RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 03 jul 2012, 21:21

fali nam jedan prvoklasni napadač i lijevi bočni.onda bi ja mislim imali finu ekipicu koja bi bila iznad desetog mjesta :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jul 2012, 21:58

Ima ovaj Marsel Mace rekose 2 metra u njemu i jos da je Laki osto da ga pogodi u vugla... :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 22:43

Jes' vidio Đurića kako se kreće, što igra u mladoj reprezentaciji ? :)
Ako je u pola onakav, dobar je za naše prilike
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 03 jul 2012, 23:21

treba pokusati dovesti Mirzu Džafića,slobodan je igrač i dobro bi dosao talentovanom Marselu Maci :D onda bi se mogli nadati necemu u ovoj sezoni PL :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 23:27

On je u GOŠK-a igrao prije, jel tako ? dao je Sarajevu na Koševu 2 gola, ako se ne varam

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jul 2012, 23:29

ne vjerujem da ce ga dovest jer ima 32 godine

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 23:34

Ne znam ja koliko ima god, samo sam iznio neke podatke za koje pretpostavljam da su tačni, a o godinama, kako napisah, pojma nemam

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 jul 2012, 00:00

"Mirza Ćemalović je postigao dva gola za ekipu „žutih“"

Mislim da ovaj dečko treba dobiti priliku u ovoj sezoni. Ne zbog ova dva gola na treningu, to je najmanji razlog, nego je tu dosta, prošao je i sve selekcije Veleža. Spreman je, borben igrač, MLAD!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 00:04

Koliko je njemu godina ? On se vrti u Veležu od 16 godine u prvom timu, a znamo i razlog zašto, i zbog čega,
Da li se popravio u zadnje vrijeme to ne znam, al znam prijašnje razloge :?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 jul 2012, 00:05

Mislim da sad ima 19.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jul 2012, 00:27

Pa neznam uopste sta to vi ocekujete od djeteta od 18-19 godina? :roll:

Nidje veze...

Nego jeli iko isao ne neki trening ovo ljeto. Kako sve to izgleda?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 00:43

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa neznam uopste sta to vi ocekujete od djeteta od 18-19 godina? :roll:
Ja ne govorim o njegovom talentu, nego o njegovom forsiranju, i razlogu njegovog forsiranja, još od 16 - te godine

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 jul 2012, 03:53

Ma Mirza bi mogo biti dobar igrac(trenutno je daleko) ako se pravilno razvijo i trudio i ne na silu guro u prvi tim. ;) Gledo sam ga dosta puta do sada(ono vrijeme dok je igro) i nije nesto posebno pokazo,ali se vidi da pravilnim treningom i marljivim radom bi mozda moglo biti nesto od njega.Trenutno je daleko od toga da predvodi napad rodjenih.(mozda bi trebo jednu godinu otici u neki manji klub gdje ce igrati non-stop i gdje bi steko potrebnu rutinu i onda nazad u velez) Jos mi je u glavi onaj njegov zicer sto promasi u Travniku :o ,ono pravi centarfor odradi rutinski i smireno 8-)
Onaj Djafic je dobar(i ja sam ga primjetio)takav jedan bi nam trebo pravo.Ko ga hebe sto ima 32 godine,moze igrati jos najmanje 2-3 godine,a i valjo bi nam jedan iskusan napadac u napadu da ove mladje malo poduci.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 04 jul 2012, 05:55

I ja mislim da bi bilo dobro za Mirzu Cemalovica a i za Velez da ode u nizi ligu jednu sezonu da igra stalno da ojaca i da stekne iskustvo potrebno on je puno njezan i nije agresivan nego samo bezveze trckara bez potrebe treba vise da se pozrtvuje i da ne razmislja puno nego da igra u Lokose jednu sezonu umjesto Balalica a ovome pruziti sansu u Velezu

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 04 jul 2012, 08:29

ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 jul 2012, 10:29

kajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
Ćemalović dobija priliku još dok je Ibraković bio(ima 3 sezone),ništa nije pokazao niti je napredovao.Čak štaviše moglo bi se reći da je bolje igrao prije 3 godine.Ako mislimo praviti neke rezultate sa napadom Ćemalović-Mace najebali smo.Do sada su došli Mace,Jaganjac,Nuhić i evo Ćurić.Bit će još 2-3 pojačanja sigurno.Po meni nepotrebno gomilanje (ispod)prosječnih igrača što je ovoj upravi već praksa.Kada se već dovodi igrač sa strane to treba biti ciljano pojačanje i provjeren igrač.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 04 jul 2012, 10:40

