RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Odoše naši na Bjelašnicu, evo sada pročitah, a sve se nema 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
u sred ljeta na smučanje batke, nije šale. 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Igrački kadar je zalužio da ode na pripreme, pitam se ide li uprava na pripreme?nem73 je napisao/la:u sred ljeta na smučanje batke, nije šale.
Nek su otisli sa ovih 40 stepeni bar da normalno treniraju
Organizator Memorijalnog turnira „Hašim Spahić“, koji se igra u čast legendarnog komadanta 16. divizije A RBiH, odredio je i parove polufinala. Tako će se u nedelju (15.07) u 16.45 sastati domaćin Ilijaš, član Druge lige „Centar“ i federalni prvoligaš Rudar iz Kaknja. U 18.45 igraju Velež i novi član Prve lige FBiH Bosna iz Visokog, koja je u protekloj sezoni dominatno osvojila prvo mjesto u Drugoj ligi „Centar“.
Sutradan u 17.00 sati igra se utakmica za treće mjesto, dok je dva sata kasnije na rasporedu finalna utakmica. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Ilijašu.
Sutradan u 17.00 sati igra se utakmica za treće mjesto, dok je dva sata kasnije na rasporedu finalna utakmica. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Ilijašu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Velez ode na pripreme u Austriji
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Uprava napolje!!!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Uprava napolje!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ovo nam naš rezervni sredio sve? 
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Sve se nemaMostaracVelezovac je napisao/la:Velez ode na pripreme u Austriji
Uprava napolje!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Valjda će se i dijaspora malo aktivirati i pojaviti na ovim prijateljskim utakmicama da se igračima pokaže da nas ima svugdje, da smo i dalje institucija za sve.
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
A zasto ce ti to "i dalje"?NeToBoLa je napisao/la:Valjda će se i dijaspora malo aktivirati i pojaviti na ovim prijateljskim utakmicama da se igračima pokaže da nas ima svugdje, da smo i dalje institucija za sve.
Do rata Velez je bio najvise rangiran BH klub na UEFA listi ikada. Bili smo 53ci kad je Manchester United bio 100 i neki.
Poslije rata se borili sa nacionalistima i na lijevoj i na desnoj strani grada da klub odrzimo i prezivimo usprkos granatama od strane cetnika, konc logoru na nasem stadionu i kradji stadiona odradjenoj od ustasa i politickoj izdaji i nozu u ledja za taj isti stadion od strane balija.
I evo opet nakon prezivljavanja nemoguceg, u zadnjih 12 mjeseci, odigrali smo vise medjunarodnih utakmica sa renomiranim stranim klubovima nego i jedan BH klub. I opet cemo to ponovit sad u Austriji.
Prvi smo koji su kupili bus Velezu. Najvise fundraising ( crvenih veceri) odradili da pobjedimo i nacionaliste i nase protivnike na terenu.
Jelto nismo institucija?
Poslije rata bukvalno na livadi igrali, oteli nam sve, gurnuli nas u drugu ligu, pojedinci ga srozali na najniže grane po pitanju svega i još mnogo, mnogo toga. E pa zato '' dalje'' stoji .
Who dares, wins !
Mostarac zaboravio si nabrojatii poslijeratno srozavanje kluba i od 'nasih"ljudi (koji nije mali)MostaracVelezovac je napisao/la:A zasto ce ti to "i dalje"?NeToBoLa je napisao/la:Valjda će se i dijaspora malo aktivirati i pojaviti na ovim prijateljskim utakmicama da se igračima pokaže da nas ima svugdje, da smo i dalje institucija za sve.
Do rata Velez je bio najvise rangiran BH klub na UEFA listi ikada. Bili smo 53ci kad je Manchester United bio 100 i neki.
Poslije rata se borili sa nacionalistima i na lijevoj i na desnoj strani grada da klub odrzimo i prezivimo usprkos granatama od strane cetnika, konc logoru na nasem stadionu i kradji stadiona odradjenoj od ustasa i politickoj izdaji i nozu u ledja za taj isti stadion od strane balija.
I evo opet nakon prezivljavanja nemoguceg, u zadnjih 12 mjeseci, odigrali smo vise medjunarodnih utakmica sa renomiranim stranim klubovima nego i jedan BH klub. I opet cemo to ponovit sad u Austriji.
Prvi smo koji su kupili bus Velezu. Najvise fundraising ( crvenih veceri) odradili da pobjedimo i nacionaliste i nase protivnike na terenu.
Jelto nismo institucija?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Rodjak, pa nabrojo sam i jedne i druge i trece - pa valjda tu svak moze sebi po jednog "naseg" naci. Mozda sam izostavio jevreje i rome. Samo nas oni nisu rusili - mozda si na te mislio? 
MostaracVelezovac je napisao/la:Rodjak, pa nabrojo sam i jedne i druge i trece - pa valjda tu svak moze sebi po jednog "naseg" naci. Mozda sam izostavio jevreje i rome. Samo nas oni nisu rusili - mozda si na te mislio?
rušili na sejdić i finci
ma da, velež je opstao u nemogućim uslovima, a to je znak da je institucija. kada sve ide protiv njega, a on iz godine u godinu opstaje. činjenica je da je velež srednja žalost klub po posljeratnim rezultatima u bih, ali bolje i to nego da se ugasi. propada nam univerzitet, propada nam bolnica, ništa se ne gradi, uspješnih klubova u drugim sportovima ne možemo ni pomisliti da imamo, više turista obiđe međugorje godišnje nego stari most - poenta, kakvo je stanje u gradu, velež je pravo čudo. samo treba svak gurati koliko može i do kad može.
nego, danas prva prijateljska sa olimpicom na bjelašnici
U koliko sati je ta prijateljska ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nisi me razumioMostaracVelezovac je napisao/la:Rodjak, pa nabrojo sam i jedne i druge i trece - pa valjda tu svak moze sebi po jednog "naseg" naci. Mozda sam izostavio jevreje i rome. Samo nas oni nisu rusili - mozda si na te mislio?
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Crvenarmija
- Kontakt:
u 6 sati.Maestro^^ je napisao/la:U koliko sati je ta prijateljska ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
- The_Target
- Kontakt:
Dobar post , dobar post .... Velez kao latmus papir kroz njega se ogleda donekle sudbina ovog grada ! dasta nego gurati al ne idealizirati !!kajl je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Rodjak, pa nabrojo sam i jedne i druge i trece - pa valjda tu svak moze sebi po jednog "naseg" naci. Mozda sam izostavio jevreje i rome. Samo nas oni nisu rusili - mozda si na te mislio?
rušili na sejdić i finci
ma da, velež je opstao u nemogućim uslovima, a to je znak da je institucija. kada sve ide protiv njega, a on iz godine u godinu opstaje. činjenica je da je velež srednja žalost klub po posljeratnim rezultatima u bih, ali bolje i to nego da se ugasi. propada nam univerzitet, propada nam bolnica, ništa se ne gradi, uspješnih klubova u drugim sportovima ne možemo ni pomisliti da imamo, više turista obiđe međugorje godišnje nego stari most - poenta, kakvo je stanje u gradu, velež je pravo čudo. samo treba svak gurati koliko može i do kad može.
nego, danas prva prijateljska sa olimpicom na bjelašnici
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.