NK Podgrmeč Sanski Most
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: NK Podgrmec
Sadin Seferovic(NK Gorica) trenira sa Podgrmecom i izgleda da nije potpisao za prijedorski Rudar.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sadin Seferovic se vratio u Podgrmec,veliko pojacanje
.

Ima li kakvih slika te tribine, postoji li projekat ili se to radi, pa kako na kraju bude?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Radovi ce poceti kad se otopi snijeg,medjutim nema tu nekih velikih radova jer ce tribina uglavnom biti montazna tako da se onda trenutno montira u Kladusi i ceka se otapanje snijega da se postaviNeRi_K je napisao/la:Ima li kakvih slika te tribine, postoji li projekat ili se to radi, pa kako na kraju bude?

Ovako bi trebalo izgledati:
http://prntscr.com/69yoy" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/69ypt" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije lose, ali velika steta sto nije u duzini terena.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kamo srece prijatelju da se i ovo tribina popuni.Trenutni prosjek po utakmicama Podgrmeca je 70-80 gledaoca.Tesko da ce se vratiti dani kad je na svakoj utakmici minimalno bilo 500-600 ljudi,a na derbijima i po 2000-3000.Sigurno ce se posjeta povecati ulaskom u 1. ligu FBiH,ali opet nece biti veca od 400-500 ljudi tako da je tribina od 600 sjedecih mjesta sasvim dovoljna.NeRi_K je napisao/la:Nije lose, ali velika steta sto nije u duzini terena.
Vjeruj mi da se vas narod pozelio viseg ranga i od iduce sezone po svemu sudeci igrate Prvu ligu FBiH. Ova tribina ce biti mala za utakmicu protiv Jedinstva, Krajine (ako ne udju u Premier ligu).FK Sarajevo je napisao/la:Kamo srece prijatelju da se i ovo tribina popuni.Trenutni prosjek po utakmicama Podgrmeca je 70-80 gledaoca.Tesko da ce se vratiti dani kad je na svakoj utakmici minimalno bilo 500-600 ljudi,a na derbijima i po 2000-3000.Sigurno ce se posjeta povecati ulaskom u 1. ligu FBiH,ali opet nece biti veca od 400-500 ljudi tako da je tribina od 600 sjedecih mjesta sasvim dovoljna.NeRi_K je napisao/la:Nije lose, ali velika steta sto nije u duzini terena.
Rezultati 19. kola
Una - Mladost (V) 5:1
Podgrmeč - Ključ 1:0
Vlašić - Vitez (B) 1:1
FK Vitez - Bratstvo 2:0
Maestral BSI - Sloga 0:0
Mladost (P) - Jajce 1:0
1 Podgrmeč Sanski Most 61:10 55
2 FK Vitez 48:26 38
3 Vlašić Turbe 46:26 34
4 Maestral BSI Jajce 31:26 32
5 NK Vitez Bužim 28:21 28
6 Mladost Polje Cazin 37:41 27
7 Bratstvo B. Krupa 44:40 23
8 Mladost Vrnograč 23:43 21
9 Sloga Bosanska Otoka 27:30 21
10 Una Kulen Vakuf 33:45 17
11 Ključ 20:55 13
12 NK Jajce 19:49 11
Evo nas u Prvoj Ligi opet
.Znali iko kako ide sa tribinama?
Una - Mladost (V) 5:1
Podgrmeč - Ključ 1:0
Vlašić - Vitez (B) 1:1
FK Vitez - Bratstvo 2:0
Maestral BSI - Sloga 0:0
Mladost (P) - Jajce 1:0
1 Podgrmeč Sanski Most 61:10 55
2 FK Vitez 48:26 38
3 Vlašić Turbe 46:26 34
4 Maestral BSI Jajce 31:26 32
5 NK Vitez Bužim 28:21 28
6 Mladost Polje Cazin 37:41 27
7 Bratstvo B. Krupa 44:40 23
8 Mladost Vrnograč 23:43 21
9 Sloga Bosanska Otoka 27:30 21
10 Una Kulen Vakuf 33:45 17
11 Ključ 20:55 13
12 NK Jajce 19:49 11
Evo nas u Prvoj Ligi opet

Volim Te BiH
Re: NK Podgrmeč Sanski Most
Poceli su radovi na tribini,a stigla su i prva pojacanja.Golman Anes Podunavac,povratnik iz Krajisnika(Velika Kladusa) i Besim Ibricic takodjer povratnik iz Borca(Bosanska Dubica).Primjetio sam da ima jos jedan novajlija,ali ne znam jos o kome se radi.Podgrmec se bazira na igrace iz Sanskog Mosta i moguce je dodju eventualno dva igraca sa strane.
-
- Kontakt:
Jedan je Klucanin Benjo !
Sretno u prvenstvu

Malo je falilo da Benjo ode,ni meni ne bude jasno zasto su previranja oko njegovog ostanka na klupi kad je klub uveo u visi rang.Nije on neki trener,ali trenutno najbolji domaci jer za trenere sa strane nemamo love i covjek koji posjeduje trenersku PROFI licencu.kenanSN1996 je napisao/la:Jedan je Klucanin Benjo !Sretno u prvenstvu
-
- Kontakt:
Ma on je strasan trener ! Prvo sto je NAS a onda sto zna dobro motivirati ekipu i postaviti je kako treba . Volio bi ga ponovo vidjeti u Jedinstvu jednog dana 

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Kakav je igracki kadar u Podgrmecu da nabrojite. Znam za Benjamina Kljucanina i za sanela Jusovica. Znam i to dok sam i ja igrao u mladjim kategorijama omladinske lige da je u Podgrmecu bilo hjebenih talenata. Kakvo je sad stanje?
MENI MOJE, A VAMA VASE
Ne poznajes vjerovatno niti jednog igracaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Kakav je igracki kadar u Podgrmecu da nabrojite. Znam za Benjamina Kljucanina i za sanela Jusovica. Znam i to dok sam i ja igrao u mladjim kategorijama omladinske lige da je u Podgrmecu bilo hjebenih talenata. Kakvo je sad stanje?

Za sada su tu golmani Podunavac i Hamzabegovic.Mladi golmani,ali sa iskustvom.Prvi je bio u Rudaru iz Prijedora i Krajisniku iz Kladuse,a drugi je jedno vrijeme bio u Hrvatskoj.Od igraca tu su iskusni Fific(jedno vrijeme igrao i u Jedinstvu),Krantic,Kaltak,dvojica Habibovica,Alisic(igrao u Krajini),Sehovic(isto igrao u Jedinstvu i u Krajini).Rizvan(ubojiti napadac,uvjerit cete se u to

Podgrmec je uvijek imao dobre omladinske kategorije,ove sezone su kadeti osvojili drugo mjesto u Omladinskoj ligi grupa Zapad,jedan bod iza ekipe Laktasa.
Kad se igra final usk?Podgrmec-Krajina ja mislim?
Idem danas uslikati onu tribinu pa cu staviti
Volim Te BiH
Bhfanatik je napisao/la:Kad se igra final usk?Podgrmec-Krajina ja mislim?
Finalna utakmica KUP-a USK igra se 20. juna u Vrnograču u Velikoj Kladuši, a finalisti će obezbjediti i plasman u šesneastinu finala KUP-a Federacije BiH.

Hajde uslikaj sta,ne prolazim cesto pored stadiona,nema se u onom dijelu grada sta vidjeti.

Juce nesreca na stadionu Podgrmeca.Pao gol na sina od predsjednika kluba Amira Besirevica.Dijete 12 godina na licu mjesta umrlo.

Tuzne te vijesti u vezi malog
Neko ko zna o kakvoj se saradnji Veleza i Podgrmeca radi ??

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne znam da bilo kakva saradnja postoji...kimbo je napisao/la:Tuzne te vijesti u vezi malog![]()
Sada il loze raju na oficijalnoj nasoj il ne znam ...
Emrah Ćosić, 19-godišnji odbrambeni igrač koji je ovog ljeta okončao staž u juniorskoj selekciji Veleža, potpisao je danas četverogodišnji ugovor sa „Rođenim“. Ovaj 190 cm visoki stoper koji je ponikao u Iskri iz Bugojna, proteklu sezonu nastupao je za juniore „Rođenih“.
Ćosić će narednu sezonu zbog velike konkurencije na poziciji stopera koju čine Kajtaz, Mahinić, Merzić i Kazazić provesti na posudbi. On će se već sutra priključiti treninzima Podgrmeča iz Sanskog Mosta, novog člana Prve lige FBiH. Ukoliko zadovolji struku Podgrmeča, Ćosić će narednu sezonu sticati iskustvo u dosta jakoj konkurenciji Prve lige FBiH.
Inače, ovo je početak saradnje Veleža i Podgrmeča, koja će u narednom periodu biti na mnogo većem nivou.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.