Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Željo i Široki trenutno korak ispred ostalih.
Olimpic po prvi put nakon završene sezone ne mijenja puno igrača, otišla 2 standardna, došli novi i pred ovu sezonu imaju do sada najveće šanse za izlazak u Evropu. Bitan je faktor koliko će igrati biti naloženi, s obzirom da praktično nemaju navijače.
Sarajevo i Borac sa dosta izmjena tako da je teško nešto reći, ali pojačanja Borca u najmanju ruku upitna.
Zrinjski će, čini se, biti bolji nego prošle sezone.
Kuntić u Zvijezdi dobro radi, imaju takve igrače da možda igraju i najmoderniji fudbal. Još jedno krilo uz Halilovića, "igrač ideje" i novi lijevi bek su im potrebni da bi se ravnopravno upustili u borbu za Evropu.
Od Čelika bi moglo nešto biti ako ne počnu j...ti mater Jagodiću nakon 3 kola. Puno izmjena u ekipi, trebat će strpljenja.
Velež solidan nazad i u sredini, al' ne znam ko će golove zabijati.
Rudar će imati sličnu ekipu kao prošle sezone (mislim na jačinu).
Travnik po starom receptu opet doveo dva dobra mlada igrača iz nižih liga, vjerovatno ostaju opet.
Slavija i Leotar trenutno lošiji nego prošle sezone, al bit će tu još promjena.
Gradina dovela par iskusnih igrača, al' igrat će u Gradačcu...
GOŠK izgubio 4 najbolja igrača (Karića, Zlomislića, Tomića, Džafića), trenutno jedan od dva glavna kandidata za ispadanje.
Radnik doveo 2-3 pojačanja, ali još uvijek nedovoljno da ih, uz GOŠK, ne smatram glavnim kandidatom za niži rang.
Ovo je trenutno stanje, ali bit će još dosta promjena, ima nekoliko odličnih igrača koji traže inozemni angažman, a dosta njih ga neće naći pa će pojačati neki premijerligaški klub (Purić, Škoro, Zrnanović, Milošević, Rašević, Todorović, Stančeski, Damjanović...).
Olimpic po prvi put nakon završene sezone ne mijenja puno igrača, otišla 2 standardna, došli novi i pred ovu sezonu imaju do sada najveće šanse za izlazak u Evropu. Bitan je faktor koliko će igrati biti naloženi, s obzirom da praktično nemaju navijače.
Sarajevo i Borac sa dosta izmjena tako da je teško nešto reći, ali pojačanja Borca u najmanju ruku upitna.
Zrinjski će, čini se, biti bolji nego prošle sezone.
Kuntić u Zvijezdi dobro radi, imaju takve igrače da možda igraju i najmoderniji fudbal. Još jedno krilo uz Halilovića, "igrač ideje" i novi lijevi bek su im potrebni da bi se ravnopravno upustili u borbu za Evropu.
Od Čelika bi moglo nešto biti ako ne počnu j...ti mater Jagodiću nakon 3 kola. Puno izmjena u ekipi, trebat će strpljenja.
Velež solidan nazad i u sredini, al' ne znam ko će golove zabijati.
Rudar će imati sličnu ekipu kao prošle sezone (mislim na jačinu).
Travnik po starom receptu opet doveo dva dobra mlada igrača iz nižih liga, vjerovatno ostaju opet.
Slavija i Leotar trenutno lošiji nego prošle sezone, al bit će tu još promjena.
Gradina dovela par iskusnih igrača, al' igrat će u Gradačcu...
GOŠK izgubio 4 najbolja igrača (Karića, Zlomislića, Tomića, Džafića), trenutno jedan od dva glavna kandidata za ispadanje.
Radnik doveo 2-3 pojačanja, ali još uvijek nedovoljno da ih, uz GOŠK, ne smatram glavnim kandidatom za niži rang.
Ovo je trenutno stanje, ali bit će još dosta promjena, ima nekoliko odličnih igrača koji traže inozemni angažman, a dosta njih ga neće naći pa će pojačati neki premijerligaški klub (Purić, Škoro, Zrnanović, Milošević, Rašević, Todorović, Stančeski, Damjanović...).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
E eto ti..Uz svo postovanje profesoru Lovrenovicu,nisam bas siguran da ce on biti nesto blagonaklon prema sportu..Nadam se da ce me demantovati djelima 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
on je bolji prema kulturi
ipak je ovo i Ministarstvo kulture, pa je on vjerovatno tako doš'o, al' vidjećemo šta će on uraditi za sarajevski sport 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma kad bi isli nekom logikom on je profesor na fakultetu,prije je islo da ga stave za ministra obrazovanja,al eto..Ja se iskreno nadam da ce,ako nista,imati sluha za neke osnovne potrebe sportskih kolektiva.. 
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Blago pameti koja se sjetila sport i kulturu staviti pod krov jednog ministartva.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
eh to, logika na nivou...VanBasten je napisao/la:Blago pameti koja se sjetila sport i kulturu staviti pod krov jednog ministartva.
imaće k'o i ovi do sad, klubovi će dobijat' k'o što su i prije 2-3 godine, možda i Olimpic uvrste tu i to je to...Rios je napisao/la:Ma kad bi isli nekom logikom on je profesor na fakultetu,prije je islo da ga stave za ministra obrazovanja,al eto..Ja se iskreno nadam da ce,ako nista,imati sluha za neke osnovne potrebe sportskih kolektiva..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
+1VanBasten je napisao/la:Blago pameti koja se sjetila sport i kulturu staviti pod krov jednog ministartva.
