Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
Dok Aco nije naišao bilo bi pametno prekinuti diskusiju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Od vas su sigurno organizovaniji,ja kako znam u bivsoj yug horde su bile u top 4 a i sada su,za balkan ne znam..ZlatnaDolina je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
Horde Zla su trenutno jedna od najorganizovanijih,samim tim i najboljih navijackih grupa na Balkanu,
ono sto nam fali je klupski iskorak u Evropi,da bi bili u samom vrhu Evropske tifo scene.
Ja razumijem ostale da je to tesko prihvatiti,ali Boze moj.
![]()
![]()
![]()
![]()
e svaka ti čast bgm
To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Balkanska smo bijeda,sta se tu moze.VanBasten je napisao/la:To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
Molite Boga da vas ne vrate sa granice. Stoka je to, mali razlog trazi da ti zabrani ulaz. Atmosfera nista specijalno, vidjet ce te i sami.VanBasten je napisao/la:To da. Inače situacija je tamo manje-više ko i kod nas. Na domaćim tekmama 4-5 milja osim derbija. Dok u Evropi bude 10-15k. Kako mi reče ovaj Bugarin, protiv nas nadaju se da će biti oko 15k na stadionu.HzSM je napisao/la:Sigurno je da je ova atmosfera sa nasih livadskih stadiona,pogotovo sa Grbavice obicna nula za atmosferu koja nas ceka u Sofiji,ali isto tako ce i njima biti pakleno na Kosevu.VanBasten je napisao/la:Da Bogati, ok su nisu loši. Ali ništa specijalno. Sektor G je miljama ispred ovih štrumfova iz Sofije![]()
NO PYRO NO PARTY
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
rece clan grupe za koju se ne zna ni ko je vodi.ZlatnaDolina je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Ne znaci ako si najbrutalniji da si najbolji.
Horde Zla su trenutno jedna od najorganizovanijih,samim tim i najboljih navijackih grupa na Balkanu,
ono sto nam fali je klupski iskorak u Evropi,da bi bili u samom vrhu Evropske tifo scene.
Ja razumijem ostale da je to tesko prihvatiti,ali Boze moj.
![]()
![]()
![]()
![]()
e svaka ti čast bgm
Pa oni i nisu baš, mislim njihove top klubove. Svaki od prvih 5 klubova ima igrački kadar u rasponu od 10 do 20 miliona. Ali im jeste opao kvalitet lige u posljednjih nekoliko godina. Malo je kvalitetnih stranaca, mnogo manje nego prije. To se vidi i po rezultatima njihovih klubova u Evropi. I shodno tome smanjio se i broj posjetilaca na stadionima u utakmicama domaće lige. A Sektor B fura eksremno desnu politiku; mrze Srbe poprilično, Turke, "cigane", "pomake", crnce, Bugarska do Tokija i ta spika. Ali navijanje i to, ništa posebno ono da se sjebeš.
@Buu
Moguće, njihovi mediji pumpaju tenzije haman otkako su izvučeni parovi. Par dana poslije izvlačenja u njihovim novinama izašao naslov: Horde bacaju zmije i režu grkljane svojim protvnicima
... Prije par dana isto pišu kako ih po fb zovemo ciganima, evo sad valjda provalili s onog klipa navijanja stih " zapalićemo Sofiju" i odmah u naslov.
@Buu
Moguće, njihovi mediji pumpaju tenzije haman otkako su izvučeni parovi. Par dana poslije izvlačenja u njihovim novinama izašao naslov: Horde bacaju zmije i režu grkljane svojim protvnicima
glupost za hrabre je sebičan lijek
- kupus army
- Kontakt:
Kako je interesovanje u Sarajevu za ovu utakmicu,moje neko misljenje da ce biti izmedju 400 i 500 Hordi Zla u Sofiji?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Popunjeno 7 autobusa, oko 500-600 ukupno u Sofiji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kupus army
- Kontakt:
Ima sigurno dosta ljudi koji ce ici i u svojoj reziji,tako da znaci bice dobra brojka 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Medju nama je interesovanje odlicno. Danas po gradu raja u majicama Sarajeva i Hz, onako opusteno kafica i piva. Tako da smo mi mislima vec u Sofijikupus army je napisao/la:Kako je interesovanje u Sarajevu za ovu utakmicu,moje neko misljenje da ce biti izmedju 400 i 500 Hordi Zla u Sofiji?
a strucnjak po kojoj logici ce biti 500-600 il si vidovit il su trospratni busevi?bilo bi dobro da nebudes portparol HZ i da pises ovdje ovakve stvari,hoces li ti ic u Sofiju imas rok do pon da uplatis?High je napisao/la:Popunjeno 7 autobusa, oko 500-600 ukupno u Sofiji.
