Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2012, 14:03

Tottenhamu treba golman + odbrana.

Lloris bi legao kao budali šamar. Mada, moguće je da se okrenu i nekom "domaćem" golmanu, jer sigurno da ima kvalitetnih (Vorm npr.), a da će koštati manje od Francuza.

Ako sam dobro razumio, i Ekotto je na izlaznim vratima, što znači da će se tražiti i lijevi bek. U svakom slučaju, taman da on ostane, opet je potrebna svježina na toj strani. Desno je sve ok sa odličnim Walkerom, ali stoperi su problem. Gallas (star i vjerovatno odlazi), Dawson (dobar, ali povrede ga ubiše), Kaboul (nije klasa igrača u klubu koji se bori za visok plasman), a Bassong svakako nije u planovima (ne znam fakat šta je s njim, da l' će opet na posudbu ili će ga prodati). Dakle, jedan stoper (Vertonghen) koji će odmah uletiti u prvu postavu i jedan za back up + taj lijevi bek i odbrana je popunjena.

VdVu se zahvaliti na svemu što je napravio i gledati da se utopi nekome (možda nekom njemačkom timu, jer tamo je i dalje cijenjen). Tu se može izvući dobra para, a Sigurdsson je neko ko ima svijetlu budućnost. Eh, vjerujem da će se to lijepo poklopiti i da se tu (finansijski) ništa ne gubi - dakle, odšteta za Sigurdssona bi trebala biti jednaka onoj koju bi dobili za Van der Vaarta, a ne vjerujem da će Islanđanin dobijati veću platu.

Odraditi "deal" sa Cityjem u vezi Adebayora. Sad, koliko će Togoanac tražiti, ostaje nam da vidimo. U Cityju je na 140k sedmično, a sumnjam da će mu Tottenham biti u stanju ponuditi toliko. Možda nekih 90k, te da vjeruju kako će on ostati u klubu. U svakom slučaju, namlatio se on para u Arsenalu i Cityju, a 90k sedmično nije za baciti. Sve preko bi bilo bacanje para, iako je prošle godine pokazao da je odlično pojačanje.

Riješiti Modrićev status. Ili ga prodati za vel'ke pare i tražiti zamjenu na vrijeme, ili ga ostaviti u timu i sa Baleom, Parkerom i Adebayorom nastaviti u tom pravcu. Iskren da budem, mislim da je njemu i Tottenhamu potreban novi izazov. On ne može pokazati više u dresu Pijetlova, tako da je najbolje za obje strane da se tu nešto "izmajmuniše". Dakle, dovesti zamjenu za njega (Moutinho se spominje), a tu se neće gubiti pare. Otprilike su iste pare u igri, a neće se puno izgubiti.

U svakom slučaju, Tottenham ima dobru ekipu kojoj nije potrebno tih 100 miliona (u šta sumnjam, moram priznati) da bi se ekstremno pojačala. Potrebno je pola manje, s tim da se uredno zahvali igračima koji opterećuju klupsku kasu, kako bi se ista rasteretila za nova pojačanja i nove mlade snage. :D

Ne znam, ali mogao bi Tottenham biti osvježenje naredne godine (mada tu tipujem na neke druge timove, al' otom potom). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

belefront

Post Postao/la belefront » 05 jul 2012, 15:22

Ja,iskreno, nemam pojma ko je ovaj Caulker, mada kazu da je velika nada i da je sjajno igrao u Swanseau ali evo potpisao je novi cetverogodisnji ugovor, vjerovatno ce biti zamjena Walkeru :D

belefront

Post Postao/la belefront » 06 jul 2012, 17:54

upravo sam vidio da,iako je to jos nesluzbeno, Luka Modric potpisao za Real :?

