@Muxmania: Ma nisam ja baš govorio ovaj Drogba, nego nekog naći ko će igrati k'o Drogba. Jasno je da je sada prestar, al' i sada za mene nije staro gvoždje. Ja bih ga volio vidjeti u ulozi džokera na Emiratima, al' od tog ništa...
@Orion87: Ja to pomalo igram, garant neću ni završit sezonu. Propao mi dogovor sa Marsejom o razmjeni, jbg. Sve sam bio dogovorio al' Marouane hoće da mu plaćam 13 000 funti do 2015. godine i normala da sam odbio. Doveo sam Debuchya kao zamjenu Sagni.
Moja ekipa:
-----------------------------Szczesny----------------------------
Sagna----------Koscielny-------------Vermaelen--------Gibbs
-----------------------------Song---------------------------------
----------------Arteta---------------Wilshere-------------------
Susaeta------------------------------------------------Gervinho
-----------------------------RVP----------------------------------
Zamjene: Butland, Debuchy, Mertesacker, Lescaelles, A.Santos, Coquelin, Diaby, Rosicky,Walcott, Arshavin, Leandro Damiao.
Ima njih još nekoliko, koje koristim, al' to je samo zato što ih ne mogu nikom uvalit.

Arshavin je sjajan, al' niko ne da za njeg 15 miliona funti, zato sam ga ostavio. -.-
Susaeta 5.5, Butland 5, Lescaelles 1.1, Damiao 9.75, Debuchy 8.5, eto toliko sam potrošio na pojačanja. Otišli Almunia 750k (Real M.

) i Manonne. Ima još 10 dana transfer roka, nastojim prodat ostatak igrača pošto zašto. Neću više kupovat.
Osvojio sam kup (prijateljski) pobjedivši Barcelonu 2-0. Arteta i Susaeta odradili posao.
---------------------------
A što se tiče pravog Arsenala, nisam baš u toku, al'...M'Villa čekam te, a onda ako nam Ganso dodje, biće sila.

Onda nam ostane još naći neku zamjenu za Thea i biće sve i više nego odlično. Nadam se Konoplyanki. Meni se jako svidio na Euru.