FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 01:39

Johny mislim da se po prvi put ne bi slozio s tobom u necemu.
Po meni je Rami prosjecan igrac koji ne bi trebao sjediti ni na klupi Barse.
On je vise za engleske klubove .. onako jak, tehnicki nidje veze, malouman i moze puno izbiti loptu :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2012, 07:55

Sto bih volio da Neymar dodje u Real pa prekuca evropski fudbal, pa da se ovdje pocne kukati zasto nije doveden. To bi bilo idealno.
Jednostavno,momak se previse potcjenjuje, nije jos nista posebno pokazao, ali se njegov talenat previse potcjenjuje i mislim da je stvorena pogresna slika o njemu i kao licnosti.Previse je medijski napuhan.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 jul 2012, 10:59

messilla je napisao/la:Sto bih volio da Neymar dodje u Real pa prekuca evropski fudbal, pa da se ovdje pocne kukati zasto nije doveden. To bi bilo idealno.
Jednostavno,momak se previse potcjenjuje, nije jos nista posebno pokazao, ali se njegov talenat previse potcjenjuje i mislim da je stvorena pogresna slika o njemu i kao licnosti.Previse je medijski napuhan.
Momak se rodio za Barce, paz' taj napad majke mi, Alexis - Messi - Neymar, jest' da su sva troj'ca džepna izdanja, al' jbg :mrgreen:
Malac fantastično igra, al' eto medijski je previše napuhan, pa je samim tim i cijena malo više napuhana...

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 11:17

Jordi Alba je uspješno prošao medicinske testove ovog jutra, prvo u bolnici, a zatim u klubu.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 jul 2012, 11:38

mandraX je napisao/la: Momak se rodio za Barce, paz' taj napad majke mi, Alexis - Messi - Neymar, jest' da su sva troj'ca džepna izdanja, al' jbg :mrgreen:
Malac fantastično igra, al' eto medijski je previše napuhan, pa je samim tim i cijena malo više napuhana...
ne vidim ga u formaciji 3-7-0 :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jul 2012, 13:41

messilla je napisao/la:Sto bih volio da Neymar dodje u Real pa prekuca evropski fudbal, pa da se ovdje pocne kukati zasto nije doveden. To bi bilo idealno.
Prekucat ce, k'o sto je Robinho prekuc'o.
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 jul 2012, 13:43

Sta hoces reci da je Robinho bio los u Realu?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jul 2012, 13:46

D10S je napisao/la:Sta hoces reci da je Robinho bio los u Realu?
Sta loš, prekuc'o covjek.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 13:49

xaviesta je napisao/la:
D10S je napisao/la:Sta hoces reci da je Robinho bio los u Realu?
Sta loš, prekuc'o covjek.
Nemoj zajebavat.
sve 3 sezone je odradio na nivou,u svakoj je bio bolji nego u prethodnoj.
2007/8 vjerovatno i glavni igrac u pohodu na titulu.

sad sto ga Real sjeba,klima i kurave nisu neke u Unitedu to je drugo.

isto vazi i za ovog.
vjerujem da bi u pravom klubu pod pravim trenerom mogao prekucat.
jedno je kad galami na tebe Xavi a ne De Jong npr.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 jul 2012, 14:04

Sad koliko se moze reci prekuco za nekog ko je eto bio dobar da se tako izjasnim. Prekucali su Ronaldinho, Ronaldo itd.

Uzmimo u obzir i to da je Robinho u Realu bio glavna zvijezda nesto slicno mora biti i Neymar da bi pruzio svoj maksimum. Ne znam je l' ga vi vidite kao igraca koji ce poput Pedra, Alexisa i Ville citavu utakmicu biti poredeđen Messiju? Ma hoce bas je skorman decko, igra u **** Brazilu a ponasa se k'o da je boga za mu*a uhvatio.

Zasnivati igru na brazilcu koji ce na vrhuncu vjerovatno kao i vecina sunarodnjaka ostaviti ekipu na cjedilu i udati se kod negog bogatasa (Ronaldo) ili nabaciti desetak kila viska. Bilo bi glupo.

