Mora biti u sastavu u BL

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala.tatamata je napisao/la:Nece,prenosice se Sarajevo-Celik.Iker C je napisao/la:Zna li neko hoće li biti prijenos iz Banja Luke?
buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu...CLS je napisao/la:buba buba buba ma nek se nama vrati i on i stila ba pa da pokorimo ovu ligu i da idemo kako treba u europu![]()
![]()
![]()
![]()
...... KV Mechelen---Belgium - Jupiler League tj prva liga ....edhem_sa je napisao/la:buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu...CLS je napisao/la:buba buba buba ma nek se nama vrati i on i stila ba pa da pokorimo ovu ligu i da idemo kako treba u europu![]()
![]()
![]()
![]()
edhem_sa je napisao/la:buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu...CLS je napisao/la:buba buba buba ma nek se nama vrati i on i stila ba pa da pokorimo ovu ligu i da idemo kako treba u europu![]()
![]()
![]()
![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
I ne govorim u ime drugih, u svoje govorim.. Od moje raje niko nece, i na to sam mislio.. A samo nek' idu momci, svaka cast..muamer10 je napisao/la:Ti neces, tebi daleko, OK....ali odkud ti pravo da govoris u ime stotine drugih da govoris da nece, da im je daleko i sl....govorim stotine jer ce nas biti minimalno 300-400Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:I ne govorim u ime drugih, u svoje govorim.. Od moje raje niko nece, i na to sam mislio.. A samo nek' idu momci, svaka cast..muamer10 je napisao/la:Ti neces, tebi daleko, OK....ali odkud ti pravo da govoris u ime stotine drugih da govoris da nece, da im je daleko i sl....govorim stotine jer ce nas biti minimalno 300-400Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
muamer10 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
Ti neces, tebi daleko, OK....ali odkud ti pravo da govoris u ime stotine drugih da govoris da nece, da im je daleko i sl....govorim stotine jer ce nas biti minimalno 300-400
Ako je istina da ima šećer, stvarno šteta za momka...Igrač sličan našem Štili , znači pravi talenat...maximus_genius je napisao/la:cuo sam daje biblija iz borca dobio secer i da otic na duzu pauzu necega bit protiv nas mozdaga bude mjenjo neki levat pa uspijemo do boda
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
Opet kazem da ne mislim na sve, nego na svoju raju, jer da ide neko od MOJE raje onda bih i ja isao, jer Zelju volim svim srcem, ali ovako se zahvaljujem upravi suparnickog nam kluba jer su mi omogucili da gledam tekmu na tv-u makar..lokomotiva je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo"..![]()
![]()
fkt ne pricaj gluposti kako ti znas da nece ici da je daleko nije bilo daleko na kipar otici pa nije ni u banja luku ko voli taj ode zato ostani uz male ekrane
pricas gluposti...u bolnici je zbog premorenosti....i vratice se brzo na teren..al nece igrati protiv ZELJE!!!maximus_genius je napisao/la:cuo sam daje biblija iz borca dobio secer i da otic na duzu pauzu necega bit protiv nas mozdaga bude mjenjo neki levat pa uspijemo do boda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 11 gostiju.