Ranije je bilo Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta. To samo kod nas ima, ko veli strpaj sport s čim bilo, ko ga šljivi.
A to je opet posebna prica..Sport je u tom ministarstvu zadnja rupa na svirali sve su prilike..Pa od rata pa na ovamo,ministar nikad nije bio neko iz sporta..Neki profesor sa FASTO-a,ili neki bivsi vrhunski sportista..Ima sposobnih i obrazovanih ljudi i medju njima..To dovoljno govori koliko se postuje sport i vodi o njemu racuna.. 
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
To ono ko Institut za jezik, književnost, malu privredu i telekomunikacije iz Čajniča.
Mada ima i gorih, u Poljskoj je Sport i Turizam.
No uglavnom na Zapadu je ministarvo sporta zasebno, ili zajedno s "youth affeirs"
Mada ima i gorih, u Poljskoj je Sport i Turizam.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- badblueboylivno
- Kontakt:
Badava nama bilo koje ministarstvo kad ga vode kriminalni ljudi, sve pokradose.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Željo ,Široki, Borac i Sarajevo u narednoj sezoni se bore za mjesto prvaka države.
Re:
meni je Olimpic vjerovao ili ne drag klub i uvijek ce biti..a sad sto ne podnosim ublehe u vidu ratnog profitera i obicnog ratnog isljednika u armiji tj logistici..to je druga stvar..ala vojvoda..prija rata granap,poslije rata kafane po Rajvosa..parafraziram..Mancini je napisao/la:mma_hz Šta ima novo,kako si?Nije Olimpic velika petorka ne brini se.Opet Gracića spominješ i kćerku.Znam da ti je Olimpic drag pa te pozivam da dolaziš na Otoku na tekme pa da razjasniš sa Gracićem oko slova c i k jer je to nešto najvažnije oko kluba.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ko sada treba osvojiti titulu hrvatski ili srpski klub ? I kome ide kup ?
NO PYRO NO PARTY
Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Čuj možda kupa, nemoj da sušiš bezvezesajo10 je napisao/la:Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa
eh, na taj nacionalni kljuc zaboravite..zeljo je opet prvak, siroki je drugi, sarajevo trece a olimpic cetvrti...to su putnici u evropu, a borac nece vidjeti evrope u sljedecoj sezoni...po meni su najblizi ispadanju radnik i rudar, iako ce se za opstanak jos borit slavija, leotar, travnik i gosk...to su 2+4 najugrozenije ekipe...u nekoj "sigurnoj" zoni i zlatnoj sredini bit ce borac, celik, velez, zvijezda, zrinjski i gradina...eto to je moje neko razmisljanje prema finansijskoj situaciji ali i angazovanju igraca...mozda bi celik mogo napravit neki iskorak sa jagodicem, vidim doveli su puno igraca, ali tamo je jako tesko nesto napravit jer imaju milion struja i sad je to poptuno nova ekipa.sajo10 je napisao/la:Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa
Po meni se jedino sigurno zna ko ce se boriti za titulu i mjesta u Europi..To su Zeljo,Siroki,Sarajevo,Borac i vrlo moguce Olimpic..Davati prognoze oko ispadanja i borbe za opstanak je nezahvalno..Vdijeli smo i ove godine kroz primjer Slobode,nazalost,da je to u nasoj ligi nepredvidivo..Respect je napisao/la:eh, na taj nacionalni kljuc zaboravite..zeljo je opet prvak, siroki je drugi, sarajevo trece a olimpic cetvrti...to su putnici u evropu, a borac nece vidjeti evrope u sljedecoj sezoni...po meni su najblizi ispadanju radnik i rudar, iako ce se za opstanak jos borit slavija, leotar, travnik i gosk...to su 2+4 najugrozenije ekipe...u nekoj "sigurnoj" zoni i zlatnoj sredini bit ce borac, celik, velez, zvijezda, zrinjski i gradina...eto to je moje neko razmisljanje prema finansijskoj situaciji ali i angazovanju igraca...mozda bi celik mogo napravit neki iskorak sa jagodicem, vidim doveli su puno igraca, ali tamo je jako tesko nesto napravit jer imaju milion struja i sad je to poptuno nova ekipa.sajo10 je napisao/la:Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce ove sezone da se desi veliko iznenadjenje, da ce prvak bit netko od koga se to ne ocekuje, a ocekuje se najvise od Zelje i Sirokog, pa onda Borca i Sarajeva, al misljenja sam da ni jedan od ova cetiri tima nece uzet titulu, s tim da ce jedan bit neocekivano los.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ooo prijatelju,pretjera ga tiJack777Pott je napisao/la:Imam osjecaj da ce ove sezone da se desi veliko iznenadjenje, da ce prvak bit netko od koga se to ne ocekuje, a ocekuje se najvise od Zelje i Sirokog, pa onda Borca i Sarajeva, al misljenja sam da ni jedan od ova cetiri tima nece uzet titulu, s tim da ce jedan bit neocekivano los.
P.S. Nemoj se sta uvrijediti
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.