Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Elegant
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Elegant » 16 jul 2012, 01:44

Stara vremena ...

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 jul 2012, 01:48

M4kaveli je napisao/la:Husrev ti je rekao da je to zbog citavog tima.
A sadasnji Maicon je masina za Arbelou.
Brzi, jaci u duelu, eksplozivniji, bolje suta, ubacuje, zna odigrat dupli pas i veoma je opasan kada krene u napad.
Arbeloa je jedino bolji u defanzivnim zadacima ..
Sadasnji Maicon je **** za Belosevica ,a ne Arbelou. Mada bih ga volio vidjeti u Realu , sigurno bi ga Mourinho preporodio.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 16 jul 2012, 01:50

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Brzi, jaci u duelu, eksplozivniji, bolje suta, ubacuje, zna odigrat dupli pas i veoma je opasan kada krene u napad.
Sadasnji Maicon je **** za Belosevica ,a ne Arbelou. Mada bih ga volio vidjeti u Realu , sigurno bi ga Mourinho preporodio.
Ti mislis da Mourinho ima čarobni štapić :mrgreen:
FORZA NAPOLI

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 02:20

Bulkin je napisao/la:
Ti mislis da Mourinho ima čarobni štapić :mrgreen:
Jao gluposti majko moja,volio bi da Maicon dodje u Real vise nego pare kakva forma ba ,odradi pripreme i to je to on je vrhunski sportista,jbt nije to bh liga da covjeku treba 5 sezona da se vrati u formu,a i kolko bi Di Mariji bilo lakse igra ti po toj strani sa Maicono kolko bi to bolje izgledalo

Casillas

Maicon...Ramos...Pepe...Marcelo

Khedira(Modric)...Xabi

Angelito...Ozil...C.Ronaldo

Benzema
kako bi ovo extra izgledalo...ma vrh :D

Edit:[youtube][/youtube]

Evo malo carolija Luke
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 jul 2012, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 16 jul 2012, 03:31

Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godine :roll: lik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Mourinho je najbolji trener na svijetu ali da ima čarobni štapić, nema.
Dovoljno je reci KAKA :mrgreen:

Znaci Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, madridista, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Uostalom ne pitam se ja a bogami ni ti, zna i Mou napraviti greske, Modric :roll:

Mou treba da ubaci Jesea u prvi tim, pa sta decko radi..
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 16 jul 2012, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 03:35

Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godine :roll: lik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.

Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Gdje je nesto,jest ova zadnaja sezona bila losa,kao i Interova najlosija u zadnji 6-7 godina,nema 32 nego 39
26 ovog mjeseca puni 31 godinu :),Jozo ce njega dotjerat u red svjedno je korisniji od domacina jedina prednost Arbeloe je sto je uigraniji i nista vise

Ps: standardni Arbeloa moze bit kad je Puyol bio povrijedjen inace bi Ramos igrao tu poziciju u repki... ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 16 jul 2012, 03:43

emir18 je napisao/la:
Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godine :roll: lik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.

Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Gdje je nesto,jest ova zadnaja sezona bila losa,kao i Interova najlosija u zadnji 6-7 godina,nema 32 nego 39
26 ovog mjeseca puni 31 godinu :),Jozo ce njega dotjerat u red svjedno je korisniji od domacina jedina prednost Arbeloe je sto je uigraniji i nista vise
Ps: standardni Arbeloa moze bit kad je Puyol bio povrijedjen inace bi ramos igro tu poziciju u repki... ;)
Jednostavno je nesto, ma nije ni do Intera.. izgleda da ovaj brazilac nema vise ni motiva.
Svi znamo kakvi su brazilci, 3,4 godine i hop hop samba bamba. Gore dole, kad ga vidim onako... dao bi mu 41 :mrgreen:
Ma nema i Puyol je svoje odigrao, on sad samo moze da krpi rupe u odbrani Barce zbog imena, ali ne dugo.. uostalom dobit u Clasicima je ako on igra na poziciji stopera o sta vec kazes desnog beka, u repki se nece naigrati vise.
FORZA NAPOLI

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 jul 2012, 04:34

Arbeloa je domacin, madridista, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Uostalom ne pitam se ja a bogami ni ti, zna i Mou napraviti greske, Modric :roll:

Kakin problem je fizicke prirode(povrede) , Maiconov psiholoske. Jbt pa nisam ni znao da ima vec 32 godine kontao sam da je negdje u kasnim dvadesetima , da makar ima 30. 32 godine je puno sto jes jes ,al za finu cijenu bi fino dosao.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 04:58

Kakin problem je fizicke prirode(povrede) , Maiconov psiholoske. Jbt pa nisam ni znao da ima vec 32 godine kontao sam da je negdje u kasnim dvadesetima , da makar ima 30. 32 godine je puno sto jes jes ,al za finu cijenu bi fino dosao.
a sta ti citas jbt i ima 30 godina kao sto vec napisao u svom postu ,tek ce 31 napunit 26 jula... ;) tako da ima jos 2-3 dobre sezone ako ga mou motivise

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 jul 2012, 05:02

emir18 je napisao/la:

a sta ti citas jbt i ima 30 godina kao sto vec napisao u svom postu ,tek ce 31 napunit 26 jula... ;) tako da ima jos 2-3 dobre sezone ako ga mou motivise
Ovaj napisao 32 g... Uglavnom volio bih ga vidjeti u Realu.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 jul 2012, 05:05

Vrati stranicu prije i vidjet ces da sam ga ispravio :D
Pa trebao da predje ima jos godinu ugovora sa interom,pa tako necemo vise dati od 10-tak miliona,a kako pisu potpisat ce ugovor na 3 godine 4,5 mil po godini tako bi bar trebalo biti

