Nemoj biti nezahvalan.. Cinimo vam uslugu i uljepsavamo temu..adnanhz je napisao/la:Jah et imate tramvaj stumfovi![]()
![]()
I samo kakve ima to veze s temom FK Sarajevo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- istina1981
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FORZA ZELJO !!!
Volio bi ti da nas razvale jel de ? Samo neće ti se ispuniti ta željaSarajlijc@ je napisao/la:
18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abd
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno da bi volio.bagrcavi je napisao/la:Volio bi ti da nas razvale jel de ? Samo neće ti se ispuniti ta željaSarajlijc@ je napisao/la:
18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abdVi se pripazite kažu da konobari na malti hoće udarit'.Čuvajte se da ne ispadnete.
Znate i sami da pisete bezveze za konobare s Malte, ti isti ce i veceras primiti par komada
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- istina1981
- Kontakt:
Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija doleadnanhz je napisao/la:I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
FORZA ZELJO !!!
Sesar je točno iz Širokog, točnije iz sela pored Širokog..iz sela iz kojeg dolaze i :Sarajlijc@ je napisao/la:Ses nije sa Sirokog nego iz MostaraHzSM je napisao/la:Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.![]()
![]()
18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abd
josip kvesic (zeljo)
ivan kvesic (jun.širokog)
mario kvesic (rnk split)
jure ivankovic (široki)
...
...
mario bazina je isto odozgar, josip sesar (kosarkas) podrijetlom odozgo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Buni ljude sto svima stoji da su rodjeni u Mostaru. Sto je, naravno, istina. I ja sam. I ti si.
...Život za Široki...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kao mjesto rodjena mu se vodi Mostar.
Fidelis vjerovatno je to to
Fidelis vjerovatno je to to
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vodi se vecini Širokobriježana mjesto rodjenja Mostar, kazem, veca je sredina s adekvatnim rodilistem (nisi jedno vrijeme ni imao izbor), narocito u novoj modernoj sveucilisnoj bolnici na Bijelom Brijegu, itd., itd., a u konacnici je na 20 minuta voznje. Logicno je.
Da nastavimo listu, i Sliskovic je porijeklom iz ŠB.
Da nastavimo listu, i Sliskovic je porijeklom iz ŠB.
...Život za Široki...
VanBasten je napisao/la:stigla garnitura dresova u Fshop. Mensečini ovo su replike malo navijački "obrađene". Cijena je vjerovatno manja, dobro izgledaju kakogod
jel to samo u bosni sponzori fudbala su cigare????? kako znam u mnogim drzavama takve su reklame zabranjene
Zabranjeno je u reklami prikazati "cigaretu i amabalazu" a nije zabranje reklamirati.princx je napisao/la: jel to samo u bosni sponzori fudbala su cigare????? kako znam u mnogim drzavama takve su reklame zabranjene
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 jul 2012, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- istina1981
- Kontakt:
Vani se uglavnom preferiraju kladionice kao generalni sponzori klubova. A znas cemu to vodi..princx je napisao/la:VanBasten je napisao/la:stigla garnitura dresova u Fshop. Mensečini ovo su replike malo navijački "obrađene". Cijena je vjerovatno manja, dobro izgledaju kakogod
jel to samo u bosni sponzori fudbala su cigare????? kako znam u mnogim drzavama takve su reklame zabranjene
FORZA ZELJO !!!
jah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija doleadnanhz je napisao/la:I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- istina1981
- Kontakt:
Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole![]()
Ma u Izraelu je to tako bilo zbog vjerskih razlogajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
FORZA ZELJO !!!
Ja bi' volio da dobijemo sa što nesigurnijom pobjedom, kako bi se ovi iz Levskog opustili pred duel s nama, onda ih tu iznenaditi i proći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
il nije imao ko ici...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole
Ma u Izraelu je to tako bilo zbog vjerskih razlogajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
FK SARAJEVO.
- ZlatnaDolina
Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
usput sta kazete na novi gradski tramvaj ??
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://livetv.ru/en/eventinfo/125453_hi ... _sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://skarpaty.com/watch-paola-hiberni ... 2-07-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
moguci streamovi
P.S. Da sam ja admin banovao bih pola forumasa koji konstantno valjaju gluposti na teme Sarajeva i Zelje... zbog djecije furke sve se manje osjeca onaj pravi sportski rivalitet. A i sale na racun na medjusobni racun su toliko glupe da bi trebala postojati opcija na forumu da se takvim postovima "prikaci" ikonica zlatne kante
http://skarpaty.com/watch-paola-hiberni ... 2-07-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
moguci streamovi
P.S. Da sam ja admin banovao bih pola forumasa koji konstantno valjaju gluposti na teme Sarajeva i Zelje... zbog djecije furke sve se manje osjeca onaj pravi sportski rivalitet. A i sale na racun na medjusobni racun su toliko glupe da bi trebala postojati opcija na forumu da se takvim postovima "prikaci" ikonica zlatne kante
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 jul 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima nas koji ne koristimo vozila gradskog saobraćaja. A i ovo trebalo na otpad, pa ga samo ''presvukli''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
extra,lijepo pravo po meni..dobar potez..naravno da cu se vozati i nadam se da ce sto duze opstati..ZlatnaDolina je napisao/la:Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
![]()
![]()
usput sta kazete na novi gradski tramvaj ??hocete li se vozati sa njim? kazu da su i stolice u plavom kao i sam pod
ako Zeljo i naravno Sarajevo nisu simboli ovog grada ja nezz onda sta je ..da nije prljavi SFF..kockaste glave i jeftine drolje..
FK SARAJEVO.
- istina1981
- Kontakt:
Salu na stranu. Favoriti ste veceras i sretno mada iskreno nebi puno plako i da ispadnetemma_hz je napisao/la:il nije imao ko ici...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole
![]()
a opet aferim ako je iz vjerskih..hahaahh
![]()
Pozdrav...
FORZA ZELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Haksss, mnon46 i 15 gostiju.