AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 20 jul 2012, 02:16

IlPrincipino je napisao/la:ako ovakva odbrana ostane očekujem ponovo da će Roma primiti preko 40 golova
Zato ce napad dati preko 80 golova...dovoljno za LP sledece godine... :D)

Bice i odbrana na kraju OK.odbaciti skart dovest kvalitet....!!!

slika

Mec sa Liverpoolom prenosi sport klub od 00:30...!!!
-----
[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 jul 2012, 08:18

IlPrincipino je napisao/la: pa čitao sam da će Zeman koristiti Tottija po krilima pa zbog toga pitam..baš me interesuje kako će to izgledati..
ma vidjelo se to u pripremnim utakmicama da nece uspjeti. covjek je 35godisnjak koji vec 10 godina nije igrao tu poziciju a znamo da you can't teach an old dog new tricks :D na stranu to sto je prije 13 godina totti eksplodirao na toj poziciji, danas je to ipak sasvim druga prica tako da vjerujem da on ostaje ondje gdje mu i najvise pase: u sredini napada. isto tako, zbog fudbala koji zeman preferira vjerujem da ce totti odmarati puno vise nego je to bio slucaj ranije, te da ce destro i svi ostali imati i vise nego solidnu minutazu.

sto se tice starosjedilaca ovog kluba, mislim da ce kolega admir na kraju biti i vise nego zadovoljan jer greco ovih dana treba da potpise za olympiakos, pizarro ce raskinuti ugovor i vratiti se u juznu ameriku, borriello nema mjesta jos od proslog ljeta i problem je rijesiti se njegove plate ali vjerujem da ce i on na kraju napustiti klub. na perrottu se ne racuna i sigurno je da nece imati skoro nikakvu minutazu ali zbog prijasnjih zasluga vjerujem da ce ostati u klubu jos ovu sezonu tj do kraja ugovora. taddei ne ide nigdje, svaki ga je trener do sad forsirao tako da vjerujem da ce i zeman isto uraditi. rodrigo je neunistiv 8-)

slika

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2012, 15:44

drži se Taddei... :mrgreen:

Roma sign Mattia Destro. To Genoa €7M + Piscitella. To Siena €6M + half Lamanna & Verre loan. Destro signed a 5-year deal worth €10M

moram da kažem da je Destro pravo skup... :roll:

i opet još jedno pojačanje za napad..a odbrana? za odbranu će posuditi nekog lika iz neke druge lige i opet će u odbrani imati propuh...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jul 2012, 15:47

Kolika bi onda prava vrijednost Destra bila ? Preko 15 mil €? Puno, puno bgmi. Ja sam ipak mislia da ce to nadoc jeftinije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 jul 2012, 18:13

Evil Genius II je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la: pa čitao sam da će Zeman koristiti Tottija po krilima pa zbog toga pitam..baš me interesuje kako će to izgledati..
ma vidjelo se to u pripremnim utakmicama da nece uspjeti. covjek je 35godisnjak koji vec 10 godina nije igrao tu poziciju a znamo da you can't teach an old dog new tricks :D na stranu to sto je prije 13 godina totti eksplodirao na toj poziciji, danas je to ipak sasvim druga prica tako da vjerujem da on ostaje ondje gdje mu i najvise pase: u sredini napada. isto tako, zbog fudbala koji zeman preferira vjerujem da ce totti odmarati puno vise nego je to bio slucaj ranije, te da ce destro i svi ostali imati i vise nego solidnu minutazu.

sto se tice starosjedilaca ovog kluba, mislim da ce kolega admir na kraju biti i vise nego zadovoljan jer greco ovih dana treba da potpise za olympiakos, pizarro ce raskinuti ugovor i vratiti se u juznu ameriku, borriello nema mjesta jos od proslog ljeta i problem je rijesiti se njegove plate ali vjerujem da ce i on na kraju napustiti klub. na perrottu se ne racuna i sigurno je da nece imati skoro nikakvu minutazu ali zbog prijasnjih zasluga vjerujem da ce ostati u klubu jos ovu sezonu tj do kraja ugovora. taddei ne ide nigdje, svaki ga je trener do sad forsirao tako da vjerujem da ce i zeman isto uraditi. rodrigo je neunistiv 8-)

slika
Mislim da je greška raskinuti ugovor s Pizarrom. On itekako može pomoći ovoj ekipi još ovu sezonu. Protiv Rapida je bio najbolji igrač Rome u drugom poluvremenu.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 jul 2012, 19:03

slazem se za pizarra jer ako pogledamo vezni red rome vidjecemo da osim ddr-a i pjanica tu nema provjerenog igraca. bradley ima iskustvo igranja u serie a ali chievo i roma se ne mogu porediti. marquinho je proslu sezonu odigrao po sistemu toplo/hladno i daleko je od pouzdanog igraca. florenzi i tachtsidis su tek talenti koji treba da se dokazu na najvisem nivou sto nas dovodi do zakljucka da bi pizarra trebali zadrzati barem jos ovu sezonu jer sigurno je da bice povreda, a i neozbiljno je poloziti svu nadu u 20ogidisnjake i igrace koji su veoma kratko vrijeme u klubu. doduse, postoji i ona druga strana a to su zelje samog pizarra. njemu ako se ne ostaje u klubu i zeli otici u cile privesti karijeru kraju onda hvala mu za sve i sretno.