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jul 2012, 10:21

Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji. :lol:
Dobro. :mrgreen:
Alves, Lahm, Sagna, Maicon, Walker, Debuchy, Richards, Ivanović, VdW...Svi su oni bolji od Arbeloe. Maiconova forma jeste u padu (kao i Sneijderova i cjelokupnog Intera), al' to ide s godinama i nedostatkom motiva. Čovjek bi već na prvom treningu pokazao Arbeloi neke stvari. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 jul 2012, 10:24

Ja bi mu pokaz'o neke stvari, a pogotovo Maicon :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2012, 11:21

Monolog je napisao/la:Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji. :lol:
Alves, Lahm, Sagna, Maicon, Walker, Debuchy, Richards, Ivanović, VdW...Svi su oni bolji od Arbeloe. Maiconova forma jeste u padu (kao i Sneijderova i cjelokupnog Intera), al' to ide s godinama i nedostatkom motiva. Čovjek bi već na prvom treningu pokazao Arbeloi neke stvari. 8-)
Za ovu 3 se ne bi nikako slozio .. za ostale je suvisno i pricati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jul 2012, 11:33

Dobro ne treba ici u krajnost..
Arbeloa je najbolje ocijenjen bek evropskog po nekim bogovima,nije zanemarivo.
realnost je da se od njega u Realu ne trazi da napada(dakako razlog je i njegova limitiranost) ali u Marcelu Real ima de facto jedno dodatno krilo pa Arbeloa i ne treba(ne smije) prelaziti pola.

Maicon ce svakako biti pojacanje(vec sam naveo faktor motivacije i slicno sto moze biti vrlo bitno,pogotovo za Brazilce) i nek dadne jednu,dvije dobre godine vise ne treba..
bas kao Karvaljo..

mada u nekim utakmicama vrlo lahko Arbeloa moze biti podobniji od Maicona(neko tesko gostovanje u Pamploni,Majorci il negdje trece gdje on dobro zna teren,atmosferu pa i same igrace)..

Danas pocinju pripreme i treba ocekivati vrlo,vrlo brzo da eventualni poslovi oko MAicona i Modrica budu gotovo(na ovaj il na onaj nacin)

ps. taj Wan der Wiel je najveca magla i nakon dobre sezone 2010 i Holandije koja sa njim kao nominalnim desnim bekom je otisla do kraja je sebi digao cijenu.Steta za njega i Ayax sto ga tada nisu unovcili jer otada opasno stagnira,ustvari ide dole i postao je jedna velika rupa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 jul 2012, 13:33

Carvalho i Gago nisu trenirali danas. Što znači da su našli nove klubove il traže. Nebitno. Kaka, Sahin, svi su normalno trenirali. Nadam se da se Di Maria neće SAM povrediti... :lol:

slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jul 2012, 13:41

" Sam pao, sam se ubio " @ anonymousHD, što ti noge smrde, izmakni ih malo :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jul 2012, 17:28

Monolog je napisao/la:Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Sagna?Jel on igra više fudbal?
Walker :lol: Čovjek u Engleskoj nema mjesta :mrgreen:
Debuchy :cry: Šteta što nema facepalm.
Richards :lol: Da si rek'o Zabaleta možda i ne bi bilo smiješno.
Ivanović isto kao Arbeloa limitiran u napadu čak bi rekao da je i gori od Arbeloe u napadu,a u odbrani teško da postoji bek bolji od Alvara.
VdW?Prođoše ljeta,a on osta u Ajaxu.Mislim da to dovoljno govori o njemu.

Ti znaš ko bi šta pokazao Arbeloi na treningu :mrgreen: Ne sporim da je Maicon talentovaniji od Arbeloe,ali zadnje dvije sezone mu ne idu u prilog.Nakon takve rupe se teško vratit nije u cvijetu mladosti ;)

Pripreme počele,a niko nije došao jbg Amire sačekaćemo još koji dan.Dosad savršen prijelazni rok 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 jul 2012, 17:43

Mislim da ce se Monolog postavit u stavu da je pratio sve ove bekove i da je vidio da su bolji od Arbeloe.

Walker,Debuchy, :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jul 2012, 18:10

tyler durden je napisao/la:Mislim da ce se Monolog postavit u stavu da je pratio sve ove bekove i da je vidio da su bolji od Arbeloe.

Walker,Debuchy, :lol:
Ne, inače je nemoguće odgledati veliki broj utakmica. U pravu si. :mrgreen:
Nije li taj isti Walker bio povezivan sa Realom? :roll: Jah, vjerovatno kao zamjena za Arbelou. :mrgreen: Jer, kako izbaciti iz postave čovjeka koji je u napadu toliko dobar da protivnici nemaju potrebu udvajati desnu ofanzivnu stranu Španije i(li) Reala, jer Arbeloa ne umije preći centar i opasnije zaprijetiti u ofanzivnim zadacima. :mrgreen:
Btw, Walker je povrijeđen, a bolji je od Johnsona. Johsnona nisam naveo, jer mislim da je precijenjen igrač koji je u rangu sa Arbeloom.
Sagna slomio nogu i ne igra fudbal. Al' to je LBJ, čovjek kome je Kaka bolji od Inieste i kome su Larsson, Cattermole i ostali igrači bolji od Modrića. :mrgreen: Gori sam ja što uopće odgovaram na ovakve postove. :mrgreen:
LBJ MVP je napisao/la:VdW?Prođoše ljeta,a on osta u Ajaxu.Mislim da to dovoljno govori o njemu.
Ajaxu koji je osvojio holandsku ligu? Tom slabašnom Ajaxu koji je Evropi i Svijetu podario ponajbolje igrače? :roll: U pravu si, majke mi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.