odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
yap
upamtio sam da je na ovim što sam vidio pisalo "Beckenbauer Allround" i čini mi se da su baš tih boja kao s prve slike
to gdje ih ima si već citir'o
samo nisam siguran imaju li ih još, ali ne vjerujem da mogu nestati za 10-ak dana
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
To bracika, ove tike su pod broj 1. na listi prioriteta 
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 jul 2012, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

kontam sebi ovakve nabavit ako nadjem ovu boju a ako ne onda ne znam koju bi drugu boju jer imam crne vec (uzo prosle godine za maj ko nove)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da znas posto im je nabavna ne bi ih nikad uzeo,normalno ako platis normalnu maloprodajnu cijenu.Senaid L.F.C je napisao/la:
kontam sebi ovakve nabavit ako nadjem ovu boju a ako ne onda ne znam koju bi drugu boju jer imam crne vec (uzo prosle godine za maj ko nove)
Narin je napisao/la:Cuo sam da imaju na carsiji ovakve tene,ali bas gdje tacno nisam siguran,mozda budem razgledao u narednih par dana ako budem imao vremena.Neki lik uzeo pa mi rekao.Narin je napisao/la:
Joj,jesu dobre tene.
Kolko su ove tene ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Amoxicillin
- Kontakt:
imam ja iste samo bež boja, nećeš se pokajat, to su tene nad tenama, nit' se noga znoji, nit' išta drugoSenaid L.F.C je napisao/la:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Moram i ja sad tike trazit, nema sta... sa ovim svojim adidskama se tesko rastajem, al vec godinu i kusur se drze kao nove, ali, ali moramo trazit nesto novo...
Za koji dan idem malo da prosetam pa cemo da vidimo sta ima...
PS- ove gore adidas busenitz mi se veoma svidjaju i nadam se da cu naletiti na iste.
Za koji dan idem malo da prosetam pa cemo da vidimo sta ima...
PS- ove gore adidas busenitz mi se veoma svidjaju i nadam se da cu naletiti na iste.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
znam da se necu pokajat jer sam za 100KM prosle godine uzo crne,odlicne su,malo su jedino pukle tamo gdje sve odu.Amoxicillin je napisao/la:imam ja iste samo bež boja, nećeš se pokajat, to su tene nad tenama, nit' se noga znoji, nit' išta drugoSenaid L.F.C je napisao/la:
kontam sebi ovakve nabavit ako nadjem ovu boju a ako ne onda ne znam koju bi drugu boju jer imam crne vec (uzo prosle godine za maj ko nove)a udobne i idu uz sve..a uvijek u trendu
@POPAY kolika im je nabovna cijena jer ne dam vise od 100KM za starke,vjerovatno cu u buticima uzimat a kod nas u Cazinu su cijene od 70-100KM
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidio sam ja ove adidaske u Borovu 109 na snizenju

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Imal sta do 50-60 a da je dobro ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Plitke od 40 do 50,duboke 50 do 60,ako uzmes u obzir neki normalan rabat(sto znaci da samo mogu bit jeftinije).Al nije ni u tome fazon jer tu placas 80 posto marku.Licno necu nikad shvatit ljude koji daju 100 do 120 km na ovo.Senaid L.F.C je napisao/la:znam da se necu pokajat jer sam za 100KM prosle godine uzo crne,odlicne su,malo su jedino pukle tamo gdje sve odu.Amoxicillin je napisao/la:imam ja iste samo bež boja, nećeš se pokajat, to su tene nad tenama, nit' se noga znoji, nit' išta drugoSenaid L.F.C je napisao/la:
kontam sebi ovakve nabavit ako nadjem ovu boju a ako ne onda ne znam koju bi drugu boju jer imam crne vec (uzo prosle godine za maj ko nove)a udobne i idu uz sve..a uvijek u trendu
@POPAY kolika im je nabovna cijena jer ne dam vise od 100KM za starke,vjerovatno cu u buticima uzimat a kod nas u Cazinu su cijene od 70-100KM
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@POPAY ja cu dati prvi jer sam uzeo ovakve prosle godine u maju i one ih na stolazi stoje citave,oprane kao nove,malo pukle gdje sve odu,a isao sam i u njima i po kisi i na bilo kojem vremenu(i nogomet igrao) i jedva cekam da se izderu malo vise,nekako su mi bolje poderane.Znaci bitna je kvaliteta a ne kvanitite jer ces uzet 3 patika za 100KM a bit ce ti 6 mjeseci(znam iz iskustva) a jedno od 100KM ce biti godinu dana.I jos su lagahne,kao da nemas nista,ne znoje se noge,nije im vruco,a i puskice lako stanu u njih

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Slatinash_7
- Kontakt:

Imal ista jace na svijetu ? :O
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma ja pitam za one tene Addidas.
Kolko su para ako neko zna i imaju li slicne do nekih 50-tak maraka ?
Kolko su para ako neko zna i imaju li slicne do nekih 50-tak maraka ?
Nisi me skonto druze ja inace forsiram adidas tennis stil ili joging patike koje platim od 150 do 200 km,probaj to pa ces vidit sta je udobnost a i cut dje si uzo,posto su itd...Senaid L.F.C je napisao/la:@POPAY ja cu dati prvi jer sam uzeo ovakve prosle godine u maju i one ih na stolazi stoje citave,oprane kao nove,malo pukle gdje sve odu,a isao sam i u njima i po kisi i na bilo kojem vremenu(i nogomet igrao) i jedva cekam da se izderu malo vise,nekako su mi bolje poderane.Znaci bitna je kvaliteta a ne kvanitite jer ces uzet 3 patika za 100KM a bit ce ti 6 mjeseci(znam iz iskustva) a jedno od 100KM ce biti godinu dana.I jos su lagahne,kao da nemas nista,ne znoje se noge,nije im vruco,a i puskice lako stanu u njih![]()
Nije da se .urcim al patike 18 puta teze napravit a malo skuplje.
http://www.google.ba/imgres?q=Reebok&um ... 24&bih=605" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjajul ove a ?
Valjajul ove a ?

Kako je samo jaka
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.