tepsija je napisao/la:Ovo je forum,mjesto gdje ljudi pišu pod nikom,neki mogu staviti im puno ime i prezime...i gle čuda,niko to ne radi.
Da završim sa Tanom,naporan je više a i moram ustati za 4-5 sati...
Ako mi se išta gadi u životu,to su priče rekla-kazala,to su malograđanske priče koje zadiru duboko u intimu čovjeka.Time se ne koristim.
Ja sa istim tim Tanovićem sam svojevremeno išao na termin basketa,čak smo u istoj ekipi igrali.Ljut sam na njega jer mi nije htio dodati loptu kad sam bio sam pod obručem.Volio je sam završavati![]()
Govorio mu ne govorio...a govorio sam mu šta nije uredu...ali ne pije to vode.Uvijek neki kontra argument.
Nikad narkoman neće priznati da je to što jeste,nikad ni alkoholičar neće priznati da je kroner...jebga svi smo mi manje više u svojim očima savršeni.
I Ušanović je tvrdio da je on nezamjenjiv i pravedan,i Pušina i Srebrić,i Marković...
Dakle,nisam u poziciji da mijenjam struku,niti imam ikakvih interesa,tek iznosim konstatacije.
Samo ću reći da mi se sviđa način rada,kultura dijaloga i ophođenja,kako sa navijačima tako i sa igračima...profesora Džubura aka Paša.
Školovan i pametan čovjek.
Jebga nismo mi neki seoski klub iz Bratunca ili Vlasenice da nam glavnu riječ vode ljudi koji ne znaju sastaviti dvije prosto proširene rečenice.Ružno je to slušati sa strane,djelujemo amaterski.Velež je veliki klub i treba vratiti svoj ugled.A zato nisu dovoljni samo golovi.
U ovom postu, sve sto si rekao je tacno. Neznam kako Tana igra kosarke, kazem ti neznam covjeka s glave.

Ja bi volio da Dzubur hoce preuzet Velez - ali je rekao nekoliko puta da on nije za to zainteresovan sada. I ako bi on i dolazio, nikad nebi volio da dodje pred izbore i ostane na 6-9 mjeseci - nego da potpise ugovor na 3 godine najmanje.