Barca ako misli vratiti titulu sada kada je Real na ovoj razini, mora obavezno dovesti kvalitetnog stopera. Pouzdati se u Puyola koji je vise u bolnici nego na terenu, Piquea koji ce se nakon eura vjerovatno vratiti starim navikama, i bekovima koji su to samo na papiru a ocekivati da se sa trona skine Real, hm :?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2012, 14:29

Glupo bi bilo sada ga dovoditi, nit nam treba nit imamo sredstava (zaboli me dando ako neko ima problema sa prvim licem mnozine,lakse mi ovako pisat).

E sad je druga stvar sta ce biti za dvije godine kad ,recimo, ode Villa ili sta ja znam, i kad on bude imao zelju da zaigra u Evropi.

Msm, glupo je sad o tome raspravljat, ako uprava bude htjela, oni ce ga dovest i to je to. Ne moze bit gora investicija od Ibre da ga ****.A ko moze ? :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 15:10

Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
Tehnicki odlican, mal, lagan, brz, explozivan i odlican dribler.
I ja ne znam po cemu vi njega toliko omalovazavate ? .. zbog one tekme sa nama .. kad ga je Spahic u dzep strp'o ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 jul 2012, 15:15

M4kaveli je napisao/la:Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
I ja ne znam po cemu vi njega toliko omalovazavate ? .. zbog one tekme sa nama .. kad ga je Spahic u dzep strp'o ? :lol:
Koliko si puta gledao Neymara :?: hajd onako pošteno i iskreno odgovori ;)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jul 2012, 15:22

Opet taj Neymar. Čini se kako novinari nemaju šta da pišu pa se vraćaju na provjerenu metu. Siguran sam da Barca neće kupovati napadača a pogotovo rasipati se novcem sa Neymarom a znamo gdje najviše škripi u ekipi. Ne znam da li će ga Barca ikada dovoditi, ali treba on još pure da bi igrao u najjačim timovima svijeta. Ima sve fizičke predispozicije za postati jedan od najboljih igrača svijeta u narednim godinama, ali mene ne brine to, nego njegov mentalitet. Znamo svi kakvi su brazilci. Za mene najveća gov*a uz portugalce (za koje se ne kaže džaba da su europski brazilci). Imaju znanje i kvalitet ali ima i ona druga strana bez koje oni ne mogu. Slava im lako udari o glavu, i igraju kad hoće i kako hoće. Čast brazilskim igračima koji su igrali srcem za klubove u kojima su igrali, ali za mene su ti igrači koje ne bih volio nikada dovoditi, ili eventualno imati jednog-dvojicu max. Vidjeli smo Ronaldinha, Robinha i da ne nabrajam dalje. Imaju kvalitet neosporan ali sami sebe upropaštavaju. Neymar možda ne izgleda sad trenutno takav tip, ali vidjećemo za par godina kakav će i on postati. Nek' ide gdje hoće, ali nemoj ga u Barcu, jer ne želim da u Barci igra neko ko želi da bude uvijek u centru pažnje van terena. ;)
Mes Que Un Club

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 15:36

ripper je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
Bar 5-6 puta i uvijek je bio najbolji na terenu uz Gansa.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 05 jul 2012, 15:58

1/4 Copa Libertadoresa, ako je ko gledao tekme Velez Sarsfield - Santos.

Desni bek Gino Peruzzi (18g) pojeo je Neymara. Ko god je gledao te 2 tekme, taj desni bek mi se jako svidio a samo mu je 18g. Komentatori tekme :shock: Gino Peruzzi, koliko je puta zatvorio, uzeo loptu Neymaru itd.. istina bilo je udvajanja pas uzimanje lopte Neymaru ko osale, ali ko je gledao tekme zna kako ga je malac.. i u revansu u Brazilu, ebes Zanetia.

slika
Neymar i Peruzzi
FORZA NAPOLI

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 jul 2012, 16:11

M4kaveli je napisao/la:
ripper je napisao/la:
Bar 5-6 puta i uvijek je bio najbolji na terenu uz Gansa.
Pa dobro, pošteno. Samo ja mislim da on još nije za nivoa Barce, a i svakako su sve te napadacke pozicije trenutno popunjene.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 16:17

Najbolji klubovi na svijetu:

slika

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 16:18

Trenutno su popunjene i ja nisam da ga se odma dovede.
Al prica je bila da ce doci poslije SP-a 2014-te godine .. a tada bi vec Villa i ostali bili ''mudonje'' :D

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 05 jul 2012, 16:19

Kakva smijesna tablica.. Universidad Cile i Atl.Madrid u top 4 :lol:
FORZA NAPOLI

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.