Definitnivno jedan od najboljih ove sezone (uz Realov i Stutgartov)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
WOW kako mocan dres
Thomas Müller - Fußballgott
impresioniran sam dresom,stvarno prelijepo izgleda. imal ko sliku dresa za bundesligu?
Stern des Südens
Sta mislite kad bi nas uprava pocastila sa kupovinom Wesleya Sneijdera 
Premocan dres.
Uz Interov najbolji ( jes da nisam vidio ostalih 6747 dresova )
Uz Interov najbolji ( jes da nisam vidio ostalih 6747 dresova )
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- amel10071988
- Kontakt:
Ja mislim da bi Sammer kupio sve navijače Bayerna tom kupovinomdon_burza je napisao/la:Sta mislite kad bi nas uprava pocastila sa kupovinom Wesleya Sneijdera
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- brzitesanj
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:impresioniran sam dresom,stvarno prelijepo izgleda. imal ko sliku dresa za bundesligu?

Dres za Bundesligu
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pitajte pasha_the_one kakav je dres nedavno ga je nabavio
Nego kontal' Bayern dovesti pojacanja ili ce ostati na ovom dopunjavanju kadra?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- pasha_the_one
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Pitajte pasha_the_one kakav je dres nedavno ga je nabavio![]()
Dres za domace utakmice je identican kao u prosloj sezoni, s tim da je za gostujuce utakmice ovaj bijeli dres sa narandzastim dodacima
Nadati se da ce Sammer dovesti nekoga, nekako bi mi bilo bezze da ne dovede nikoga u prvom prelaznom roku za njega kao sporstkog direktora kluba.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Navodno smo zainteresovani za Pirla i naša uprava je ponudila 10 miliona eura za njega. Za sada se Bild poziva na pisanja talijanski listova, prema kojima je Juve kao ovu prvu ponudu odbio.
Moguće je da je ovo dio nove strategije koja je nastala dolaskom Sammera koji pokušava u klub dovest igrače s pravom petljom i pobjedničkim mentalitetom, a isto tako za Pirla govore i njegovi ubojiti pasovi. To su stvari koje navodio Bild kao razloge za dovođenje talijanskog majstora.
Moguće je po mom mišljenju da se nešto radi na ovom, jer sad su pod Sammerom moguća iznenađenja, a isto tako bi mogla biti i taktika, pa da se onda konačno ugrabi Martinez. Tek u narednim danima ćemo moći biti pametniji.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne mogu dovesti Martineza pa se okrenuli starkelji Pirlu i još 10 mil, zaista me iznenađuju. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo oko Pirla je bila patka. Niti je naša uprava Juveu uputila ponudu, niti je kontaktirala igrača i njegovog menađera, izjavio je Rummenige.
Za Monotoliva smo bili zainteresovani, ali on se odlučio za Milan. Za Montoliva se ta priča vrtila i prije i bila je očigledno uvijek osnovana. Njega bi iskreno volio vidjet u našim redovima, ali sada šta je tu je. Za taj transfer šteta, ali ako se dovede Martinez ili neko sličan njemu onda bi to bilo izglađeno.
Generalno je moje mišljenje da nama dalja pojačanja nisu prijeko potrebna, jer sad su sve pozicije duplo pokrivene, dovedeni su igrači koji mogu biti za klupe, ali od kojih očekujem da naprave i više nego što neki mogu zamislit, ili više nego što se od njih očekuje, tu pretežno mislim na Mandžu i na Šaćirija. A očekivanja mi ni po pitanju Pizarra i Dantea, nisu tako mala.
Za Monotoliva smo bili zainteresovani, ali on se odlučio za Milan. Za Montoliva se ta priča vrtila i prije i bila je očigledno uvijek osnovana. Njega bi iskreno volio vidjet u našim redovima, ali sada šta je tu je. Za taj transfer šteta, ali ako se dovede Martinez ili neko sličan njemu onda bi to bilo izglađeno.
Generalno je moje mišljenje da nama dalja pojačanja nisu prijeko potrebna, jer sad su sve pozicije duplo pokrivene, dovedeni su igrači koji mogu biti za klupe, ali od kojih očekujem da naprave i više nego što neki mogu zamislit, ili više nego što se od njih očekuje, tu pretežno mislim na Mandžu i na Šaćirija. A očekivanja mi ni po pitanju Pizarra i Dantea, nisu tako mala.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hvala Bogu da neće biti ništa od ovog, svaka čast Pirlu ali on je preskup za svoje godine za FCB.
Heynckes je nedavno izjavio da je razgovarao sa Urrutiom i da Bayern nije spreman platiti 40 mil za Martineza, ispravna odluka.
Heynckes je nedavno izjavio da je razgovarao sa Urrutiom i da Bayern nije spreman platiti 40 mil za Martineza, ispravna odluka.
Mislim da Martinez hoce u Barsu.
A i cijena bi pala na nekih 25-30 miliona
A i cijena bi pala na nekih 25-30 miliona
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne znam jbg Pirlo je igracina al mislim da nam treba nesto na duge staze
Naravno bilo bi lijepo kad bi se na kraju njegove karijere jedan od timova gdje je igrao spominjao i Bayern ali treba nam nesto mladje
Naravno bilo bi lijepo kad bi se na kraju njegove karijere jedan od timova gdje je igrao spominjao i Bayern ali treba nam nesto mladje
- brzitesanj
- Kontakt:
Ma Pirlo će odraditi još ovaj ugovor sa Starom Damom do 2014 uz veliko poštovanje Pirlo pre star je on za bilo kaklve tzransfere ipak su njemu 33 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trio u napadu od 56 golova

Moguca postavka Heynckesa za novu sezonu

Moguca postavka Heynckesa za novu sezonu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- brzitesanj
- Kontakt:
Dante i L. Gustavo danas nakon treninga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 19:30 prijateljska protiv Unterachinga a streamova nema nikako.
Valjda niti jedna televizija nece ovo prenositi.
Ako ko slucajno naleti na kakav stream neka okaci, bas bih volio pogledati novajlije na djelu.
Valjda niti jedna televizija nece ovo prenositi.
Ako ko slucajno naleti na kakav stream neka okaci, bas bih volio pogledati novajlije na djelu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zašto se ove godine ne igra Audi Kup.?
- brzitesanj
- Kontakt:
I prije dvije godine smo igrali test-uakmicu protiv istog protivnka,areultat tada je bio 2-1 za nas tada je dupli strijelac bio naš BIlal.Bayern će ovaj meč igrati u kombinovanom satavu tj. pojačanja koja su pristigla ovog ljeta te nešto igača iz Bayernovog podmaltka.Neće biti linkova,jer nema televizijskog prijenosa 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.