FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2009, 15:01

Aaa pa gdje je ovo Bešlija naš :?: :D
Mora biti u sastavu u BL ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 sep 2009, 15:02

tatamata je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Zna li neko hoće li biti prijenos iz Banja Luke?
Nece,prenosice se Sarajevo-Celik.
Hvala.
FEDERER= KLOC

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 24 sep 2009, 15:43

evo još malo pa 400. stranica 8-)

edhem_sa
Kontakt:

Post Postao/la edhem_sa » 24 sep 2009, 15:57

CLS je napisao/la:buba buba buba ma nek se nama vrati i on i stila ba pa da pokorimo ovu ligu i da idemo kako treba u europu :lol: 8-) :lol: 8-) :lol:
buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu... :D

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 sep 2009, 16:11

[/quote] buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu... :D[/quote]

Belgijska najjača liga je "Jupiler League" i u toj ligi igra Bubin Mechelen i sigurno je dobro plaćen tako da je nerealna opcija da razmišljamo o njegovom povratku :( ..A za Štilića neću ni komentarisati:):)..Momak barem ne mora više igrati protiv igrača kakav je Regoje i sudija ala Dominković :evil: :evil:
Željo - My first love!!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 24 sep 2009, 16:13

edhem_sa je napisao/la:
CLS je napisao/la:buba buba buba ma nek se nama vrati i on i stila ba pa da pokorimo ovu ligu i da idemo kako treba u europu :lol: 8-) :lol: 8-) :lol:
buba mozda, igra u drugoj belgijskoj, za dobre pare bi se vratio... stila nema sanse, to je igrac koji nam fali... al ce on slijedece sezone u bundesligu... :D
...... KV Mechelen---Belgium - Jupiler League tj prva liga ....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 sep 2009, 17:58

Prenosi Borac-Zeljo.....
otkazan prenos Sarajevo-celik

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 sep 2009, 18:24

edhem_sa je napisao/la:

ma znam i ja da nema sanse da se vrate i jeste cinjenica da nam igrac poput stilica fali mnogo vise nego napadac.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 sep 2009, 18:49

Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo".. :D :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 sep 2009, 18:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo".. :D :D :D

Ti neces, tebi daleko, OK....ali odkud ti pravo da govoris u ime stotine drugih da govoris da nece, da im je daleko i sl....govorim stotine jer ce nas biti minimalno 300-400

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 sep 2009, 19:09

muamer10 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je sto ce se moci pogledati na tv-u Zeljo, nema sanse da tamo odem. Niko nece, a i daleko.. Hvala vam upravo od F.K. "Njanjajevo".. :D :D :D
Ti neces, tebi daleko, OK....ali odkud ti pravo da govoris u ime stotine drugih da govoris da nece, da im je daleko i sl....govorim stotine jer ce nas biti minimalno 300-400
I ne govorim u ime drugih, u svoje govorim.. Od moje raje niko nece, i na to sam mislio.. A samo nek' idu momci, svaka cast.. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 sep 2009, 19:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:
I ne govorim u ime drugih, u svoje govorim.. Od moje raje niko nece, i na to sam mislio.. A samo nek' idu momci, svaka cast.. ;)

Ma i meni je drago da ce biti prijenos, pored punog stadiona, dosta nasih navijaca, derbija po tradiciji i tabeli, realno za nas je bitno da ima prijenos na tv, jos kad bi pobjedili da vratimo bodove protiv rudara i krenemo vise konacno naprijed uh sto bi bio dernek

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 sep 2009, 19:14

muamer10 je napisao/la:

Pa normalno,da ce nas biti,mislim vise neqo ikad! ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 24 sep 2009, 19:28

cuo sam daje biblija iz borca dobio secer i da otic na duzu pauzu necega bit protiv nas mozdaga bude mjenjo neki levat pa uspijemo do boda :geek:

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 sep 2009, 21:02

maximus_genius je napisao/la:cuo sam daje biblija iz borca dobio secer i da otic na duzu pauzu necega bit protiv nas mozdaga bude mjenjo neki levat pa uspijemo do boda :geek:
Ako je istina da ima šećer, stvarno šteta za momka...Igrač sličan našem Štili , znači pravi talenat...
Za nas je dobro da neće igrati u subotu ali je tragičan način na koji neće igrati...
I nije "biblija" nego Bilbija druže i imena se pišu velikim slovima ;) nemoj zamjerit
Željo - My first love!!!

Elki_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Elki_TM87 » 24 sep 2009, 22:04

Evo i ja novi na ovom forumu....Ah sta cu kad volim ovog Zelju...Banja luko eto nas hehehehe....
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 sep 2009, 22:06

žao mi je momka jer je momak prava igračina.ima 18 god a već rastura.što je rijetkost u našoj ligi.al eto šta je tu je.nadam se bar bodu u subotu,a što ne i sva 3
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiva » 25 sep 2009, 01:37

fkt ne pricaj gluposti kako ti znas da nece ici da je daleko nije bilo daleko na kipar otici pa nije ni u banja luku ko voli taj ode zato ostani uz male ekrane

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 sep 2009, 01:43

lokomotiva je napisao/la:

fkt ne pricaj gluposti kako ti znas da nece ici da je daleko nije bilo daleko na kipar otici pa nije ni u banja luku ko voli taj ode zato ostani uz male ekrane
Opet kazem da ne mislim na sve, nego na svoju raju, jer da ide neko od MOJE raje onda bih i ja isao, jer Zelju volim svim srcem, ali ovako se zahvaljujem upravi suparnickog nam kluba jer su mi omogucili da gledam tekmu na tv-u makar.. ;) ;) ;) ;) ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 25 sep 2009, 13:48

maximus_genius je napisao/la:cuo sam daje biblija iz borca dobio secer i da otic na duzu pauzu necega bit protiv nas mozdaga bude mjenjo neki levat pa uspijemo do boda :geek:
pricas gluposti...u bolnici je zbog premorenosti....i vratice se brzo na teren..al nece igrati protiv ZELJE!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.