Ses nije sa Sirokog nego iz MostaraHzSM je napisao/la:Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.![]()
![]()

18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abd

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ses nije sa Sirokog nego iz MostaraHzSM je napisao/la:Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.![]()
![]()
za vaše dalje protivnike ne smiju ni iskazati interesovanje...istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
Znaš kako se još kaže,za njegov mozak je puno informacija i premalo RAM-apowerplay je napisao/la:Znaš kako se kaže, ko se zadnji smije.........da neko nebude plakao 18.SoloUltra je napisao/la:Praviš se pametan a ?istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
sta je ba @aleksandre..na temi komsija se ni oni cak ne smiju pozaliti na los rad uprave..dzele i kompanije..odmah ih usutkavas ...fol da se prica o taktici nekoj...a ovakve stvari kao i ono o" šahovnici"iznad ce dugo ,dugo da stoji..istina1981 je napisao/la:Evo gledajte ovo umjesto tekme![]()
Sretno...
Nikako da shvatim zasto neki ljudi ne koriste durexistina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
Nemoj biti nezahvalan.. Cinimo vam uslugu i uljepsavamo temu..adnanhz je napisao/la:Jah et imate tramvaj stumfovi![]()
![]()
I samo kakve ima to veze s temom FK Sarajevo![]()
Volio bi ti da nas razvale jel de ? Samo neće ti se ispuniti ta željaSarajlijc@ je napisao/la:
Normalno da bi volio.bagrcavi je napisao/la:Volio bi ti da nas razvale jel de ? Samo neće ti se ispuniti ta željaSarajlijc@ je napisao/la:
18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abdVi se pripazite kažu da konobari na malti hoće udarit'.Čuvajte se da ne ispadnete.
Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija doleadnanhz je napisao/la:I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
Sesar je točno iz Širokog, točnije iz sela pored Širokog..iz sela iz kojeg dolaze i :Sarajlijc@ je napisao/la:Ses nije sa Sirokog nego iz MostaraHzSM je napisao/la:Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.![]()
![]()
VanBasten je napisao/la:stigla garnitura dresova u Fshop. Mensečini ovo su replike malo navijački "obrađene". Cijena je vjerovatno manja, dobro izgledaju kakogod
Zabranjeno je u reklami prikazati "cigaretu i amabalazu" a nije zabranje reklamirati.princx je napisao/la: jel to samo u bosni sponzori fudbala su cigare????? kako znam u mnogim drzavama takve su reklame zabranjene
Vani se uglavnom preferiraju kladionice kao generalni sponzori klubova. A znas cemu to vodi..princx je napisao/la:VanBasten je napisao/la:stigla garnitura dresova u Fshop. Mensečini ovo su replike malo navijački "obrađene". Cijena je vjerovatno manja, dobro izgledaju kakogod
jel to samo u bosni sponzori fudbala su cigare????? kako znam u mnogim drzavama takve su reklame zabranjene
jah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija doleadnanhz je napisao/la:I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, crnehorde, Hajdeee, Konzerva, mnon46, Napapijri, NazorUso, PeppermintSA, rimljanin90, Seipronto, tuitamo, Varijantas8 i 98 gostiju.