FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ništa pogrešno momak napisao u svom postu. Istina je da su iznenađeni našim predstavama na sjeveru, dobar dio njihovog jezgra grupe. Interesantno će nam biti u Sofiji, ali i u Sarajevu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vasim predstavama na sjeveru hahaha. Ljudi su odusevljeni a pomalo i iznenadjeni ,razocarani ,frapirani,izgubljeni ne znaju sta da rade kad im dodjete. Sta sve neces procitati ovdje
Kakvi sve mozgovi imaju pristup ovom internetu. Zamolio bih te da zaobiđeš ovu temu i da nas poštediš tih očajnih i blesavih komentara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa zar je on dao "komentar" uopste.Bog dao racunare pa svak moze da nasvrlja sta bilo a da se ne zacrveni......High je napisao/la:Kakvi sve mozgovi imaju pristup ovom internetu. Zamolio bih te da zaobiđeš ovu temu i da nas poštediš tih očajnih i blesavih komentara.
A šta je netačno napisao u postu ? Dobro, nije toliko argumentiran isti, ali čemu ova nezrela pitanja i pokušavaj ismijavanja ? Na ovom forumu ću pročitati samo : '' Šta ti znaš, nije tačno, da nisi 95. godište, da nisi ovakav, onakav.'' Sve neki postovi i priča u prazno, niko ili ne smije, ili ne zna napisati argumentiran post i uvjeriti nas u neke stvari, ako su tačne, naravno. Ne daj Bože (po vas), da Sarajevo osvoji duplu krunu, vi ne bi opstali od nas u gradu, a da ne pričam o posjećenosti Koševa u tom periodu. I ovako na 4. mjestu smo bili tu negdje što se ovog pitanja tiče, zapitajte se šta bi bilo da smo kojim slučajem osvojili jedan trofej, a da ne pričam o oba. Sve vi znate, nadrkani balavci.
- ZlatnaDolina
Smiješnosenci-071 je napisao/la:Inace navijaci Levskog svrsavaju na nase klipove ,odusevljeni su Hordama.Mada im neko protura lazne informacije da smo huligani i sl.Ne mogu da vjeruju da je Hordi doslo onoliki broj u Prag.Bilo kako bilo mi smo im glavna okupacija na forumu.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije
Dok Aco nije naišao bilo bi pametno prekinuti diskusiju
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- molotovljev
Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
Horde Zla su trenutno jedna od najorganizovanijih,samim tim i najboljih navijackih grupa na Balkanu,
ono sto nam fali je klupski iskorak u Evropi,da bi bili u samom vrhu Evropske tifo scene.
Ja razumijem ostale da je to tesko prihvatiti,ali Boze moj.
Horde Zla su trenutno jedna od najorganizovanijih,samim tim i najboljih navijackih grupa na Balkanu,
ono sto nam fali je klupski iskorak u Evropi,da bi bili u samom vrhu Evropske tifo scene.
F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
ZELJEZNICAR 1921!
- ZlatnaDolina
molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Od vas su sigurno organizovaniji,ja kako znam u bivsoj yug horde su bile u top 4 a i sada su,za balkan ne znam..ZlatnaDolina je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
![]()
![]()
![]()
![]()
e svaka ti čast bgm
To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
Balkanska smo bijeda,sta se tu moze.VanBasten je napisao/la:To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
Molite Boga da vas ne vrate sa granice. Stoka je to, mali razlog trazi da ti zabrani ulaz. Atmosfera nista specijalno, vidjet ce te i sami.VanBasten je napisao/la:To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
NO PYRO NO PARTY
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
rece clan grupe za koju se ne zna ni ko je vodi.ZlatnaDolina je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
![]()
![]()
![]()
![]()
e svaka ti čast bgm
Pa oni i nisu baš, mislim njihove top klubove. Svaki od prvih 5 klubova ima igrački kadar u rasponu od 10 do 20 miliona. Ali im jeste opao kvalitet lige u posljednjih nekoliko godina. Malo je kvalitetnih stranaca, mnogo manje nego prije. To se vidi i po rezultatima njihovih klubova u Evropi. I shodno tome smanjio se i broj posjetilaca na stadionima u utakmicama domaće lige. A Sektor B fura eksremno desnu politiku; mrze Srbe poprilično, Turke, "cigane", "pomake", crnce, Bugarska do Tokija i ta spika. Ali navijanje i to, ništa posebno ono da se sjebeš.
@Buu
Moguće, njihovi mediji pumpaju tenzije haman otkako su izvučeni parovi. Par dana poslije izvlačenja u njihovim novinama izašao naslov: Horde bacaju zmije i režu grkljane svojim protvnicima
... Prije par dana isto pišu kako ih po fb zovemo ciganima, evo sad valjda provalili s onog klipa navijanja stih " zapalićemo Sofiju" i odmah u naslov.
@Buu
Moguće, njihovi mediji pumpaju tenzije haman otkako su izvučeni parovi. Par dana poslije izvlačenja u njihovim novinama izašao naslov: Horde bacaju zmije i režu grkljane svojim protvnicima
- kupus army
- Kontakt:
Kako je interesovanje u Sarajevu za ovu utakmicu,moje neko misljenje da ce biti izmedju 400 i 500 Hordi Zla u Sofiji?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Popunjeno 7 autobusa, oko 500-600 ukupno u Sofiji.
- kupus army
- Kontakt:
Ima sigurno dosta ljudi koji ce ici i u svojoj reziji,tako da znaci bice dobra brojka 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 37 gostiju.