IlPrincipino je napisao/la:
pa čitao sam da će Zeman koristiti Tottija po krilima pa zbog toga pitam..baš me interesuje kako će to izgledati..
ma vidjelo se to u pripremnim utakmicama da nece uspjeti. covjek je 35godisnjak koji vec 10 godina nije igrao tu poziciju a znamo da you can't teach an old dog new tricks

na stranu to sto je prije 13 godina totti eksplodirao na toj poziciji, danas je to ipak sasvim druga prica tako da vjerujem da on ostaje ondje gdje mu i najvise pase: u sredini napada. isto tako, zbog fudbala koji zeman preferira vjerujem da ce totti odmarati puno vise nego je to bio slucaj ranije, te da ce destro i svi ostali imati i vise nego solidnu minutazu.
sto se tice starosjedilaca ovog kluba, mislim da ce kolega admir na kraju biti i vise nego zadovoljan jer greco ovih dana treba da potpise za olympiakos, pizarro ce raskinuti ugovor i vratiti se u juznu ameriku, borriello nema mjesta jos od proslog ljeta i problem je rijesiti se njegove plate ali vjerujem da ce i on na kraju napustiti klub. na perrottu se ne racuna i sigurno je da nece imati skoro nikakvu minutazu ali zbog prijasnjih zasluga vjerujem da ce ostati u klubu jos ovu sezonu tj do kraja ugovora. taddei ne ide nigdje, svaki ga je trener do sad forsirao tako da vjerujem da ce i zeman isto uraditi. rodrigo je neunistiv