Pa sad, i tacno i netacnovedofeelgood je napisao/la:Smanjene cijene karti![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa sad, i tacno i netacnovedofeelgood je napisao/la:Smanjene cijene karti![]()
Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
Arsenal sprema ponudu za Gansa !frankqqqqq je napisao/la:Pa kako mediji govore mi se samo povezujemo sa njim, tj izrazili smo interes za njega. Nikakva ponuda nije poslana, al se spominje da ćemo poslati ponudu u vrijednosti od 17 mil. funti.harry_90 je napisao/la:Cuo sam da se Ganso povezuje sa Arsenalom,ima li sta od toga ??
jao Djourou kapitenHammoRSL je napisao/la:Pozdrav Gooneri !
evo sad pocinje ova druga tekma sa Southamptonom. Hajrovic je na klupi ali mi je pravo drago da je tu. Mogo bi on ove godine i odigrati koju u Capital One Cup-u.
Evo lineups;
Arsenal: Mannone, Meade, Santos, Eastmond, Lansbury, Ebecilio, Djourou (c), Coquelin, Gervinho, Aneke, Bartley.
Subs: Martinez, Eisfeld, Angha, Olsson, Hajrovic.
Ma ne brini dje ba, poslaću limuzinu po tebe smo nek ide Walcott.anonimni je napisao/la:gdje živiš da ti se pridružim ?šalu na stranu, nek' ide vala, dosta je bio kod nas
Američki Fox sports je objavio da je pao dogovor između Liverpoola i Fulhama o 11 miliona eura za Dembseya. Twitter kaže da je za 9 miliona Liverpool doveo Walcotta.Marsal je napisao/la:Ma ne brini dje ba, poslaću limuzinu po tebe smo nek ide Walcott.anonimni je napisao/la:gdje živiš da ti se pridružim ?šalu na stranu, nek' ide vala, dosta je bio kod nas
Zamisli prodamo ga i dovedemo Dempseya![]()
![]()
, pa to bi bio predobar deal. Ufff kako bi to valjalo, konačno bi imali pravo krilo a Theo svu svoju nemoć nek pokazuje na drugom stadionu, dosta je ljudima na Emirejtsu vadio ganglije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.