FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 13 jul 2012, 23:24

To je bila predstava za skaute Levskog ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jul 2012, 23:26

bagrcavi je napisao/la:To je bila predstava za skaute Levskog ;)
Onda moraju biti u konkurenciji za Oscara :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jul 2012, 23:27

Ma **** plavcima znanje :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 jul 2012, 23:47

Kakvi ste da zamjenite golmana ? :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jul 2012, 23:53

VanBasten je napisao/la:
to je izjava malog @sarajlijce :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 13 jul 2012, 23:55

nyxem je napisao/la:ti pojedini ribari,zidari i zabari sa malte imaju plate u klubu koje niti jedan klub u BiH ne može ponudit svome igraču....
Vjerujem i da imaju bolje plate i u restoranima gdje rade nego kod nas po klubovima (čak postoji indicija i da su osigurani penziono i zdravstveno) :lol: ... Država uređena...
Ali ljudi nemogu da vjerujem još uvijek se traže neki izgovori. Osramotili smo se i tačka (.) :evil:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 jul 2012, 23:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Nek si nas ti prosvijetlio... Dvije utakmice ,dva u najmanju ruku sumnjiva rezultata , nekoliko GOL kikseva ponajboljeg golman PL prosle godine. Da **** rak raka ne moze me niko ubjediti da ovo nema nikakve veze sa kladionicom !
Pa kad ti si tako znao sto nisi sta uplatio na kladionici i nesto zaradio :roll:
Nisam znao vec govorim cinjenice. Mogao si kakvo pametnije pitanje postaviti , cuj ako sam znao :roll: Znaci treba na naslovnoj u avazu izaci "Sutra namjestena tekma Hibernians - Sarajevo"...
Ja nez sta ti nije jasno pises ovdje ko da si strumf,blatis ime kluba na osnovu prica mahalski,i sa foruma et sto je nek reko da je namjestena i hajd sad svi odma neke terijem svi lafo neki strucnjaci i ne samo tebi nego svima kaze ko god zna te rezultate, te namjestaljke dajte ljudi konkretne informacije ,dojave pa da covjek sta zaradi na ovom kokuzluku :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2012, 00:01

bagrcavi je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
to je izjava malog @sarajlijce :lol:
Pa da je rezultat imao nekog odjeka u tom pravcu u Bugarskoj, imao je. Navijači Levskog su na forumima sve do jučer bili oprezni u prognozama, od sinoć već ne. :mrgreen:

Mi smo svakako autsajderi, znali su to iz Levskog i prije ovog dvomeča. Pa nabušili smo onda one s 6:0 i 3:1, pa su nas opet smatrali autsajderima protv Genka. Fazon je što je Levski već ispadao protiv nenosilaca, i to 3 puta. Zadnji put prošle godine, što im je prošla sezona bila užasna i kako mi reče jedan Bugar izborili su Evropu u PLBiH stilu, kupili bodove u zadnjim tekmama. Prolaskom dalje u grupe bi spasili tu sezonu, i sve su učinili da to urade. Otpustili nekih 7 igrača, doveli dosta solidnih igrača, čak jednog i iz francuske lige. I sama činjenica da su poslalai skaute na obje tekme, pa čak i onu protiv Splita govori koliko su ozbiljno shvatili tekmu s nama i sigruno ih ništa opuštenijim neće učiniti naših primljenih 6 golova.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2012, 00:08

Mislim da se njihov oprez vise gleda zbog toga sto misle da smo stara jugoslovenska skola fudbala pa mozda zato respekt, al nakon ovih utakmica sa maltezanima mislim da trljaju dlanove al et ko sto neko rece mozda je ovo bila taktika Jovica da zavara protivnika :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2012, 00:13

Bili bi oprezni protiv bilo koga da igraju, pusti šuplju kakva stara jugoslovenska škola. Nego su ispadali od Temperea, BATE (prije no što su bili dobri) i prošle godien od Spartaka Trnave. Navijači su još maksimalno razočarani prošlom sezonom, novi predsjednik nije ništa omiljeniji od starog i kad bi opet ispali ne bi mu baš pomoglo. Dosta se para i uvalio..

