Danas nam je posjetio malo Stolac, zajedno sa Salmirom Kaplanom.

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ova curica je koliko se meni čini, oduševljena Edinovim prisustvom, usudio bih se reći, da su je natjerali da se slika s njim / amandraX je napisao/la:Ode Edin malo na jug.![]()
Danas nam je posjetio malo Stolac, zajedno sa Salmirom Kaplanom.
To ovaj: http://www.worldbulletin.net/?aType=hab ... leID=72050" onclick="window.open(this.href);return false; ?mandraX je napisao/la:![]()
Krenuli za Dubrovnik, on i Kaplan, pa malo svratili usput do Stoca, nisu se zadržavali, možda nekih pola sata svega, Kaplan je ipak stočanin, jbg.
Nema on kondicije za toga. Nije u formi.AboveTheLaw je napisao/la:Možda ću se provalit a možda i ne, negdje sam skoro pročitao da ce Džeko biti ove godine učesnik Marša mira , koliko ima istine u tome ?
Da da.Cartman je napisao/la:
To ovaj: http://www.worldbulletin.net/?aType=hab" onclick="window.open(this.href);return false; ... leID=72050 ?
Znaci istina je, ostaje samo pitanje hoce li se pojavit 5 km od Potocara, kao Izetbegovic & co ili ce biti kao i ostali ucesnici 3 dana.Zenichanin je napisao/la:Edin Džeko i Felix Sturm aka Adnan Ćatić će biti učesnici marša mira.
Ako je ovo istina svaka im cast..Obojica su pokazali da su velike patriote,humanitarci i ovo bi bila kruna na sve dosad uradjeno s njihove strane..I nema veze hoce li proci cijeli Mars mira ili samo jednu dionicu,u svakom slucaju bi to imalo ogroman pozitivni uticaj na ostale ucesnike i svakako zrtvama genocida pokazali da je njihov bol i bol svih nas,"malih" i "velikih" bosanaca i hercegovaca..AboveTheLaw je napisao/la:Znaci istina je, ostaje samo pitanje hoce li se pojavit 5 km od Potocara, kao Izetbegovic & co ili ce biti kao i ostali ucesnici 3 dana.Zenichanin je napisao/la:Edin Džeko i Felix Sturm aka Adnan Ćatić će biti učesnici marša mira.
I ja mislim da imaju, nevjerujem da bi dzabe pisali o ovome, a da nije provjereno, ionako su to i u clanku spomenuli.Cartman je napisao/la:Sigurno da repka.ba ima izvore unutar Juventusa.
Ma ne kao da će otjerati Mancinija, nego u tom smislu da šeik voli više Džeku od Balotellija i Mancinija zajedno, o tome je riječ bilaZekoo je napisao/la:Ma oni su imali nekog lika bosanca (što je blizak sa šeicima) kao izvor, koji im je rekao da će Mancinija otjerat na kraju sezone bez obzira na sve, kako oni kao nešto više vole Džeku od Mancinija ....
Ma ja nešto na taj fazon davno sam to čitao, uglavnom smiješno.zizu1991 je napisao/la:Ma ne kao da će otjerati Mancinija, nego u tom smislu da šeik voli više Džeku od Balotellija i Mancinija zajedno, o tome je riječ bilaZekoo je napisao/la:Ma oni su imali nekog lika bosanca (što je blizak sa šeicima) kao izvor, koji im je rekao da će Mancinija otjerat na kraju sezone bez obzira na sve, kako oni kao nešto više vole Džeku od Mancinija ....