Borac je sigurno kvalitetniji tim,ali u maloj prednosti u revanšu će biti domaćini.I da kakva je ono zaebancia s navijačima gostiju,ono liči na sve samo ne na navijače

Moderator/ica: vlakanje
Ako su kritičari na forumu motiv više za Borac, onda se vi trebate zahvaljivati istim tim kritičarima u slučaju da prođete. Uvijek govorim: bez kritike nema napretka. Ne kritikujem ni ja, kao ni većina ovdje zbog toga što volimo kritikovati ili što mrzimo Borac, već što volimo nogomet i želimo bolju ligu, a bez jakog Borca nema ni jake lige. U svakom slučaju opet manje kritika ima ovdje, nego na vašem forumu, nisu valjda i tamo provokatori?BanjaluckiVelikan je napisao/la:Vidi šta je kritičara, aj ohladite malo ima te vi svojih problema jedva dočekali kiks pa se sad ovde naslađuju, a juče prije utakmice sve šatro ovo ono sretno sve najbolje... Sve provokataori neki, a posebno ovaj england, lako je stajati na tuđu muku, imate vi prečih problema, idi pravite stadione, Borac je bar riješio pitanje infrastrukutre što je po meni mnogo važnije to je dugoročna investicija, istina igrački kadar ove seozone nam je mnogo slabiji ali to je puno lakše promjeniti već na polusezoni a još nisu ni uigrani promjenjeno pola ekipe... Sad Borac ima motiv više da prođe dalje, da svim kritičarima u Bl a i van nje začepi usta, a ako se to desi, red bi bio da svi pljuvači ovde a vidim ima ih se izvinu i citiraju svoje bljuvotine koje su ovde pisali da ih ja na kraju revanša ne tražim (postove pljuvačke!)!
Najveca glupost svega toga je sto su Bozicica doveli za trenera.Covjeka kojem su krajnji dometi bili Modrica,Bezanija i Rudar Kakanj...zgembo89 je napisao/la:trebali ste ih poderat ko beba zvečku,a odigrali ste kukavički na svom terenu
Ja bi drug prije rekao da je to do trenera. U sitvaciji kada ste okrenuli trebalo se jos jace napasti, a ono bilo suprotno. Ima tu dosta novih igraca, nije to jos nista uigrano. Mislim da vi prolazite, 80% sam siguran. Nego, po meni je jos problem ta vasa igra koja bar meni dosadna. Igrate bas stari stil nogometa, koji tesko gdje moze vise vode piti osim kod nas u ligi. Odigrali se bas jednu ligasku utakmicu, gdje ste se uspjeli vratiti i okrenuti a onda zabunkerisali bez potrebe, i upravo vam se to odbilo od glavu. Sve u svemu, kako je moglo zavrsiti, dobro je i ovo.fredi je napisao/la:nista nije gotovo kolko god 2:2 bilo dobro za niksicane toliko je i za borac.dvosjekli mac.bice dobra utakmica tamo samo da bude prenos.a malo je reci da smo podcjenili crnogorce
ma vidis da svi znaju ko je amater, a ko nije. Nasa liga sama po sebi je polu-profesionalna, isto kao Malta, Andora, Crna Gora, Luksemburg i sl.bekicamir je napisao/la:Aj neka neko kaze kakva je razlika izmedju crnogorskih i nasih klubova,sve je to li-la,drugo je to sto su ostala imena Borac,Sarajevo i Zeljo od prije 40ak godina pa se radi toga smatraju favoritima protiv manjih klubova iz crne gore,a u biti nogomet je isti i nema nikakve razlike ocigledne u kvaliteti!
Bit ce tesko Borcu u gostima,sumnjam da onakvom igrom mogu proci dalje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.