I moje viđenje utakmice. Nisam sad čitao sve postove, pa možda ču ponoviti nešto več napisano.Kao što sam napisao u mom prvom postu na ovom forumu ove utakmice se dobivaju i gube u glavi. Igraju se 4 poluvremena ovu su kvalifikacije za ligu šampiona i nema slabih timova.
Imamo bolji tim to se vidi ali ne za 4:1 I to se vidi. Ali po meni kako sam ja vido iz stadiona imate limit u fiziki (posle 70 minute vaši počeli da odmaraju malo šta se možda preko kamera ne vidi) i psihološki igrači nisu bili spremni da posle toga kad imaju 1:0 izgube 2:1 i smatraju to za dobar rezultat. Naši bi igrali isto i kad bi bilo 0:2 još uvjek bi cjeli tim i svi navijači imali vjeru u pobjedu.
To je ono nešto što smo mi prevazišli u tim utakmicama koje si igraju na ispadanje. Imamo mi i širi igrački kadar što se vidi jer igrači moraju svaki trening da se bore da bi igrali. Inače mislim, da je naš stručni štab nadmudrio vašeg juče. Kao prvo uvalili su vam Beriča umesto Velikonje a taj Berič daje 2 gola i sredi jedan. Očekivali ste u timu i Filipoviča a u odbrani Potokara a bilo je sve malo drugčije. Onaj vaš igrač broj 6 če ga još dugo pamtiti, mislim, da je broj 6 trebo biti promjenjen posle penala. I niste imali nikakav plan kako se postaviti tokom utakmice ako nešto ne ide po planu. Naši su bili u pravu kad su rekli, da vam je odbrana slabiji dio tima.
I ako je bilo 4:1 naši če u utakmicu uči kao da je bilo 0:0 ili 2:1. U prvom postu sam napisao da su šanse 60:40 e sada su onda 90:10.
Navijači su vam stvarno dobri. Jasno mi je sada zašto sam morao imati pasoš da kupim kartu

. Navijali su fer a i u gradu su se ponašali veoma pristojno.
Ok, Nije vas bilo 3.000 ali na stadionu vas je bilo 1.000 i mislim, da je veoma malo navijača ostalo ispred stadiona. Ali pošto prilično dobro poznajem vaš mentalitet znam da se sve pravi puta 3 i da je put od evforije do depresije veoma kratak u oba smera
Po meni ovo je ispalo bolje od očekivanog i vidmo se na Koševu.