Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johny
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johny » 12 jul 2012, 01:19

Arnelinho je napisao/la:Odredjuje ugovor, al' odredjuje i kvalitet igrača. Nije fer da jedan Nasri bude plaćen 20 i kusur miliona eura, a da Robin bude ispod te cijene.

Robin, ako bude uopšte odlazio, će otići za cijenu izmedju 20 i 25 miliona eura, najmanje naravno.

Što se tiče napadača za poželjet, dajem 11 Robina i 11 Aguera za jednog Drogbu. Niti jedan od njih ne mogu mu opepeliti.
Jedan Didier sa 24 godine :mrgreen:

Mada gajim simpatije prema Argentincu radi njegovog nacina igre.Sve zna sa loptom...
Realna Robinova cjena je izmedju 20 i 30 milki.Nema dovoljno jak CV a i godine mu bas i ne idu u prilog.A znamo kako je dobar sa doktorima u Arsenalu godinama pa je i to jedan od segmenata gdje njegova cjena opada a ne raste.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jul 2012, 01:24

Ma onakvi napadači su za mene zakon. Uvijek sam uživ'o u njegovoj igri.

A ne volim pretjerano napadače poput Kuna ili Robina. Za mene ili nek' je snagator, sa tehnikom naravno ili nek' je svjetlica brz, opet sa tehnikom. A pod moranje je naravno da su ubojiti i postižu tehnički zahtjevne i prelijepe golove (to je za mene plasiran šut).

A ja sam inače fan veznjaka.

slika
Mozart sa gitarom. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 12 jul 2012, 01:30

Arnelinho je napisao/la:Ma onakvi napadači su za mene zakon. Uvijek sam uživ'o u njegovoj igri.

A ne volim pretjerano napadače poput Kuna ili Robina. Za mene ili nek' je snagator, sa tehnikom naravno ili nek' je svjetlica brz, opet sa tehnikom. A pod moranje je naravno da su ubojiti i postižu tehnički zahtjevne i prelijepe golove (to je za mene plasiran šut).

Pa eto Kun je bas ona prava zuca koja zna lopte.Igra na prvu , vidi prazan prostor i protutnja i pam , pogodak :mrgreen:

Naravno , veznjaci su najvazniji dio tima , tj. Srce.Kao takvi i moje simaptije idu ka njima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jul 2012, 01:51

Ne znam ti objasniti, al' ne uklapa se on u moju sliku savršenog napadača. Meni su savršeni Džeko, Giroud, Drogba ili Henry, Remy. Možda nisam pobroj'o klase, al' eto da pobliže znaš o kakvim napadačima govorim. :mrgreen:

Kun meni djeluje kao neko ko previše golova daje iz nekakve čiste šanse, prva, druga stativa, niski ubačaji, pronalaženje njega na 5 metara niskim loptama, kratkim pasom isl. Istina moraš se znati postaviti, al' nije to baš osobina koju ja cijenim.

Draže mi je vidjeti kad napadač pronosa protivnika na ledjima, šuta sa svih pozicija ili uzme loptu na krilu, prodje i plasira je u daljni ugao.

Ne govorim da Kun nije klasa, al' jednostavno je to (zapravo je zapleteno :lol: ), neki igrač ti se svidi, neki ne.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jul 2012, 02:38

Arnelinho je napisao/la:Ma onakvi napadači su za mene zakon. Uvijek sam uživ'o u njegovoj igri.

slika
Mozart sa gitarom. :mrgreen:

Imaš piće od mene :D :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 jul 2012, 11:26

http://www1.skysports.com/football/news ... for-Rondon" onclick="window.open(this.href);return false;

Arnele, evo tvoj tip napadača :mrgreen:

http://www1.skysports.com/football/news ... ers-switch" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma ajmo ga uzeti, nemamo šta izgubiti.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jul 2012, 12:01

I ja bih volio da nam ovaj Milo dodje. Vidis u tekstu da ga pratimo tri godine i kad je tako, tesko da Wenger moze zayebati. Znam npr. da su skauti Arsenala Kompanya pratili sest godina, Koscielnya jos od kako je bio u drugoj ligi, Vermaelena 52 utakmice. Pa stoga i imam povjerenja u Arsena i znam da ovaj transfer ne bi bio bacanje para.

A sto se tice Rondona, ne znam dok ne vidim. :)

Sinoc sam sebi iz dosade skin'o FM 2012. Rekoh ajde da se zabavim, dok ne pocne sezona.Dosadno jbg. I doveo sam vec prvog igraca, ustvari dva. Azpilicuetu iz Marseja sam mijenj'o za Chamakha, a Lescellesa sam doveo za 1,2 mio funti iz Notthingham Foresta. Nekako moje zelje sto se tice pravog Arsenala u odbrani. :)

Ps. To je prvi put da igram FM-a jos od 2008. :mrgreen:

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 12 jul 2012, 16:30

Arnelinho je napisao/la:I ja bih volio da nam ovaj Milo dodje. Vidis u tekstu da ga pratimo tri godine i kad je tako, tesko da Wenger moze zayebati. Znam npr. da su skauti Arsenala Kompanya pratili sest godina, Koscielnya jos od kako je bio u drugoj ligi, Vermaelena 52 utakmice. Pa stoga i imam povjerenja u Arsena i znam da ovaj transfer ne bi bio bacanje para.

A sto se tice Rondona, ne znam dok ne vidim. :)

Sinoc sam sebi iz dosade skin'o FM 2012. Rekoh ajde da se zabavim, dok ne pocne sezona.Dosadno jbg. I doveo sam vec prvog igraca, ustvari dva. Azpilicuetu iz Marseja sam mijenj'o za Chamakha, a Lescellesa sam doveo za 1,2 mio funti iz Notthingham Foresta. Nekako moje zelje sto se tice pravog Arsenala u odbrani. :)

Ps. To je prvi put da igram FM-a jos od 2008. :mrgreen:
Ojjjj joj,Arnele ti FM igras bez ambicija sto se tice Arsenala provijeren recept za uspijeh je da odmah keširaš za Beinsa 15 milki,posto Santos i Gibbs su krajnje ka.rine na FM i odma se rijesis jednog od njih,stopera isto treba kupit al nije neophodan,kupis Cavanija za oko 25 milki i jos jednog veznog Jadsona ili nekog slicno i to ti je to za oko 45 milki kolko dobijes i sto prodas za te pare kupis stopera i to ti je ekipa za uspjeh stim da igras sadasnju formaciju Arsenala i da Cavani igra krilo,kad je RvP povrijedjen da je u vrhu i da Arshavin ti je mašina na menageru :P
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 jul 2012, 17:28

Afobe postigao gol u finalu :mrgreen:
http://bleacherreport.com/articles/1197 ... ila/page/6" onclick="window.open(this.href);return false;

Pročitajte ovo, zanimljivo. I ja bi upravo radi ovih stvari Capouea više od M'Vile. Coquelin je isti tip igrača, a Capoue je tip igrača poput Vieire.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 jul 2012, 22:29

iskreno ako coquelin nece nikako igrati onda ne bi da dovodimo nijednog od ova 2 jer mi se momak cini kao borben, talentovan i univerzalan igrac :D nedostaje mu naravno utakmica pa da ovo dodatno potvrdi

[youtube][/youtube]

pored njega imamo i frimponga, a ni song nije bas toliko star. Vjerovatno bi neko na ovo dodao da je Song previse ofanzivan ali onda opet treba uzeti u obzir koliko igraca imamo na pozicijama koje su odgovarajuce za ove igrace. To se odnosi na Artetu, Ramseya, Wilshera, Rosickya, Diabya eto eventualno i Songa. 2 su pozicije na kojima bi mogli oni igrati. Ne zele svi ni sjediti na klupi. Doduse ima tu i varijanti da se neki prodaju, posude, sezona je duga, bit' ce i povreda. Ali na jednoj poziciji ne treba gomilati igrace.

Naravno, necu se ja ljutiti da dovedemo jednog od ova 2. Capoue mi se vise sviđa, ipak i M'Vila je odlican. Tako da bujrum, samo ne treba da se razocaramo i ako ne dovedemo jednog od ova 2. Jednostavno imamo i ovih par igraca koji na toj poziciji zasluzuju priliku.

Vidjet' cemo

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jul 2012, 22:50

Žalosno je što se uzdate u Frimponga, Diabya i Ramseya, žalosno :!:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 jul 2012, 22:51

A hajd bgt u kog' cu drugog. Da se uzdam u Wengera da ce dovesti neka normalna pojačanja :?: Bjezi ba tamo, na vrh urca mi je vise lik :evil:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jul 2012, 22:57

Pa zato se i treba forsirat dolazak pojačanja, jer ko će iznijet sezonu od 50 utakmica? Rosicky i Arteta koji su igrači podležni povredama, Song koji je umislio da je Zidane u vezi, te Wilshere koji nije igrao godinu dana?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 jul 2012, 23:43

Kakve veze ima da se ja uzdam u dodatnih 5 pojacanja/prinova kad' se nece obistinit? Situacija je takva da ako ne prodamo nekoga, necemo ni dovesti. Ne kazem da se to nece desiti ali u ovom klubu pretezno jedno inicira drugo.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 jul 2012, 00:19

Arnelinho je napisao/la:Odredjuje ugovor, al' odredjuje i kvalitet igrača. Nije fer da jedan Nasri bude plaćen 20 i kusur miliona eura, a da Robin bude ispod te cijene.

Robin, ako bude uopšte odlazio, će otići za cijenu izmedju 25 i 30 miliona eura, najmanje naravno.

Što se tiče napadača za poželjet, dajem 11 Robina i 11 Aguera za jednog Drogbu. Niti jedan od njih ne mogu mu opepeliti.

PS. Ne bih previše da vas uznemiravam al': DONE DEAL: Arsenal Sign Yann M’Vila – £17m Transfer Agreed
Prenijeli caughtoffside.com i metro.co.uk (na ovom portalu ja nisam mogao naći članak).
Jedno je istina a to je da Aguero više vrijedi od Robina, pa dao bi sad svaki klub i 5 Drogb + 5 ovih današnjih nazovimo "WC" napadača za jednog Batistutu ili Debu Ronalda al njih nema više...

M`villa extra poso!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

High

Post Postao/la High » 13 jul 2012, 03:10

Bogme, dobri ovi dresovi novi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jul 2012, 10:47

Izgleda da Barcelona traži Bosscienlog, kad bi on napustio onda bi nam tek propast bila.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jul 2012, 21:06

Mvilla skoro pa gotova stvar :?:
Rođen s tobom da budem

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jul 2012, 21:36

Smanjene cijene karti :D

Ovo mi smrdi na neko pojačanje...
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 jul 2012, 23:14

meni smrdi da će više zaradit ako smanje da i "normalni" ljudi mogu doc

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.