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2012, 00:18

Pa dobro BATE je sad strasna ekipa (ko bi prije rekao :lol: ) al to je primjer kako sve ekipe i iz kojih drzava napreduju i finansijski i organizacioni samo mi stagniramo i onda se neko cudi ovakvim rezultatima u evropi :|

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jul 2012, 00:21

O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Hibernians je solidna ekipa sa nekoliko vrlo dobrih igraca,mi smo ih podcjenili,ne znam zasto..
pored toga nismo uspjeli konsolidovati odbranu,sto je uticalo na konacan rezultat.

Bez obzira na sve,ja ipak vjerujem u prolaz u trece pretkolo.

Naprijed bordo bijeli
F.K.SARAJEVO

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 14 jul 2012, 00:32

molotovljev je napisao/la:O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Hibernians je solidna ekipa sa nekoliko vrlo dobrih igraca,mi smo ih podcjenili,ne znam zasto..
pored toga nismo uspjeli konsolidovati odbranu,sto je uticalo na konacan rezultat.

Naprijed bordo bijeli
Neki vjeruju u Djed Mraza pa to ne znači da je spomenuti realan :mrgreen: Doduše, nada umire zadnja ili barem u Sofiji :mrgreen:

Za vas će uskoro i ekipe iz Andore i San Marina postati solidne. Čuj kuhari, kelneri i ribari solidna ekipa :lol:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 jul 2012, 00:50

hoshtapler je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:O kakvom vi namjestanju pricate,sta vam je,uozbiljite se malo ili prestanite konzumirati alkohol.

Naprijed bordo bijeli
Neki vjeruju u Djed Mraza pa to ne znači da je spomenuti realan :mrgreen: Doduše, nada umire zadnja ili barem u Sofiji :mrgreen:

Za vas će uskoro i ekipe iz Andore i San Marina postati solidne. Čuj kuhari, kelneri i ribari solidna ekipa :lol:
Ti si navijac FK Sarajevo? Ako jesi,ok.prihvatam tvoje misljenje,ako nisi prosetaj,nemamo ja i ti o cemu pricati.
Shvatas,nismo na istom nivou,ti si u suterenu,dok sam ja na krovu.Aj sad zdravo.
F.K.SARAJEVO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2012, 00:58

Primiti 6 golova od konobara sa Malte i nije baš dobra uvertira za susret sa Levskim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jul 2012, 01:03

Ako nam je utjeha neka prosle godine je Malmo jedva prosao HB Torsavn, pa su igrali europa ligu na kraju :mrgreen: Treba biti optimista
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 14 jul 2012, 07:53

Saurman je napisao/la:Primiti 6 golova od konobara sa Malte i nije baš dobra uvertira za susret sa Levskim.
OK primili smo 6 golova od konobara koji su noć prije radili treću smjenu ali zato nikada od Veleža u dvije utakmice nismo primili 6 golova i hajde sada ćao...
Mi nikada odustati necemo...

High

Post Postao/la High » 14 jul 2012, 09:01

@ Saurman, ne tjeraj me, Boga ti, da mijenjam mišljenje o Mostarcima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 14 jul 2012, 09:23

Kakav Mostar Boga vam... Taj sa Mostarom ima veze kao i ja sa Derventom....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 jul 2012, 10:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Ako nam je utjeha neka prosle godine je Malmo jedva prosao HB Torsavn, pa su igrali europa ligu na kraju :mrgreen: Treba biti optimista
Tek sada kada sam vidio golove koje je primilo Sarajevo teško je biti optimista..pa tri komada je golman trebao skinuti....ući u kvalifikacije sa ovakom odbranom ovom rupom od golmana...... :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []