Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Sadasnji Maicon je **** za Belosevica ,a ne Arbelou. Mada bih ga volio vidjeti u Realu , sigurno bi ga Mourinho preporodio.M4kaveli je napisao/la:Husrev ti je rekao da je to zbog citavog tima.
A sadasnji Maicon je masina za Arbelou.
Brzi, jaci u duelu, eksplozivniji, bolje suta, ubacuje, zna odigrat dupli pas i veoma je opasan kada krene u napad.
Arbeloa je jedino bolji u defanzivnim zadacima ..
Ti mislis da Mourinho ima čarobni štapićHZ_ilidzaa je napisao/la:Sadasnji Maicon je **** za Belosevica ,a ne Arbelou. Mada bih ga volio vidjeti u Realu , sigurno bi ga Mourinho preporodio.M4kaveli je napisao/la:Husrev ti je rekao da je to zbog citavog tima.
Brzi, jaci u duelu, eksplozivniji, bolje suta, ubacuje, zna odigrat dupli pas i veoma je opasan kada krene u napad.
FORZA NAPOLI
Jao gluposti majko moja,volio bi da Maicon dodje u Real vise nego pare kakva forma ba ,odradi pripreme i to je to on je vrhunski sportista,jbt nije to bh liga da covjeku treba 5 sezona da se vrati u formu,a i kolko bi Di Mariji bilo lakse igra ti po toj strani sa Maicono kolko bi to bolje izgledaloBulkin je napisao/la:Ti mislis da Mourinho ima čarobni štapićHZ_ilidzaa je napisao/la:Sadasnji Maicon je **** za Belosevica ,a ne Arbelou. Mada bih ga volio vidjeti u Realu , sigurno bi ga Mourinho preporodio.M4kaveli je napisao/la:Husrev ti je rekao da je to zbog citavog tima.
Casillas
Maicon...Ramos...Pepe...Marcelo
Khedira(Modric)...Xabi
Angelito...Ozil...C.Ronaldo
Benzema
kako bi ovo extra izgledalo...ma vrh
Edit:[youtube][/youtube]
Evo malo carolija Luke
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 jul 2012, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godine
lik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Mourinho je najbolji trener na svijetu ali da ima čarobni štapić, nema.
Dovoljno je reci KAKA
Znaci Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, madridista, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Uostalom ne pitam se ja a bogami ni ti, zna i Mou napraviti greske, Modric
Mou treba da ubaci Jesea u prvi tim, pa sta decko radi..
Dovoljno je reci KAKA
Arbeloa je domacin, madridista, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
Uostalom ne pitam se ja a bogami ni ti, zna i Mou napraviti greske, Modric
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 16 jul 2012, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
Gdje je nesto,jest ova zadnaja sezona bila losa,kao i Interova najlosija u zadnji 6-7 godina,nema 32 nego 39Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godinelik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
26 ovog mjeseca puni 31 godinu
Ps: standardni Arbeloa moze bit kad je Puyol bio povrijedjen inace bi Ramos igrao tu poziciju u repki...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Jednostavno je nesto, ma nije ni do Intera.. izgleda da ovaj brazilac nema vise ni motiva.emir18 je napisao/la:Gdje je nesto,jest ova zadnaja sezona bila losa,kao i Interova najlosija u zadnji 6-7 godina,nema 32 nego 39Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godinelik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Maicona ni pod razno.
Arbeloa je domacin, jedan od najbolji desni bekova na svijetu - nije dzaba standardni rep. akt. SP i EP.
26 ovog mjeseca puni 31 godinu,Jozo ce njega dotjerat u red svjedno je korisniji od domacina jedina prednost Arbeloe je sto je uigraniji i nista vise
Ps: standardni Arbeloa moze bit kad je Puyol bio povrijedjen inace bi ramos igro tu poziciju u repki...
Svi znamo kakvi su brazilci, 3,4 godine i hop hop samba bamba. Gore dole, kad ga vidim onako... dao bi mu 41
Ma nema i Puyol je svoje odigrao, on sad samo moze da krpi rupe u odbrani Barce zbog imena, ali ne dugo.. uostalom dobit u Clasicima je ako on igra na poziciji stopera o sta vec kazes desnog beka, u repki se nece naigrati vise.
FORZA NAPOLI
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakin problem je fizicke prirode(povrede) , Maiconov psiholoske. Jbt pa nisam ni znao da ima vec 32 godine kontao sam da je negdje u kasnim dvadesetima , da makar ima 30. 32 godine je puno sto jes jes ,al za finu cijenu bi fino dosao.Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godinelik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Dovoljno je reci KAKA![]()
Uostalom ne pitam se ja a bogami ni ti, zna i Mou napraviti greske, Modric![]()
a sta ti citas jbt i ima 30 godina kao sto vec napisao u svom postu ,tek ce 31 napunit 26 jula...HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakin problem je fizicke prirode(povrede) , Maiconov psiholoske. Jbt pa nisam ni znao da ima vec 32 godine kontao sam da je negdje u kasnim dvadesetima , da makar ima 30. 32 godine je puno sto jes jes ,al za finu cijenu bi fino dosao.Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godinelik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj napisao 32 g... Uglavnom volio bih ga vidjeti u Realu.emir18 je napisao/la:a sta ti citas jbt i ima 30 godina kao sto vec napisao u svom postu ,tek ce 31 napunit 26 jula...HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakin problem je fizicke prirode(povrede) , Maiconov psiholoske. Jbt pa nisam ni znao da ima vec 32 godine kontao sam da je negdje u kasnim dvadesetima , da makar ima 30. 32 godine je puno sto jes jes ,al za finu cijenu bi fino dosao.Bulkin je napisao/la:Ma sve si rekao... cuj pa ako je vrhunski sportista gdje je nesto u ove 2,3 godinelik ima 32 g sa bocom kisika na ledjima, ne bih puko negdje nakon jakih pripema.
Mou treba da ubaci Jesea u prvi tim, pa sta decko radi..tako da ima jos 2-3 dobre sezone ako ga mou motivise
Vrati stranicu prije i vidjet ces da sam ga ispravio 
Pa trebao da predje ima jos godinu ugovora sa interom,pa tako necemo vise dati od 10-tak miliona,a kako pisu potpisat ce ugovor na 3 godine 4,5 mil po godini tako bi bar trebalo biti
Pa trebao da predje ima jos godinu ugovora sa interom,pa tako necemo vise dati od 10-tak miliona,a kako pisu potpisat ce ugovor na 3 godine 4,5 mil po godini tako bi bar trebalo biti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji.
Dobro.
Alves, Lahm, Sagna, Maicon, Walker, Debuchy, Richards, Ivanović, VdW...Svi su oni bolji od Arbeloe. Maiconova forma jeste u padu (kao i Sneijderova i cjelokupnog Intera), al' to ide s godinama i nedostatkom motiva. Čovjek bi već na prvom treningu pokazao Arbeloi neke stvari.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji.
Dobro.
Alves, Lahm, Sagna, Maicon, Walker, Debuchy, Richards, Ivanović, VdW...Svi su oni bolji od Arbeloe. Maiconova forma jeste u padu (kao i Sneijderova i cjelokupnog Intera), al' to ide s godinama i nedostatkom motiva. Čovjek bi već na prvom treningu pokazao Arbeloi neke stvari.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja bi mu pokaz'o neke stvari, a pogotovo Maicon 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Za ovu 3 se ne bi nikako slozio .. za ostale je suvisno i pricati.Monolog je napisao/la:Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji.![]()
Dobro.![]()
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dobro ne treba ici u krajnost..
Arbeloa je najbolje ocijenjen bek evropskog po nekim bogovima,nije zanemarivo.
realnost je da se od njega u Realu ne trazi da napada(dakako razlog je i njegova limitiranost) ali u Marcelu Real ima de facto jedno dodatno krilo pa Arbeloa i ne treba(ne smije) prelaziti pola.
Maicon ce svakako biti pojacanje(vec sam naveo faktor motivacije i slicno sto moze biti vrlo bitno,pogotovo za Brazilce) i nek dadne jednu,dvije dobre godine vise ne treba..
bas kao Karvaljo..
mada u nekim utakmicama vrlo lahko Arbeloa moze biti podobniji od Maicona(neko tesko gostovanje u Pamploni,Majorci il negdje trece gdje on dobro zna teren,atmosferu pa i same igrace)..
Danas pocinju pripreme i treba ocekivati vrlo,vrlo brzo da eventualni poslovi oko MAicona i Modrica budu gotovo(na ovaj il na onaj nacin)
ps. taj Wan der Wiel je najveca magla i nakon dobre sezone 2010 i Holandije koja sa njim kao nominalnim desnim bekom je otisla do kraja je sebi digao cijenu.Steta za njega i Ayax sto ga tada nisu unovcili jer otada opasno stagnira,ustvari ide dole i postao je jedna velika rupa.
Arbeloa je najbolje ocijenjen bek evropskog po nekim bogovima,nije zanemarivo.
realnost je da se od njega u Realu ne trazi da napada(dakako razlog je i njegova limitiranost) ali u Marcelu Real ima de facto jedno dodatno krilo pa Arbeloa i ne treba(ne smije) prelaziti pola.
Maicon ce svakako biti pojacanje(vec sam naveo faktor motivacije i slicno sto moze biti vrlo bitno,pogotovo za Brazilce) i nek dadne jednu,dvije dobre godine vise ne treba..
bas kao Karvaljo..
mada u nekim utakmicama vrlo lahko Arbeloa moze biti podobniji od Maicona(neko tesko gostovanje u Pamploni,Majorci il negdje trece gdje on dobro zna teren,atmosferu pa i same igrace)..
Danas pocinju pripreme i treba ocekivati vrlo,vrlo brzo da eventualni poslovi oko MAicona i Modrica budu gotovo(na ovaj il na onaj nacin)
ps. taj Wan der Wiel je najveca magla i nakon dobre sezone 2010 i Holandije koja sa njim kao nominalnim desnim bekom je otisla do kraja je sebi digao cijenu.Steta za njega i Ayax sto ga tada nisu unovcili jer otada opasno stagnira,ustvari ide dole i postao je jedna velika rupa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Carvalho i Gago nisu trenirali danas. Što znači da su našli nove klubove il traže. Nebitno. Kaka, Sahin, svi su normalno trenirali. Nadam se da se Di Maria neće SAM povrediti... 

" Sam pao, sam se ubio " @ anonymousHD, što ti noge smrde, izmakni ih malo 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sagna?Jel on igra više fudbal?Monolog je napisao/la:Što se ovdje prevrću riječi i šalje voda na vlastiti mlin, to je za ne povjerovati.
Npr, Arbeloa je jedan od najboljih desnih bekova jer igra u 1. postavi reprezentacije Španije, a Busquets je goli prosjek iako igra mnogo zahtjevniju ulogu u istoj toj reprezentaciji.![]()
Dobro.![]()
Walker
Debuchy
Richards
Ivanović isto kao Arbeloa limitiran u napadu čak bi rekao da je i gori od Arbeloe u napadu,a u odbrani teško da postoji bek bolji od Alvara.
VdW?Prođoše ljeta,a on osta u Ajaxu.Mislim da to dovoljno govori o njemu.
Ti znaš ko bi šta pokazao Arbeloi na treningu
Pripreme počele,a niko nije došao jbg Amire sačekaćemo još koji dan.Dosad savršen prijelazni rok
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
Mislim da ce se Monolog postavit u stavu da je pratio sve ove bekove i da je vidio da su bolji od Arbeloe.
Walker,Debuchy,
Walker,Debuchy,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne, inače je nemoguće odgledati veliki broj utakmica. U pravu si.tyler durden je napisao/la:Mislim da ce se Monolog postavit u stavu da je pratio sve ove bekove i da je vidio da su bolji od Arbeloe.
Walker,Debuchy,
Nije li taj isti Walker bio povezivan sa Realom?
Btw, Walker je povrijeđen, a bolji je od Johnsona. Johsnona nisam naveo, jer mislim da je precijenjen igrač koji je u rangu sa Arbeloom.
Sagna slomio nogu i ne igra fudbal. Al' to je LBJ, čovjek kome je Kaka bolji od Inieste i kome su Larsson, Cattermole i ostali igrači bolji od Modrića.
Ajaxu koji je osvojio holandsku ligu? Tom slabašnom Ajaxu koji je Evropi i Svijetu podario ponajbolje igrače?LBJ MVP je napisao/la:VdW?Prođoše ljeta,a on osta u Ajaxu.Mislim da to dovoljno govori o njemu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.