ra1981 je napisao/la:
kajl je napisao/la:ako igrač neće dobiti priliku u 19, kada će? eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
Ćemalović dobija priliku još dok je Ibraković bio(ima 3 sezone),ništa nije pokazao niti je napredovao.Čak štaviše moglo bi se reći da je bolje igrao prije 3 godine.Ako mislimo praviti neke rezultate sa napadom Ćemalović-Mace najebali smo.Do sada su došli Mace,Jaganjac,Nuhić i evo Ćurić.Bit će još 2-3 pojačanja sigurno.Po meni nepotrebno gomilanje (ispod)prosječnih igrača što je ovoj upravi već praksa.Kada se već dovodi igrač sa strane to treba biti ciljano pojačanje i provjeren igrač.
mozda Zajko Zeba ?

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 04 jul 2012, 10:44

arius je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:
mozda Zajko Zeba ?

upravo treba traziti malde igrace po gorazdu visicima tesnjima i slicno.zeljo ce najbolje zaraditi na zoleticu .ko je zeletic prije po godine .kakva crna provjerena pojacanja ?ko ? sve slapa do slape koje menadjeri vodaju od nemila do nedraga .ako su u kojem momentu i bili talenti izgubili su ga u silnom vrcenju po putevima istocne evrope.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 11:42

kajl je napisao/la: eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
O kakvim pojačanjima i parama govoriš majke ti ? :?
Svi su oni došlu u Velež na ruke, bez pare i dinara, samo im se sredi doplata za treninge, koja također nije redovna, i šta ti očekuješ ?
Da momci ostanu u klubu u kojem su bili 2 godine i da ga preko noći zavole kao što ga ja i ti volimo ?
Logično je da će otići kada im se pruži prilika za nešto bolje, i za boljim uslovima, od ljubavi se ne živi, a oni zarađuju za život radeći ono što iole znaju
Ne znam kakva ti je to priča :?

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 04 jul 2012, 12:37

zizu1991 je napisao/la:
kajl je napisao/la: eto vas pravi znalci. doveli bi džafića od 32 godine, a mirzu od 19 u nižerazredni klub. pa znate li da se tako godinama radilo u veležu prije i evo gdje smo sada. uvijek dovedeš velika pojačanja sa strane, a vlastitu djecu u čapljine, troglave, branitelje, lokomotive, da se kale. kad se vrate iz treće lige ne mogu meda. ne zna gledate li vi trećeligaške utakmice. a ova sjajna pojačanja uzmu dobre pare i ispale se ekspresno čim zakasni koja plata.
O kakvim pojačanjima i parama govoriš majke ti ? :?
Svi su oni došlu u Velež na ruke, bez pare i dinara, samo im se sredi doplata za treninge, koja također nije redovna, i šta ti očekuješ ?
Da momci ostanu u klubu u kojem su bili 2 godine i da ga preko noći zavole kao što ga ja i ti volimo ?
Logično je da će otići kada im se pruži prilika za nešto bolje, i za boljim uslovima, od ljubavi se ne živi, a oni zarađuju za život radeći ono što iole znaju
Ne znam kakva ti je to priča :?

pa zato oni odu, a ovi naši se vrate iz troglava i trebaju sad igrati premijer ligu? ne kontaš šta sam htio reći, nije problem u igračima sa strane koji kasnije odu, nego je problem što uprava uopšte dovodi takve igrače. svi pričate o nekim dobrim pojačanjima, pa de reci, koji bi to igrač bio pojačanje, da ga velež može platiti, a da ne ispadne kao hiroš, pehlić i inih? nego malom maceu dati priliku, pa je bolje ako je on ne iskoristi nego ako je pehlić ne iskoristi. a to da ne uzimaju oni i menadžeri lovu, gdje si to pokupio? misliš da je ovaj famozni sarajevski trojac od prošle sezone igrao za klikere, misliš da bandović brani bez pare i dinara?

ja govorim o svim pojačanjima, od nidala ferhatovića, elezovića, krivokapića, nikolića, bajića, pa do hiroša. uvijek se tako radilo, bilo je i dobrih pojačanja među svm ovim igračima sa strane, ali to je bila cijena da naša djeca propadaju u godinama kada se najviše trebaju razvijati. onda u 26oj godini ih vratiš i čekuješ nešto od njih.
a sad neko kaže kako velež proizvodi igrače za želju, umjesto da dovodi pojačanja i juriša na titulu, ma dajte molim vas. kakva crna pojačanja, kao da nis gledali velež zadnjih godina.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []