Arnele, evo tvoj tip napadača
http://www1.skysports.com/football/news ... ers-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ajmo ga uzeti, nemamo šta izgubiti.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Ojjjj joj,Arnele ti FM igras bez ambicija sto se tice Arsenala provijeren recept za uspijeh je da odmah keširaš za Beinsa 15 milki,posto Santos i Gibbs su krajnje ka.rine na FM i odma se rijesis jednog od njih,stopera isto treba kupit al nije neophodan,kupis Cavanija za oko 25 milki i jos jednog veznog Jadsona ili nekog slicno i to ti je to za oko 45 milki kolko dobijes i sto prodas za te pare kupis stopera i to ti je ekipa za uspjeh stim da igras sadasnju formaciju Arsenala i da Cavani igra krilo,kad je RvP povrijedjen da je u vrhu i da Arshavin ti je mašina na menageruArnelinho je napisao/la:I ja bih volio da nam ovaj Milo dodje. Vidis u tekstu da ga pratimo tri godine i kad je tako, tesko da Wenger moze zayebati. Znam npr. da su skauti Arsenala Kompanya pratili sest godina, Koscielnya jos od kako je bio u drugoj ligi, Vermaelena 52 utakmice. Pa stoga i imam povjerenja u Arsena i znam da ovaj transfer ne bi bio bacanje para.
A sto se tice Rondona, ne znam dok ne vidim.
Sinoc sam sebi iz dosade skin'o FM 2012. Rekoh ajde da se zabavim, dok ne pocne sezona.Dosadno jbg. I doveo sam vec prvog igraca, ustvari dva. Azpilicuetu iz Marseja sam mijenj'o za Chamakha, a Lescellesa sam doveo za 1,2 mio funti iz Notthingham Foresta. Nekako moje zelje sto se tice pravog Arsenala u odbrani.
Ps. To je prvi put da igram FM-a jos od 2008.
Jedno je istina a to je da Aguero više vrijedi od Robina, pa dao bi sad svaki klub i 5 Drogb + 5 ovih današnjih nazovimo "WC" napadača za jednog Batistutu ili Debu Ronalda al njih nema više...Arnelinho je napisao/la:Odredjuje ugovor, al' odredjuje i kvalitet igrača. Nije fer da jedan Nasri bude plaćen 20 i kusur miliona eura, a da Robin bude ispod te cijene.
Robin, ako bude uopšte odlazio, će otići za cijenu izmedju 25 i 30 miliona eura, najmanje naravno.
Što se tiče napadača za poželjet, dajem 11 Robina i 11 Aguera za jednog Drogbu. Niti jedan od njih ne mogu mu opepeliti.
PS. Ne bih previše da vas uznemiravam al': DONE DEAL: Arsenal Sign Yann M’Vila – £17m Transfer Agreed
Prenijeli caughtoffside.com i metro.co.uk (na ovom portalu ja nisam mogao naći članak).
Pa sad, i tacno i netacnovedofeelgood je napisao/la:Smanjene cijene karti![]()
Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
Arsenal sprema ponudu za Gansa !frankqqqqq je napisao/la:Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.