlađi, ima odličan pregled igre i dobar šut iz daljine, mane nekad previše vuče loptu, trebao bi se brže rješavati i davati pasove koju mu jako tačni, ako ubrza igru i ako imate brze napadače možete imati velike koristi od njegaCrvenarmija je napisao/la:da taj je presao kod nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.