Pa udala mu se sestra jučer za Šoljanina u Sjenici.Cartman je napisao/la:I onda se nadje neki pametnjakovic i kaze da Sandzak nema veze sa BiH, i da se ne trebamo borit za igrace iz Sandzaka.Pauk je napisao/la:Dzeko u Sjenici zadnja dva dana
[youtube][/youtube]
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kako se sve odvija, mislim da je PSG najrealnija opcija za njega. Gameiro napusta klub, nemaju neke napadace, a imaju para koliko hoces.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ode Edin malo na jug.
Danas nam je posjetio malo Stolac, zajedno sa Salmirom Kaplanom.

Ova curica je koliko se meni čini, oduševljena Edinovim prisustvom, usudio bih se reći, da su je natjerali da se slika s njim / amandraX je napisao/la:Ode Edin malo na jug.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jos joj stavili sal koji je veci od nje.
Nego cudi me da Dzekson ne ode negdje malo dalje, da se odmori od ovog slikanja i fanova. Mogao je malo do Las Vegasa sa Rooneyem.
Nego cudi me da Dzekson ne ode negdje malo dalje, da se odmori od ovog slikanja i fanova. Mogao je malo do Las Vegasa sa Rooneyem.
Krenuli za Dubrovnik, on i Kaplan, pa malo svratili usput do Stoca, nisu se zadržavali, možda nekih pola sata svega, Kaplan je ipak stočanin, jbg.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Možda ću se provalit a možda i ne, negdje sam skoro pročitao da ce Džeko biti ove godine učesnik Marša mira , koliko ima istine u tome ?
To ovaj: http://www.worldbulletin.net/?aType=hab ... leID=72050" onclick="window.open(this.href);return false; ?mandraX je napisao/la:![]()
Krenuli za Dubrovnik, on i Kaplan, pa malo svratili usput do Stoca, nisu se zadržavali, možda nekih pola sata svega, Kaplan je ipak stočanin, jbg.
Mozda ce onda bas prec u Tursku Dzeko.
Nema on kondicije za toga. Nije u formi.AboveTheLaw je napisao/la:Možda ću se provalit a možda i ne, negdje sam skoro pročitao da ce Džeko biti ove godine učesnik Marša mira , koliko ima istine u tome ?
Ja prvi put čujem za to, doduše danas pričaju kako će biti par dana u Dubrovniku, a Srebrenica je 11.07, s tim ako će na Marš Mira, treba poći negdje 7(8).7, mislim...kako će onda to sve stići?
Da da.Cartman je napisao/la:
To ovaj: http://www.worldbulletin.net/?aType=hab" onclick="window.open(this.href);return false; ... leID=72050 ?
- Zenichanin
- Kontakt:
Edin Džeko i Felix Sturm aka Adnan Ćatić će biti učesnici marša mira.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Znaci istina je, ostaje samo pitanje hoce li se pojavit 5 km od Potocara, kao Izetbegovic & co ili ce biti kao i ostali ucesnici 3 dana.Zenichanin je napisao/la:Edin Džeko i Felix Sturm aka Adnan Ćatić će biti učesnici marša mira.
A evo šta pišu naši susjedi o humanitarnom događaju na Stradunu
Komentare s iste stranice vrijedi pogledati
http://gol.dnevnik.hr/clanak/u_zaledu/k ... l#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Komentare s iste stranice vrijedi pogledati
http://gol.dnevnik.hr/clanak/u_zaledu/k ... l#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahhaahah kaze trojica pobijedili dzeku

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Najpopularniji fudbalski reprezentativac nerijetko je glavna tema špekulacija vezanih za njegove transfere, te ga tokom svakog prelaznog roka mediji neosnovano sele iz kluba u klub.
Iako se Reprezentacija . ba portal drži svoje striktne odluke o ne prenošenju takvih (dez)informacija, ovaj put prenosimo informaciju iz pouzdanih izvora koja kaže kako je Edin Džeko doveo do raskola u slaganju mišljenja čelnih ljudi italijanskog Juventusa, tačnije sportskog direktora Giussepe Marotte i trenera Antonia Conta.
