FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

underPFC
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la underPFC » 06 jul 2012, 12:31

Stvarno šteta,Borac je zaslužio pobedu,ali izgleda da pojedinci koji su novajlije su apsolutno podbacili. Ćorci u završnici su dali šansu Nikšićanima. Treba bit realan pa reći da su crveni kartoni sasvim ok odluke onog lale.

Borac je sigurno kvalitetniji tim,ali u maloj prednosti u revanšu će biti domaćini.I da kakva je ono zaebancia s navijačima gostiju,ono liči na sve samo ne na navijače :) :) :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 06 jul 2012, 12:33

Vidi šta je kritičara, aj ohladite malo ima te vi svojih problema jedva dočekali kiks pa se sad ovde naslađuju, a juče prije utakmice sve šatro ovo ono sretno sve najbolje... Sve provokataori neki, a posebno ovaj england, lako je stajati na tuđu muku, imate vi prečih problema, idi pravite stadione, Borac je bar riješio pitanje infrastrukutre što je po meni mnogo važnije to je dugoročna investicija, istina igrački kadar ove seozone nam je mnogo slabiji ali to je puno lakše promjeniti već na polusezoni a još nisu ni uigrani promjenjeno pola ekipe... Sad Borac ima motiv više da prođe dalje, da svim kritičarima u Bl a i van nje začepi usta, a ako se to desi, red bi bio da svi pljuvači ovde a vidim ima ih se izvinu i citiraju svoje bljuvotine koje su ovde pisali da ih ja na kraju revanša ne tražim (postove pljuvačke!)!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 06 jul 2012, 12:34

Mislim da je razlog loseg rezultata los Krunic, ako on u revansu bude pravi ja smijem imanje staviti na prolaz Borca. Sretno u svakom slucaju
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 jul 2012, 12:42

BanjaluckiVelikan je napisao/la:Vidi šta je kritičara, aj ohladite malo ima te vi svojih problema jedva dočekali kiks pa se sad ovde naslađuju, a juče prije utakmice sve šatro ovo ono sretno sve najbolje... Sve provokataori neki, a posebno ovaj england, lako je stajati na tuđu muku, imate vi prečih problema, idi pravite stadione, Borac je bar riješio pitanje infrastrukutre što je po meni mnogo važnije to je dugoročna investicija, istina igrački kadar ove seozone nam je mnogo slabiji ali to je puno lakše promjeniti već na polusezoni a još nisu ni uigrani promjenjeno pola ekipe... Sad Borac ima motiv više da prođe dalje, da svim kritičarima u Bl a i van nje začepi usta, a ako se to desi, red bi bio da svi pljuvači ovde a vidim ima ih se izvinu i citiraju svoje bljuvotine koje su ovde pisali da ih ja na kraju revanša ne tražim (postove pljuvačke!)!
Ako su kritičari na forumu motiv više za Borac, onda se vi trebate zahvaljivati istim tim kritičarima u slučaju da prođete. Uvijek govorim: bez kritike nema napretka. Ne kritikujem ni ja, kao ni većina ovdje zbog toga što volimo kritikovati ili što mrzimo Borac, već što volimo nogomet i želimo bolju ligu, a bez jakog Borca nema ni jake lige. U svakom slučaju opet manje kritika ima ovdje, nego na vašem forumu, nisu valjda i tamo provokatori?
Igra Borca je bila za svaku kritiku, i onaj ko misli drugačije nije ni navijač ni prijatelj Borca. Naravno da ovdje ima par provokatora koji su jedva čekali kiks, ali uvijek i bilo gdje ima takvih. Većina kritikuje igru Borca s pravom i s argumentima, a ti opet po svome...
NAPRIJED NARODE!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 jul 2012, 12:49

zna li se u koliko sati će se igrati uzvrat ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jul 2012, 12:57

Steta za remi ja se nadam da cete vi zabiti tamo gol i proci u 2 pretkolo! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 06 jul 2012, 14:48

England, idi lijeci se. Odkad pratim ovaj forum ti samo visis na temi Borca i pljujes, trollas najstrasnije. Daj covjece, koji je tvoj problem?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 06 jul 2012, 20:09

Realno ste odigrali očajno nakon 2-1,trebali ste napasti žestoko u 2.poluvremenu pa po cijenu da date 2 iprimite 2 gola,opet biste pobjedili...ono u 2.poluvrmenu je bilo jalovo do bola..a ovi amateri vam strpaše gol na kontru iz zajebancije..onako ne bi dali nekoj ekipi iz treće lige,ispadoše 3 igrača ladno...Kvalitetniji ste tim bar dvostruko,pokažite to i pobjedite u Nikšiću!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jul 2012, 01:18

trebali ste ih poderat ko beba zvečku,a odigrali ste kukavički na svom terenu ;)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jul 2012, 11:31

zgembo89 je napisao/la:trebali ste ih poderat ko beba zvečku,a odigrali ste kukavički na svom terenu ;)
Najveca glupost svega toga je sto su Bozicica doveli za trenera.Covjeka kojem su krajnji dometi bili Modrica,Bezanija i Rudar Kakanj...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 jul 2012, 15:23

nista nije gotovo kolko god 2:2 bilo dobro za niksicane toliko je i za borac.dvosjekli mac.bice dobra utakmica tamo samo da bude prenos.a malo je reci da smo podcjenili crnogorce