Koji balavac..
Da te ostavim po strani, ne bih rekao da si vrijedan mojih otkucanih slova.
Mitov: Napad Sarajeva je strašan, imaju odlične pojedince
Nikolay Mitov, pomoćni trener Levskog iz Sofije, špijunirao je FK Sarajevo na Malti.
Pomoćnik Iliana Ilieva pohvalio je ofanzivne igrače bordo tima, te smatra da su izabranici Dragana Jovića mnogo kvaliteniji, nego su to pokazali na Malti.
"Sarajevo prema mom mišljenju ima klasnu momčad i zasluženo ide dalje. Čini mi se da su malo potcijenili Hibernians, ali pokazali su svu snagu u ofanzivi. Istina, imali su u odbrani dosta grešaka, ali mislim da su olako shvatili protivnika", rekao je Mitov, dodavši:
"Mi se moramo dobro pripremiti. Siguran sam da nam neće biti lako, ali očekujem sjajnu atmosferu u dvije utakmice. Čast navijačima Hiberniansa, ali Sarajevo i Sofija su gradovi u kojem se fudbal mnogo više cijeni. Nadam se da će nam naši navijači u četvrtak pomoći i da će u što većem broju doći na stadion."
Susret između Levskog i Sarajeva na rasporedu je 19. jula, dok će se utakmica u Sarajevu igrati sedam dana kasnije.
Da te ostavim po strani, ne bih rekao da si vrijedan mojih otkucanih slova.
Mitov: Napad Sarajeva je strašan, imaju odlične pojedince
Nikolay Mitov, pomoćni trener Levskog iz Sofije, špijunirao je FK Sarajevo na Malti.
Pomoćnik Iliana Ilieva pohvalio je ofanzivne igrače bordo tima, te smatra da su izabranici Dragana Jovića mnogo kvaliteniji, nego su to pokazali na Malti.
"Sarajevo prema mom mišljenju ima klasnu momčad i zasluženo ide dalje. Čini mi se da su malo potcijenili Hibernians, ali pokazali su svu snagu u ofanzivi. Istina, imali su u odbrani dosta grešaka, ali mislim da su olako shvatili protivnika", rekao je Mitov, dodavši:
"Mi se moramo dobro pripremiti. Siguran sam da nam neće biti lako, ali očekujem sjajnu atmosferu u dvije utakmice. Čast navijačima Hiberniansa, ali Sarajevo i Sofija su gradovi u kojem se fudbal mnogo više cijeni. Nadam se da će nam naši navijači u četvrtak pomoći i da će u što većem broju doći na stadion."
Susret između Levskog i Sarajeva na rasporedu je 19. jula, dok će se utakmica u Sarajevu igrati sedam dana kasnije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da ce i ovaj HIGH ici u Sofiju vidim da jedva ceka,pa ako nam mognes iz prve ruke utiske prenijet zahvalan bi ti bio!
Nadam se da će Adilović nešto bolje odraditi ovu utakmicu na golu i da neće imati grešaka pred našim golom. Sviju nas brine ta troma odbrana i slabo kretanje igrača ispred našeg kaznenog, valjda su shvatili svoje nedostatke. Ne bi bilo dobro da primimo gol u prvih pola sata utakmice, jer znamo šta bude kad se to desi. Bitno je da se ne ponovi Dynamo, Sparta, i to je to. Bojim se da nas ne deklasiraju, valjda nećemo to gledati. Sretno nam !
sretno ....Mada tesko ce biti...
Sarajevo protiv Levskog itekako može igrat...Bugarska liga je nešto jača od naše,međutim, sve je to tu negdje.... sam podatak da je Ludogorets osvojio titulu dovoljno govori (bez obzira na pare i vlasnika). Utakmica u Sofiji će odlučiti dosta toga, Sarajevo bi moralo postići gol u gostima,to bi olakšalo itekako plan da se prođe.
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Nagradno pitanje je :
Koji grad ce imati vise gostiju Maribor ili Sofija
?
Koji grad ce imati vise gostiju Maribor ili Sofija
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- inacefindecko
- Kontakt:
koliko su vama dali karti?Nantess je napisao/la:Nagradno pitanje je :
Koji grad ce imati vise gostiju Maribor ili Sofija?
Koliko nas bude toliko cemo i dobiti !
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.