FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo oko Pirla je bila patka. Niti je naša uprava Juveu uputila ponudu, niti je kontaktirala igrača i njegovog menađera, izjavio je Rummenige.
Za Monotoliva smo bili zainteresovani, ali on se odlučio za Milan. Za Montoliva se ta priča vrtila i prije i bila je očigledno uvijek osnovana. Njega bi iskreno volio vidjet u našim redovima, ali sada šta je tu je. Za taj transfer šteta, ali ako se dovede Martinez ili neko sličan njemu onda bi to bilo izglađeno.
Generalno je moje mišljenje da nama dalja pojačanja nisu prijeko potrebna, jer sad su sve pozicije duplo pokrivene, dovedeni su igrači koji mogu biti za klupe, ali od kojih očekujem da naprave i više nego što neki mogu zamislit, ili više nego što se od njih očekuje, tu pretežno mislim na Mandžu i na Šaćirija. A očekivanja mi ni po pitanju Pizarra i Dantea, nisu tako mala.
Za Monotoliva smo bili zainteresovani, ali on se odlučio za Milan. Za Montoliva se ta priča vrtila i prije i bila je očigledno uvijek osnovana. Njega bi iskreno volio vidjet u našim redovima, ali sada šta je tu je. Za taj transfer šteta, ali ako se dovede Martinez ili neko sličan njemu onda bi to bilo izglađeno.
Generalno je moje mišljenje da nama dalja pojačanja nisu prijeko potrebna, jer sad su sve pozicije duplo pokrivene, dovedeni su igrači koji mogu biti za klupe, ali od kojih očekujem da naprave i više nego što neki mogu zamislit, ili više nego što se od njih očekuje, tu pretežno mislim na Mandžu i na Šaćirija. A očekivanja mi ni po pitanju Pizarra i Dantea, nisu tako mala.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hvala Bogu da neće biti ništa od ovog, svaka čast Pirlu ali on je preskup za svoje godine za FCB.
Heynckes je nedavno izjavio da je razgovarao sa Urrutiom i da Bayern nije spreman platiti 40 mil za Martineza, ispravna odluka.
Heynckes je nedavno izjavio da je razgovarao sa Urrutiom i da Bayern nije spreman platiti 40 mil za Martineza, ispravna odluka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da Martinez hoce u Barsu.
A i cijena bi pala na nekih 25-30 miliona
A i cijena bi pala na nekih 25-30 miliona
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne znam jbg Pirlo je igracina al mislim da nam treba nesto na duge staze
Naravno bilo bi lijepo kad bi se na kraju njegove karijere jedan od timova gdje je igrao spominjao i Bayern ali treba nam nesto mladje
Naravno bilo bi lijepo kad bi se na kraju njegove karijere jedan od timova gdje je igrao spominjao i Bayern ali treba nam nesto mladje
Thomas Müller - Fußballgott
- brzitesanj
- Kontakt:
Ma Pirlo će odraditi još ovaj ugovor sa Starom Damom do 2014 uz veliko poštovanje Pirlo pre star je on za bilo kaklve tzransfere ipak su njemu 33 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trio u napadu od 56 golova

Moguca postavka Heynckesa za novu sezonu

Moguca postavka Heynckesa za novu sezonu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- brzitesanj
- Kontakt:
Dante i L. Gustavo danas nakon treninga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 19:30 prijateljska protiv Unterachinga a streamova nema nikako.
Valjda niti jedna televizija nece ovo prenositi.
Ako ko slucajno naleti na kakav stream neka okaci, bas bih volio pogledati novajlije na djelu.
Valjda niti jedna televizija nece ovo prenositi.
Ako ko slucajno naleti na kakav stream neka okaci, bas bih volio pogledati novajlije na djelu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zašto se ove godine ne igra Audi Kup.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- brzitesanj
- Kontakt:
I prije dvije godine smo igrali test-uakmicu protiv istog protivnka,areultat tada je bio 2-1 za nas tada je dupli strijelac bio naš BIlal.Bayern će ovaj meč igrati u kombinovanom satavu tj. pojačanja koja su pristigla ovog ljeta te nešto igača iz Bayernovog podmaltka.Neće biti linkova,jer nema televizijskog prijenosa 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ja konto to se neki freestyle radi a ono ..brzitesanj je napisao/la:Dante i L. Gustavo danas nakon treninga![]()
[youtube][/youtube]
I ja ovako s jaranom cesto
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Dante This is already an animal. Acts physically impressive as Daniel van Buyten.Inace na poluvremenu je 0:0.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Audi Kup se igra kad ljeti nema nikakvog takmicenja,odnosno nema EP i SP.Saurman je napisao/la:Zašto se ove godine ne igra Audi Kup.?
#miasanmia
- brzitesanj
- Kontakt:
Unterhaching-Bayern 0-1
Golom Davida Alabe u 82 minuti iz slobodnjaka sa oko 25 metara

Golom Davida Alabe u 82 minuti iz slobodnjaka sa oko 25 metara
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Dobri a?ElLoco7 je napisao/la:kakvi su ovo narandzasti dresovi Bayernu?
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
to nisu dresovi nego majice za zagrijavanje
bayern prodao 40 tisuća godišnjih ulaznica
@badstuber: imas pogresnu informaciju... Prodano je 39 600 godisnjih ulaznica zasad 
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.