Naime, dok je u italijanskim medijima Antonio Conte u više navrata izjavio kako kao pojačanja u napadu svog tima želji isključivo vidjeti novajlije Edisona Cavanija ili Robina Van Persija, njegov šef, sportski direktor Giussepe Marotte istakao je kako kao prvi cilj i želju u ovom transfernom roku ima dovođenje našeg Edina Džeke.
Sasvim je jasno da sportski direktor može donijeti odluku na svoju ruku o kupovini novog fudbalera u svoj klub, no upitno je koliko će Edin Džeko biti favoriziran od strane trenera ukoliko ga on praktično i ne želi u svom timu.
Izgleda da direktor Juventusa Marotta hoce Dzeku dok trener Juventusa Antonio Conte nece Dzeku. 
Iako se Reprezentacija . ba portal drži svoje striktne odluke o ne prenošenju takvih (dez)informacija, ovaj put prenosimo informaciju iz pouzdanih izvora koja kaže kako je Edin Džeko doveo do raskola u slaganju mišljenja čelnih ljudi italijanskog Juventusa, tačnije sportskog direktora Giussepe Marotte i trenera Antonia Conta.
Naime, dok je u italijanskim medijima Antonio Conte u više navrata izjavio kako kao pojačanja u napadu svog tima želji isključivo vidjeti novajlije Edisona Cavanija ili Robina Van Persija, njegov šef, sportski direktor Giussepe Marotte istakao je kako kao prvi cilj i želju u ovom transfernom roku ima dovođenje našeg Edina Džeke.
Sasvim je jasno da sportski direktor može donijeti odluku na svoju ruku o kupovini novog fudbalera u svoj klub, no upitno je koliko će Edin Džeko biti favoriziran od strane trenera ukoliko ga on praktično i ne želi u svom timu.
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 03 jul 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
Juvelandia
- Kontakt:
Marotta je 100% zainteresovan za Dzeku al na kraju Conte odlucuje koga ce pokusat dovest.Ovo prvo znam sto posto a da li ga Conte hoce ....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Ako je ovo istina svaka im cast..Obojica su pokazali da su velike patriote,humanitarci i ovo bi bila kruna na sve dosad uradjeno s njihove strane..I nema veze hoce li proci cijeli Mars mira ili samo jednu dionicu,u svakom slucaju bi to imalo ogroman pozitivni uticaj na ostale ucesnike i svakako zrtvama genocida pokazali da je njihov bol i bol svih nas,"malih" i "velikih" bosanaca i hercegovaca..AboveTheLaw je napisao/la:Znaci istina je, ostaje samo pitanje hoce li se pojavit 5 km od Potocara, kao Izetbegovic & co ili ce biti kao i ostali ucesnici 3 dana.Zenichanin je napisao/la:Edin Džeko i Felix Sturm aka Adnan Ćatić će biti učesnici marša mira.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sigurno da repka.ba ima izvore unutar Juventusa.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim da imaju, nevjerujem da bi dzabe pisali o ovome, a da nije provjereno, ionako su to i u clanku spomenuli.Cartman je napisao/la:Sigurno da repka.ba ima izvore unutar Juventusa.
Mada vjerujem, da sigurno Juve razmislja o Dzeki, treba im jedan napadac svjetske klase, i sigurno da se tu razmisslja i o Dzeki, mada sad koliko je to sve konkretno, vidjecemo.
Ma oni su imali nekog lika bosanca (što je blizak sa šeicima) kao izvor, koji im je rekao da će Mancinija otjerat na kraju sezone bez obzira na sve, kako oni kao nešto više vole Džeku od Mancinija ....
Ma ne kao da će otjerati Mancinija, nego u tom smislu da šeik voli više Džeku od Balotellija i Mancinija zajedno, o tome je riječ bilaZekoo je napisao/la:Ma oni su imali nekog lika bosanca (što je blizak sa šeicima) kao izvor, koji im je rekao da će Mancinija otjerat na kraju sezone bez obzira na sve, kako oni kao nešto više vole Džeku od Mancinija ....
Trenutno korisnika/ca: denza, Drum, hansbosna, MiranGlasnic i 39 gostiju.