Ovih addidas modela ima drama dobrih,al me nerviraju ovi natpisi,becenbauer all around,gazelle,samba itd itd da nema toga moj bi "vozni park" sadrzavao mnogo vise adidaski,ovako su ispred redom maxice,sergio i lonsdale...afa97 je napisao/la:
Kupljene prije par dana
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I na pijaci su skupljeM4kaveli je napisao/la:Ma ja pitam za one tene Addidas.
Kolko su para ako neko zna i imaju li slicne do nekih 50-tak maraka ?
Ja kontam uzet sebi ribokove patike kao ove gore tamno plave adidaske.Al ne mogu nigdje slike naci .
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
vidim furamo drugacije stilove,ja bas ne gotivim adidas i te pume,ne svidja mi se to,radije starke,majca kakva kosulja i spreman,a ove pume samo kad je ovako full kisovito ,POPAY je napisao/la:Nisi me skonto druze ja inace forsiram adidas tennis stil ili joging patike koje platim od 150 do 200 km,probaj to pa ces vidit sta je udobnost a i cut dje si uzo,posto su itd...Senaid L.F.C je napisao/la:@POPAY ja cu dati prvi jer sam uzeo ovakve prosle godine u maju i one ih na stolazi stoje citave,oprane kao nove,malo pukle gdje sve odu,a isao sam i u njima i po kisi i na bilo kojem vremenu(i nogomet igrao) i jedva cekam da se izderu malo vise,nekako su mi bolje poderane.Znaci bitna je kvaliteta a ne kvanitite jer ces uzet 3 patika za 100KM a bit ce ti 6 mjeseci(znam iz iskustva) a jedno od 100KM ce biti godinu dana.I jos su lagahne,kao da nemas nista,ne znoje se noge,nije im vruco,a i puskice lako stanu u njih![]()
Nije da se .urcim al patike 18 puta teze napravit a malo skuplje.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Emir ZENICA je napisao/la:I na pijaci su skupljeM4kaveli je napisao/la:Ma ja pitam za one tene Addidas.
Kolko su para ako neko zna i imaju li slicne do nekih 50-tak maraka ?![]()
Ja kontam uzet sebi ribokove patike kao ove gore tamno plave adidaske.Al ne mogu nigdje slike naci .
Jesi pogledo tu sliku sto sam postavio <'?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Veoma dobra, samo da nema ovih djidja na desnoj strani i super bi bila...Stivi_Dzi je napisao/la:
Kako je samo jaka
@Emire jel one busenitz tike 109 u Borovu... pa i vise nego jeftino to bi sad trebao trazit...
@Slatinash ta duksa je veoma jaka, samo je bijela i to bi se prljalo npr. da je teget plava ili crna bila bi ko bombona.
- Amoxicillin
- Kontakt:
a ja neću nikad shvatit ljude kojima se isplati davat po 40 KM na pijaci za tene koje traju 2 mjeseca u vrh glave kako treba, ili 140 za ono smeće od puma ferrarija LOL, maxica u zelenim, crvenim i ostalim šljaštavim bojama. Adidas ne preferiram.POPAY je napisao/la: Plitke od 40 do 50,duboke 50 do 60,ako uzmes u obzir neki normalan rabat(sto znaci da samo mogu bit jeftinije).Al nije ni u tome fazon jer tu placas 80 posto marku.Licno necu nikad shvatit ljude koji daju 100 do 120 km na ovo.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
http://www.google.ba/imgres?q=Adidas&um ... 24&bih=605" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jos jedne odlicne.
Samo da nije onaj dzinovski jezik
Evo jos jedne odlicne.
Samo da nije onaj dzinovski jezik
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nikad u zivotu nisam volio te duboke... to je samo za ped.ercice... casual tene, plitke su za prave muskarce
Ne volim ih ni ja nesto al naletio na te i izgledaju mocno
Ove su mi predobre
http://www.google.ba/imgres?q=Adidas+pa ... 24&bih=605" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove su mi predobre
http://www.google.ba/imgres?q=Adidas+pa ... 24&bih=605" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh te su vecM4kaveli je napisao/la:Ne volim ih ni ja nesto al naletio na te i izgledaju mocno![]()
Ove su mi predobre
Ja imam Stan Smith one skroz bijele, a vidio danas dobre Court Star isto skroz bijele i svidjaju mi se drama a cijena jos bolja. Al nesto mi glupo uzet potpuno iste 
@POPAY, možeš li ti nabaviti starke po nabavnoj cijeni ? džaba ti to govoriti ako ne možeš 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slazem se u svemu osim ovog zadnjegAmoxicillin je napisao/la:a ja neću nikad shvatit ljude kojima se isplati davat po 40 KM na pijaci za tene koje traju 2 mjeseca u vrh glave kako treba, ili 140 za ono smeće od puma ferrarija LOL, maxica u zelenim, crvenim i ostalim šljaštavim bojama. Adidas ne preferiram.POPAY je napisao/la: Plitke od 40 do 50,duboke 50 do 60,ako uzmes u obzir neki normalan rabat(sto znaci da samo mogu bit jeftinije).Al nije ni u tome fazon jer tu placas 80 posto marku.Licno necu nikad shvatit ljude koji daju 100 do 120 km na ovo.
hahahahahah pa moj stav je da je to sranje a ti mi trazis da to nabavim.Dabogda konobar bio i ovo nosoanonimni je napisao/la:@POPAY, možeš li ti nabaviti starke po nabavnoj cijeni ? džaba ti to govoriti ako ne možeš
al' brate, meni nisu sranjePOPAY je napisao/la:hahahahahah pa moj stav je da je to sranje a ti mi trazis da to nabavim.Dabogda konobar bio i ovo nosoanonimni je napisao/la:@POPAY, možeš li ti nabaviti starke po nabavnoj cijeni ? džaba ti to govoriti ako ne možeš
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ M4kaveli
Vidio sam sliku brate ali ne volim ja duboke patike nikako
@ nime
Iste su patike samo mislim da ne pise busenitz,ici cu ja sutra kupiti patike pa cu vidjeti pisel sta na njima
Vidio sam sliku brate ali ne volim ja duboke patike nikako
@ nime
Iste su patike samo mislim da ne pise busenitz,ici cu ja sutra kupiti patike pa cu vidjeti pisel sta na njima
Volim te Celik ! ! !
Starke najprecjenjenije na svijetu Hi Topsice vrh Adidas ili Reebok, nabavio Reebok za 70 na rasprodaji evo 2 mjeseca nosam ko nove jos uvijek ko da ih nikad nisam obuko ni nabora, nista toliko gorivne patike
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
istinu momak pricaHeller je napisao/la:Starke najprecjenjenije na svijetu Hi Topsice vrh Adidas ili Reebok, nabavio Reebok za 70 na rasprodaji evo 2 mjeseca nosam ko nove jos uvijek ko da ih nikad nisam obuko ni nabora, nista toliko gorivne patike
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
P.S. Kod mene su ol skul nisu neke sljastece 
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.