FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 12 jul 2012, 12:22

čamac je napisao/la:Ma vidiš da na silu pokušavaju da natjeraju čuvenu mariborsku publiku na stadion. Dižu tenzije svojim ufuranim ponašanjem. Niko nam nikad ovakva sr.anj.a nije pravio.
Pa dobro slovenci su sta si ocekivao :lol: Meni je bitnije da nasi dobro odigraju i da se vratimo sa povoljnim rezultatom i da ih ovdje na lavoru pocjepamo i obezbjedimo nastup u iducem kolu.Sigurno ne bi bio ni razocaran ispadanjem ali pod uslovom da vidim kako nasi ginu na terenu.Podrska nece izostati kako god.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jul 2012, 12:27

Zeljovci moze li malo informacija o Amaru Prutini, koji je igrao za vase omladinske selekcije a bio je prikljucen i prvom timu na pripremama.Danas je potpisao za Zvijezdu.Puno srece kontra Maribora!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2012, 12:28

Baš ste se usrećili.
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 12:29

Bosanski zmaj je napisao/la:Zeljovci moze li malo informacija o Amaru Prutini, koji je igrao za vase omladinske selekcije a bio je prikljucen i prvom timu na pripremama.Danas je potpisao za Zvijezdu.Puno srece kontra Maribora!
Nije momak nikako zaigrao za nas... nisam siguran jel krilo ili je stoper..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 jul 2012, 12:31

Igra stopera.Ali doci ce pod ruku Kuntica koji je odlican trener, voli raditi sa mladim igracima i nadam se da ce napredovati.On je angazovan da bi bio rezerva, ali eto ako se dokaze dobit ce sansu.

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 12 jul 2012, 12:49

amar prutina je igrac kome je primarna uloga defanzivnog veznog..ili zadnji vezni..jak gradjom iako ne visok, pokretan ko bandera..mislim da nije igrac za premier lige,tako ni za zvijezdu..moje misljenje je na osnovu svakodnevnih treninga kojim sam prisutvovao i par utakmica drugog tima..

pozz

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 jul 2012, 12:51

Bosanski zmaj je napisao/la:Zeljovci moze li malo informacija o Amaru Prutini, koji je igrao za vase omladinske selekcije a bio je prikljucen i prvom timu na pripremama.Danas je potpisao za Zvijezdu.Puno srece kontra Maribora!
Igra stopera ali nije upisao nijedne minute u Želji koliko ja znam.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 12 jul 2012, 13:15

Curva_SUD je napisao/la:Bit ce prijenos na FACE TV !
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 12 jul 2012, 13:18

Ovo je prvi put da u svojoj navijačkoj karijeri doživim san o pobjedi. Sinoć sam sanjao da smo dali gol negdje na početku, presjekli Janeze i uvalili im na foru gol i tako ostalo do kraja meča. Kako su snovi inače često nerealni, u jednom momentu sam se na posljednji sudijski zvižduk i sam zadesio na terenu da slavim sa igračima.

Hahaha. Hajde neka i ja nešto nekad sanjam, uvijek se javljaju neki sanjari. :D :D

Još 6 dana.
Osim - drugo ime za Želju !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2012, 13:24

kada neki igrac iz zelje nebitno ili prvi tim ili juniori potpise za neki drugi klub svi ga popljuju. jeste se pojedini nadigli nemoze covjek sa vama ni popricat normalno :?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2012, 13:24

astra1922 je napisao/la:kada neki igrac iz zelje nebitno ili prvi tim ili juniori potpise za neki drugi klub svi ga popljuju. jeste se pojedini nadigli nemoze covjek sa vama ni popricat normalno :?
:lol: uvjerićeš se sam samo polahko.
DRUG NEBI TI PUNCA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2012, 13:27

pa nije bitno ako mi promasimo sa pojacanjem.ali ako je taj amar prutina igrao za vase juniore koji su godinama medu najboljim juniorima u nasoj ligi pa mora nesto znati da je kloc ne bi ni igrao neko bi ga istjerao iz zelje.ja sam se uvjerio da nije los igrac ali vrijeme ce pokazati..

Nova sezona nova nafaka

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 jul 2012, 13:32

Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 13:33

Taj Prutina je poguran u Želji uz pomoć određenih robinskih veza.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2012, 13:34

Semper je napisao/la:Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.
onda znaci da ste i vi klub koji spada pod uticaj gradskih kabadahija,cim jedan takav lik sumnjivih rodbinskih veza igrao kod vas dugi niz godina..dobro je makar ima dvije noge moci ce do klupe doci vjerovatno ni loptu nezna osutati

Nova sezona nova nafaka

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 12 jul 2012, 13:35

rossoner je napisao/la:Ovo je prvi put da u svojoj navijačkoj karijeri doživim san o pobjedi. Sinoć sam sanjao da smo dali gol negdje na početku, presjekli Janeze i uvalili im na foru gol i tako ostalo do kraja meča. Kako su snovi inače često nerealni, u jednom momentu sam se na posljednji sudijski zvižduk i sam zadesio na terenu da slavim sa igračima.

Hahaha. Hajde neka i ja nešto nekad sanjam, uvijek se javljaju neki sanjari. :D :D

Još 6 dana.
Ja sanjao da ce Yoshida u 88. zabiti xD

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 12 jul 2012, 13:37

astra1922 je napisao/la:pa nije bitno ako mi promasimo sa pojacanjem.ali ako je taj amar prutina igrao za vase juniore koji su godinama medu najboljim juniorima u nasoj ligi pa mora nesto znati da je kloc ne bi ni igrao neko bi ga istjerao iz zelje.ja sam se uvjerio da nije los igrac ali vrijeme ce pokazati..

ti se ne razumijes u fudbal ako si se uvjerio da nije los..i ne,ne pljujem ga jer ga znam licno,i sve ovo sto sam napiso i njemu sam rekao..recimo da imam pravo to da kazem sa obzirom na moju proslost..

pozz

ps.simic,bucan,perica(uz malo vise trke i oslobadjanja lopte) i da ne nabrajam...nisu u klubu vise ali su dobri igraci..a to da najbolji igraju kod nas,da u pravu si zato i jesmo najbolji

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 12 jul 2012, 13:38

astra1922 je napisao/la:
Semper je napisao/la:Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.
onda znaci da ste i vi klub koji spada pod uticaj gradskih kabadahija,cim jedan takav lik sumnjivih rodbinskih veza igrao kod vas dugi niz godina..dobro je makar ima dvije noge moci ce do klupe doci vjerovatno ni loptu nezna osutati
Ponavljam u igračke sposobnosti ne ulazim. Naravno svi osim prvog tima su pod pritiskom lokalnih kabadahija.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 13:39

Ma kakav Prutina iskreno ne vrijedi ovdje trositi rijeci na njega.... kod nas nije imao mjesta, nije ni mogao igrati pored Bogija i Vase, a sad i Kerle... Amar takve igrace kao on ne voli... Da zavrsimo o tom propalom talentu pricu imamo precih stvari. Pozdrav

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2012, 13:42

pa eto ja se ne razumijem al valjda je trener kuntic imalo pametniji od mene pa je vidio da od njega ima nesto ili je i njega prestrasio njegov amidza kabadahija :lol: :lol: :lol:

nime stidi se samog sebe,tako i za savica govoris i za adilovica si govorio pa za lazara pa za koga jos naspomenime molim te izgleda da sam te prepoznao ti si onaj pljuvac sa sjevera koji svim igracima zelje kada pogresno dodaju loptu psujes familiju :oops:

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Levin, maho_sa, Mana, zeljovolimte i 44 gosta.