FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RedBlueArmy
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RedBlueArmy » 06 jul 2012, 14:48

England, idi lijeci se. Odkad pratim ovaj forum ti samo visis na temi Borca i pljujes, trollas najstrasnije. Daj covjece, koji je tvoj problem?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 06 jul 2012, 20:09

Realno ste odigrali očajno nakon 2-1,trebali ste napasti žestoko u 2.poluvremenu pa po cijenu da date 2 iprimite 2 gola,opet biste pobjedili...ono u 2.poluvrmenu je bilo jalovo do bola..a ovi amateri vam strpaše gol na kontru iz zajebancije..onako ne bi dali nekoj ekipi iz treće lige,ispadoše 3 igrača ladno...Kvalitetniji ste tim bar dvostruko,pokažite to i pobjedite u Nikšiću!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jul 2012, 01:18

trebali ste ih poderat ko beba zvečku,a odigrali ste kukavički na svom terenu ;)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jul 2012, 11:31

zgembo89 je napisao/la:trebali ste ih poderat ko beba zvečku,a odigrali ste kukavički na svom terenu ;)
Najveca glupost svega toga je sto su Bozicica doveli za trenera.Covjeka kojem su krajnji dometi bili Modrica,Bezanija i Rudar Kakanj...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 jul 2012, 15:23

nista nije gotovo kolko god 2:2 bilo dobro za niksicane toliko je i za borac.dvosjekli mac.bice dobra utakmica tamo samo da bude prenos.a malo je reci da smo podcjenili crnogorce

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jul 2012, 15:37

fredi je napisao/la:nista nije gotovo kolko god 2:2 bilo dobro za niksicane toliko je i za borac.dvosjekli mac.bice dobra utakmica tamo samo da bude prenos.a malo je reci da smo podcjenili crnogorce
Ja bi drug prije rekao da je to do trenera. U sitvaciji kada ste okrenuli trebalo se jos jace napasti, a ono bilo suprotno. Ima tu dosta novih igraca, nije to jos nista uigrano. Mislim da vi prolazite, 80% sam siguran. Nego, po meni je jos problem ta vasa igra koja bar meni dosadna. Igrate bas stari stil nogometa, koji tesko gdje moze vise vode piti osim kod nas u ligi. Odigrali se bas jednu ligasku utakmicu, gdje ste se uspjeli vratiti i okrenuti a onda zabunkerisali bez potrebe, i upravo vam se to odbilo od glavu. Sve u svemu, kako je moglo zavrsiti, dobro je i ovo.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 jul 2012, 15:42

pojma ja nemam do cega je al sam siguran da je celik podcjenjen.od strane sviju.nisu oni bas tolko losi koliko se prikazivalo.ali od nas nisu bolji to treba pokazati u niksicu

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 jul 2012, 15:57

Aj neka neko kaze kakva je razlika izmedju crnogorskih i nasih klubova,sve je to li-la,drugo je to sto su ostala imena Borac,Sarajevo i Zeljo od prije 40ak godina pa se radi toga smatraju favoritima protiv manjih klubova iz crne gore,a u biti nogomet je isti i nema nikakve razlike ocigledne u kvaliteti!
Bit ce tesko Borcu u gostima,sumnjam da onakvom igrom mogu proci dalje!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 16:08

Meni su igrači Čelika djelovali svježije i fizički spremnije od igrača Borca, evidentno je da je kvalitet na strani Borca, to su u pokazali onim desetominutnim pritiskom kad su postigli i dva gola. Da su imali više snage da onako visoko pritišću i napadaju sigurno bi dobili sa par golova razlike, ovako sam pao sam se ubio. Bit će izuzetno teško u revanšu, Borac pod vođstvom Božićića jako loše igra u gostima, najbolju gostujuću utakmicu su odigrali prošle sezone na Grbavici i opet izgubili i što još gore nisu zabili. A još jedna stvar koja treba da brine je ta da je ovaj Borac lošiji od prošlosezonskog, to se odmah primjeti, odbrana i napad posebno.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2012, 16:11

Eh ako su izgledali svježije nakon vožnje u onom odrndalom busu onda im svaka čast :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 16:13

