Po meni je Rami prosjecan igrac koji ne bi trebao sjediti ni na klupi Barse.
On je vise za engleske klubove .. onako jak, tehnicki nidje veze, malouman i moze puno izbiti loptu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Momak se rodio za Barce, paz' taj napad majke mi, Alexis - Messi - Neymar, jest' da su sva troj'ca džepna izdanja, al' jbgmessilla je napisao/la:Sto bih volio da Neymar dodje u Real pa prekuca evropski fudbal, pa da se ovdje pocne kukati zasto nije doveden. To bi bilo idealno.
Jednostavno,momak se previse potcjenjuje, nije jos nista posebno pokazao, ali se njegov talenat previse potcjenjuje i mislim da je stvorena pogresna slika o njemu i kao licnosti.Previse je medijski napuhan.
ne vidim ga u formaciji 3-7-0mandraX je napisao/la: Momak se rodio za Barce, paz' taj napad majke mi, Alexis - Messi - Neymar, jest' da su sva troj'ca džepna izdanja, al' jbg![]()
Malac fantastično igra, al' eto medijski je previše napuhan, pa je samim tim i cijena malo više napuhana...
Prekucat ce, k'o sto je Robinho prekuc'o.messilla je napisao/la:Sto bih volio da Neymar dodje u Real pa prekuca evropski fudbal, pa da se ovdje pocne kukati zasto nije doveden. To bi bilo idealno.
Jednostavno,momak se previse potcjenjuje, nije jos nista posebno pokazao, ali se njegov talenat previse potcjenjuje i mislim da je stvorena pogresna slika o njemu i kao licnosti.Previse je medijski napuhan.
Sta loš, prekuc'o covjek.D10S je napisao/la:Sta hoces reci da je Robinho bio los u Realu?
Nemoj zajebavat.xaviesta je napisao/la:Sta loš, prekuc'o covjek.D10S je napisao/la:Sta hoces reci da je Robinho bio los u Realu?
Koliko si puta gledao NeymaraM4kaveli je napisao/la:Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
Tehnicki odlican, mal, lagan, brz, explozivan i odlican dribler.
I ja ne znam po cemu vi njega toliko omalovazavate ? .. zbog one tekme sa nama .. kad ga je Spahic u dzep strp'o ?
Bar 5-6 puta i uvijek je bio najbolji na terenu uz Gansa.ripper je napisao/la:Koliko si puta gledao NeymaraM4kaveli je napisao/la:Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
I ja ne znam po cemu vi njega toliko omalovazavate ? .. zbog one tekme sa nama .. kad ga je Spahic u dzep strp'o ?hajd onako pošteno i iskreno odgovori

Pa dobro, pošteno. Samo ja mislim da on još nije za nivoa Barce, a i svakako su sve te napadacke pozicije trenutno popunjene.M4kaveli je napisao/la:Bar 5-6 puta i uvijek je bio najbolji na terenu uz Gansa.ripper je napisao/la:Koliko si puta gledao NeymaraM4kaveli je napisao/la:Ja mislim da bi se Neymar odlicno uklopio u sistem Barse.
I ja ne znam po cemu vi njega toliko omalovazavate ? .. zbog one tekme sa nama .. kad ga je Spahic u dzep strp'o ?hajd onako pošteno i iskreno odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.