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jul 2012, 15:37

fredi je napisao/la:nista nije gotovo kolko god 2:2 bilo dobro za niksicane toliko je i za borac.dvosjekli mac.bice dobra utakmica tamo samo da bude prenos.a malo je reci da smo podcjenili crnogorce
Ja bi drug prije rekao da je to do trenera. U sitvaciji kada ste okrenuli trebalo se jos jace napasti, a ono bilo suprotno. Ima tu dosta novih igraca, nije to jos nista uigrano. Mislim da vi prolazite, 80% sam siguran. Nego, po meni je jos problem ta vasa igra koja bar meni dosadna. Igrate bas stari stil nogometa, koji tesko gdje moze vise vode piti osim kod nas u ligi. Odigrali se bas jednu ligasku utakmicu, gdje ste se uspjeli vratiti i okrenuti a onda zabunkerisali bez potrebe, i upravo vam se to odbilo od glavu. Sve u svemu, kako je moglo zavrsiti, dobro je i ovo.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 jul 2012, 15:42

pojma ja nemam do cega je al sam siguran da je celik podcjenjen.od strane sviju.nisu oni bas tolko losi koliko se prikazivalo.ali od nas nisu bolji to treba pokazati u niksicu

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 jul 2012, 15:57

Aj neka neko kaze kakva je razlika izmedju crnogorskih i nasih klubova,sve je to li-la,drugo je to sto su ostala imena Borac,Sarajevo i Zeljo od prije 40ak godina pa se radi toga smatraju favoritima protiv manjih klubova iz crne gore,a u biti nogomet je isti i nema nikakve razlike ocigledne u kvaliteti!
Bit ce tesko Borcu u gostima,sumnjam da onakvom igrom mogu proci dalje!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 16:08

Meni su igrači Čelika djelovali svježije i fizički spremnije od igrača Borca, evidentno je da je kvalitet na strani Borca, to su u pokazali onim desetominutnim pritiskom kad su postigli i dva gola. Da su imali više snage da onako visoko pritišću i napadaju sigurno bi dobili sa par golova razlike, ovako sam pao sam se ubio. Bit će izuzetno teško u revanšu, Borac pod vođstvom Božićića jako loše igra u gostima, najbolju gostujuću utakmicu su odigrali prošle sezone na Grbavici i opet izgubili i što još gore nisu zabili. A još jedna stvar koja treba da brine je ta da je ovaj Borac lošiji od prošlosezonskog, to se odmah primjeti, odbrana i napad posebno.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2012, 16:11

Eh ako su izgledali svježije nakon vožnje u onom odrndalom busu onda im svaka čast :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 16:13

Ja mislim da su oni došli dan ili dva ranije u Banja Luku, to ovi Borčevci sigurno znaju bolje od mene. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 jul 2012, 16:15

bekicamir je napisao/la:Aj neka neko kaze kakva je razlika izmedju crnogorskih i nasih klubova,sve je to li-la,drugo je to sto su ostala imena Borac,Sarajevo i Zeljo od prije 40ak godina pa se radi toga smatraju favoritima protiv manjih klubova iz crne gore,a u biti nogomet je isti i nema nikakve razlike ocigledne u kvaliteti!
Bit ce tesko Borcu u gostima,sumnjam da onakvom igrom mogu proci dalje!
ma vidis da svi znaju ko je amater, a ko nije. Nasa liga sama po sebi je polu-profesionalna, isto kao Malta, Andora, Crna Gora, Luksemburg i sl.

Takoder, najplaceniji igrac Hiberniansa ima vecu platu nego najplaceniji igrac Sarajeva, ali su oni amateri koji pored fudbala jos pecaju, konobarisu i sta vec ne... Isto se pricalo za Celik, kazu nisu igrali pripremne utakmice i sta se vec nije reklo za njih. Ljudi izdominirali svoju drugu ligu, a ako uzmes u obzir da je treceplasirana ekipa druge lige ubila desetplasiranu iz prve ligu u razigravanju za ulazak u nju, moze biti jasno da ce Celik ukoliko sve ostane ovako i sljedece godine izboriti Evropu. A to ako nisu odigrali nijednu pripremnu utakmicu, ne znaci da ljudi se nisu ubili trenirajuci za ovu utakmicu.

Bilo je ocito da je Borac kvalitetniji, ali nisu to iskoristili, a tome je sigurno pridonijelo mnogo novih lica u prvoj postavi, tj nedostatak uigranosti. Celik nije bio nesto posebno, ali su svoje prilike iskoristili, a ocigledno su se snasli u poprilicno gruboj igri Borca i pokazali da nisu naivni i lak plijen kao sto su mnogi ocekivali.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2012, 16:15

Neko reče da ih je snimio u Rajlovcu taj dan :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2012, 14:44

Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.