Ja mislim da su oni došli dan ili dva ranije u Banja Luku, to ovi Borčevci sigurno znaju bolje od mene. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 jul 2012, 16:15

bekicamir je napisao/la:Aj neka neko kaze kakva je razlika izmedju crnogorskih i nasih klubova,sve je to li-la,drugo je to sto su ostala imena Borac,Sarajevo i Zeljo od prije 40ak godina pa se radi toga smatraju favoritima protiv manjih klubova iz crne gore,a u biti nogomet je isti i nema nikakve razlike ocigledne u kvaliteti!
Bit ce tesko Borcu u gostima,sumnjam da onakvom igrom mogu proci dalje!
ma vidis da svi znaju ko je amater, a ko nije. Nasa liga sama po sebi je polu-profesionalna, isto kao Malta, Andora, Crna Gora, Luksemburg i sl.

Takoder, najplaceniji igrac Hiberniansa ima vecu platu nego najplaceniji igrac Sarajeva, ali su oni amateri koji pored fudbala jos pecaju, konobarisu i sta vec ne... Isto se pricalo za Celik, kazu nisu igrali pripremne utakmice i sta se vec nije reklo za njih. Ljudi izdominirali svoju drugu ligu, a ako uzmes u obzir da je treceplasirana ekipa druge lige ubila desetplasiranu iz prve ligu u razigravanju za ulazak u nju, moze biti jasno da ce Celik ukoliko sve ostane ovako i sljedece godine izboriti Evropu. A to ako nisu odigrali nijednu pripremnu utakmicu, ne znaci da ljudi se nisu ubili trenirajuci za ovu utakmicu.

Bilo je ocito da je Borac kvalitetniji, ali nisu to iskoristili, a tome je sigurno pridonijelo mnogo novih lica u prvoj postavi, tj nedostatak uigranosti. Celik nije bio nesto posebno, ali su svoje prilike iskoristili, a ocigledno su se snasli u poprilicno gruboj igri Borca i pokazali da nisu naivni i lak plijen kao sto su mnogi ocekivali.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2012, 16:15

Neko reče da ih je snimio u Rajlovcu taj dan :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2012, 14:44

Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 08 jul 2012, 15:48

Rade Paprica 9 je napisao/la:Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.
ia ja isto tako mislim.mozda je i trebalo ovih 2:2 jer igraci sada znaju da nema zajebancije.da se otislo sa 2:1 1:0 te prividne prednosti islo bi se opustenije i kaznili bi nas sigurno.ovako 2:2 sve je otvoreno nek bolji prodje dalje mislim da smo to mi

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 08 jul 2012, 17:08

sumnjam da ce proc....

ove niksicane mozes slobodno uporedit sa zrinjskim, velezom, zvijezdom....

a ove ekipe ovakav borac tesko da bi dobio u gostima!!

haj mozda nisam upravu...cemo vidjet.

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 08 jul 2012, 17:47

Rade Paprica 9 je napisao/la:Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.
ovakav borac po meni nece sljedece godine izborit evropu....

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 08 jul 2012, 19:46

Dugić,Kantar i Stokić su svakako kvalitetni igrači samo dok nadju odredjenu formu.
Ja bi sad dopustio da Nikšićani prodju dalje uz zamjenu da u narednoj sezoni borimo se za prva tri mjesta i budemo u polufinalu kupa...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jul 2012, 19:48

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dugić,Kantar i Stokić su svakako kvalitetni igrači samo dok nadju odredjenu formu.
Ja bi sad dopustio da Nikšićani prodju dalje uz zamjenu da u narednoj sezoni borimo se za prva tri mjesta i budemo u polufinalu kupa...
Kako mislis da oni prođu u zamjenu za prva tri mjesta + kup ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 08 jul 2012, 19:53

Htjeo sam reći da bi na neki način volio da ispadnemo ma da to donosi novčani minus ali naš klub koji ode daleko u evro takmičenju osjetiće umor u prvenstvu i na kraju će biti maksimalno 5 na tabeli.
Hoću da kažem da se treba polako okretati prvenstvu jer i ako prodjemo Čelika dolazi Metalurg gdje nemamo šta tražiti sa ovako trenutno lošom ekipom.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []