Postao/la anton 1983 » 06 jul 2012, 08:16
Razočaran sam sa ulaganjima klubova u nove igrače i pojačavanje kadra. Prošlo ljeto je bilo loše, a ovo će prema svemu sudeći biti još gore, kako sada stvari stoje. Ja sam htio i oćekivao da će se probiti granica od 200 miljona eura, no sada za to nema argumenata. Klubovi više rade na tome da smanje troškove, nego da ulože kunu više. Zapelo je na nekih 130 milja i jedino još Bayern može malo popraviti sliku, ali ništa posebno...
Do prošle sezone bilo mi je puno teže odabarti klubove koje bi htio vidjeti u LP ili u Europi, no sada kada vidim kako je Stuttgart poslovao, di je HSV, kako je Werder propao, moj izbor je puno lakši. Za CL želim, Bayern, BvB, Schalke i još neka se Kusen i Wolfsburg bore za preostalo mjesto, a ko će u Ligu Uefe mi je tak svejeno jer smatram da su svi ostali bar jednu stepenicu niže po svim parametrima!
Isto tako ova sezona je specifična, jer po prvi puta nakon 2002 (čini mi se), Bayern neulazi u sezonu kao glavni kandidat za naslov, nego BvB i Bayern imaju iste šanse. no nebi se čudio da "kladionice" stave bvB za favorita, zbog protekle dvije sezone i zbog toga kako je za Bayern završila prošla sezona. BvB-ofci će dati sve od sebe kako bi ulogu favorita odbacili, no na njihovu žalost to im ove sezone jednostavno neće uspjeti. nemogu vkjerovati koji su to papci i beskičmenjaci! Reći u javnosti da im je cilj LP, a ne obrana titule, sa ovakvom ekipom i činjenice što se dogodilo u protekle dvije sezone je za mene jedna velika sramota! papci bili, papci ostali! počeli su me podsjećati na talijanske ****! Sad ima da Bayern upotrijebi istu formulupa neka se svi onda čude ko pile jajetu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"