Pa dobro slovenci su sta si ocekivaočamac je napisao/la:Ma vidiš da na silu pokušavaju da natjeraju čuvenu mariborsku publiku na stadion. Dižu tenzije svojim ufuranim ponašanjem. Niko nam nikad ovakva sr.anj.a nije pravio.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa dobro slovenci su sta si ocekivaočamac je napisao/la:Ma vidiš da na silu pokušavaju da natjeraju čuvenu mariborsku publiku na stadion. Dižu tenzije svojim ufuranim ponašanjem. Niko nam nikad ovakva sr.anj.a nije pravio.
Nije momak nikako zaigrao za nas... nisam siguran jel krilo ili je stoper..Bosanski zmaj je napisao/la:Zeljovci moze li malo informacija o Amaru Prutini, koji je igrao za vase omladinske selekcije a bio je prikljucen i prvom timu na pripremama.Danas je potpisao za Zvijezdu.Puno srece kontra Maribora!
Igra stopera ali nije upisao nijedne minute u Želji koliko ja znam.Bosanski zmaj je napisao/la:Zeljovci moze li malo informacija o Amaru Prutini, koji je igrao za vase omladinske selekcije a bio je prikljucen i prvom timu na pripremama.Danas je potpisao za Zvijezdu.Puno srece kontra Maribora!
Curva_SUD je napisao/la:Bit ce prijenos na FACE TV !
astra1922 je napisao/la:kada neki igrac iz zelje nebitno ili prvi tim ili juniori potpise za neki drugi klub svi ga popljuju. jeste se pojedini nadigli nemoze covjek sa vama ni popricat normalno
onda znaci da ste i vi klub koji spada pod uticaj gradskih kabadahija,cim jedan takav lik sumnjivih rodbinskih veza igrao kod vas dugi niz godina..dobro je makar ima dvije noge moci ce do klupe doci vjerovatno ni loptu nezna osutatiSemper je napisao/la:Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.
Ja sanjao da ce Yoshida u 88. zabiti xDrossoner je napisao/la:Ovo je prvi put da u svojoj navijačkoj karijeri doživim san o pobjedi. Sinoć sam sanjao da smo dali gol negdje na početku, presjekli Janeze i uvalili im na foru gol i tako ostalo do kraja meča. Kako su snovi inače često nerealni, u jednom momentu sam se na posljednji sudijski zvižduk i sam zadesio na terenu da slavim sa igračima.
Hahaha. Hajde neka i ja nešto nekad sanjam, uvijek se javljaju neki sanjari.![]()
Još 6 dana.
astra1922 je napisao/la:pa nije bitno ako mi promasimo sa pojacanjem.ali ako je taj amar prutina igrao za vase juniore koji su godinama medu najboljim juniorima u nasoj ligi pa mora nesto znati da je kloc ne bi ni igrao neko bi ga istjerao iz zelje.ja sam se uvjerio da nije los igrac ali vrijeme ce pokazati..
Ponavljam u igračke sposobnosti ne ulazim. Naravno svi osim prvog tima su pod pritiskom lokalnih kabadahija.astra1922 je napisao/la:onda znaci da ste i vi klub koji spada pod uticaj gradskih kabadahija,cim jedan takav lik sumnjivih rodbinskih veza igrao kod vas dugi niz godina..dobro je makar ima dvije noge moci ce do klupe doci vjerovatno ni loptu nezna osutatiSemper je napisao/la:Amar Prutina ima bolesno ambicioznog amidžu koji je uzgred i kriminalac, kada se uz to doda da se i Amar na taj način ponaša dobije se kombinacija za neuspjeh.Što se tiče igračkih sposobnosti nisam ga nikada gledao.
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 44 gosta.