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jul 2012, 13:40

Vertonghenov transfer se bliži kraju, nakon što je bio zastao određeni period. A City je navodno pristao prodati Adebayora za 5m funti dok će Togoanac imati najveća primanja na WHLu. Sve ide po planu. Samo se još čeka kraj situacije sa Modrićem.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 jul 2012, 14:49

Vertongen u Tottenhemu zvanicno
Rođen s tobom da budem

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2012, 15:34

Presao za 12 miliona eura.
Mislim da su Spursi uradili odlican posao. On je igrac za jos vece timove i za vise para....
Sretno mu. ;)

belefront

Post Postao/la belefront » 08 jul 2012, 23:58

Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca :lol: :lol: :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 jul 2012, 13:48

belefront je napisao/la:Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca :lol: :lol: :lol:
Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igrači ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jul 2012, 08:54

vedofeelgood je napisao/la:
belefront je napisao/la:Eh gdje je sada onaj Vedofeelgood, trebao bi da promijeni avatar i stavi nekog Tottenhamovog igraca :lol: :lol: :lol:
Tu sam. Promjenio sam. I ovo samo pokazuje kakve moralne vrijednosti posjeduje ovaj Vertonghen. Takvi igraci vama i trebaju. Kakav klub takvi igrači ;)
Fin avatar, ponosno ga nosi mjesec dana :lol: :lol: Samo ti trabunjaj, ali da je potpisao za Arsenal drugacije bi govorio, ocigledno Jan ima mozga i zna koji klub ce biti bolji iduce sezone ;)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 jul 2012, 09:54

Ne, nego zna u kojem će timu biti standardan bez da se oznoji na treningu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jul 2012, 09:55

belefront je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
Fin avatar, ponosno ga nosi mjesec dana :lol: :lol: Samo ti trabunjaj, ali da je potpisao za Arsenal drugacije bi govorio, ocigledno Jan ima mozga i zna koji klub ce biti bolji iduce sezone ;)
sanjaj sanjaj :lol: u našoj ste sjeni, i ostat ćete tamo. Šta god da napravite, da Messija dovedete nećete biti ispred nas. Hoćeš opkladu da ćemo i ove sezone završiti ispred vas? 2 Mjeseca avatar i potpis?

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jul 2012, 10:21

sanjaj sanjaj :lol: u našoj ste sjeni, i ostat ćete tamo. Šta god da napravite, da Messija dovedete nećete biti ispred nas. Hoćeš opkladu da ćemo i ove sezone završiti ispred vas? 2 Mjeseca avatar i potpis?
Vrlo rado, nosit cu Avatar onog mutavca Kosciyelnog kako se vec pise, a u potpisu sta god hoces, mi cemo ove sezone ispred vas biti ;) :D

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 jul 2012, 10:31

Nema šanse da Tottenham završi ispred Arsenala. Čak ako im ode RVP opet će biti u TOP 4 ekipe, Tottenham po meni 5-6 na kraju. ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 13 jul 2012, 10:33

New kit 2012/2013
slika
slika
Audere est Facere

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jul 2012, 10:39

Opklada prihvaćena. Koscienly je usput :mrgreen:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 jul 2012, 11:57

strasno ste odradili prelazni rok do sada, jos 2 pojacanja u rangu sa ovim LP sigurno obezbjedjena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

belefront

Post Postao/la belefront » 14 jul 2012, 12:25

FCUM je napisao/la:strasno ste odradili prelazni rok do sada, jos 2 pojacanja u rangu sa ovim LP sigurno obezbjedjena
Iz tvojih usta u bozije usi,valjda cemo uspjeti iduce sezone, kad smo ove godine glupo izvisili iz LP.. I vjerovatno nas napusta JD za 8 mil. funti a destinacija je Reading :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 12:45

Lukica je trenutno na moru, a nema nigdje u blizini hemijsku olovku, tako da od potpisa, trenutno, nema ništa :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

belefront

Post Postao/la belefront » 16 jul 2012, 10:09

Veceras u 15 do 9 igramo protiv Stevenageam ne znam ni ko ce igrati, nadam se da ce biti prenos negdje, mozda ce Jan i Gylif igrati :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 16 jul 2012, 11:51

Izgleda da ćemo potpisati Julia Cesara, što je i realno jer dolaskom Handanovića postat će drugi golman, odličan golman bar je bio prije godinu dana kad sam ga zadnji put gledao
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.