sto se destra tice, pregovori su i dalje u toku jer postoji razlika izmedju plate koju njegov agent zahtjeva i cifre koju roma nudi tako da nista jos nije gotovo. ukoliko se transfer ipak realizuje, kostace nas 12 miliona tj 5 odmah i 7 u ratama do kraja iduce godine. jedan od rominih uslova kada je u pitanju njegova kupovina je da igrac bude potpuno u vlasnistvu jednog kluba (genoe) tako da od odlaska piscitelle i verrea u genou i sienu nema nista, barem ne po sajtovima koje sam ja citao :D

edit: destro se necka jer se navodno juventus ubacio u jednacinu pa su nasi s 1,5 miliona po sezoni podigli ponudu na 2 kao da nam dolazi batistuta :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jul 2012, 20:34

Sutra ce i Rossoneri prisustvovat mecu Rome i ovih Poljaka :).. ali ako izbiju kakvi neredi naravno Rossoneri ce se udruzit sa Poljacima kako bi napali Curva Sud Roma :).. sala nastrano bez obzira sto ne igra Milan ipak fino je otici pogledati i Romu prije svega jer za nju igra i nas Pjanic

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 jul 2012, 21:11

ma kakva curva sud. turneja je za americke fanove rome, a ne mozes ocekivati opasnost od nekoga ko fudbal zove soccer :mrgreen: inace, zavidim ti na ovim kartama . . . ako napravis kakvu finu fotku postavi ovdje da i mi osjetimo djelic atmosfere ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jul 2012, 22:14

Evil Genius II je napisao/la:ma kakva curva sud. turneja je za americke fanove rome, a ne mozes ocekivati opasnost od nekoga ko fudbal zove soccer :mrgreen: inace, zavidim ti na ovim kartama . . . ako napravis kakvu finu fotku postavi ovdje da i mi osjetimo djelic atmosfere ;)
ahaha ma znam, ali brate imas ovdje italijana i ne zovu to Soccer, pa puno je Iraca u Chicagu, a i Poljaka..uglavnom takvi vjerovatno ne sovu to Soccer... ma onako malo sam se nasalio Curva Sud normala nece to biti ovdje posenbo na bjezbol stadionu na kojem se igra :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jul 2012, 10:12

ma malo sale nije na odmet :mrgreen:

slika

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jul 2012, 10:28

Evo čitam Zeman kaže Roma može osvojiti Scudetto... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 22 jul 2012, 10:41

IlPrincipino je napisao/la:Evo čitam Zeman kaže Roma može osvojiti Scudetto... :mrgreen:
Pa mogla bi mada su male sanse za to. Ako je prosle sezone Udinesse mogao da jedno vrijeme parira Juventusu onda bi Roma mogla jos bolje ukoliko se dobro pripreme.
Seria A iz godine u godinu gubi svoj kvalitet, a u novoj sezoni ni konkurencija nece biti velika. Siguran sam da Milan nece biti ono sto je bio, kada im je otisao najbolji napadac i stoper, pa tu je i Juventus koji realno nije mnogo bolji od Rome, a Inter je prica za sebe...
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jul 2012, 10:45

manchesterunitedfan je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Evo čitam Zeman kaže Roma može osvojiti Scudetto... :mrgreen:
Pa mogla bi mada su male sanse za to. Ako je prosle sezone Udinesse mogao da jedno vrijeme parira Juventusu onda bi Roma mogla jos bolje ukoliko se dobro pripreme.
Seria A iz godine u godinu gubi svoj kvalitet, a u novoj sezoni ni konkurencija nece biti velika. Siguran sam da Milan nece biti ono sto je bio, kada im je otisao najbolji napadac i stoper, pa tu je i Juventus koji realno nije mnogo bolji od Rome, a Inter je prica za sebe...
nemoj se uvrijediti ali kada pročitam ovo vidim da o Serie A znaš samo ono što napišu novinari...nije to tako ni sekunde... ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jul 2012, 12:16

ne znam da li je to zeman stvarno rekao ali u romi ne trebaju ni razmisljati o tituli ove sezone. cuda se desavaju ali...
borini bi mogao debitovati bas protiv rome to ce biti interesantno.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jul 2012, 12:17

http://www.football-italia.net/21416/ze ... n-scudetto" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

sve je moguće...ništa ne treba isključiti...

takodjer čitam da City ponovo želi De Rossija...25 milliona je u igri...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 jul 2012, 12:27

slika

85 godina
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jul 2012, 13:06

roma je uvijek bila ekipa koja se moze nadigravati sa svakim klubom. sigurno je da moze pobijediti najjace ali i izgubiti od najslabijih, tako da ova zemanova izjava ima trunku istine u sebi. roma 'moze' osvojiti scudetto jer gledajuci igracki kadar inferiorna je samo u odnosu na juventus a sa ostalim konkurentima je tu negdje . . mislim, i veca su se cuda desavala ali uspjeh ce biti ako udjemo u top 3 ekipe, pokupimo fine pare od plasmana u LP, dovedemo world class stopera i scudetto uzmemo sljedece godine :mrgreen:

kao sto je doktor napisao, danas je 85. rodjendan nasem dragom klubu

slika
IlPrincipino je napisao/la: takodjer čitam da City ponovo želi De Rossija...25 milliona je u igri...
arapi (i mancini) se moraju pomiriti s time da su neke stvari u zivotu vaznije od novca

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 jul 2012, 14:26

IlPrincipino je napisao/la:http://www.football-italia.net/21416/ze ... n-scudetto

;)

kad englezi placaju za nedorasle engleze po 35mil funti, onda ovaj dokazani igrac vrijedi min 70mil funti, realno
nema potpisa

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jul 2012, 15:23

Admir_Sa je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:http://www.football-italia.net/21416/ze ... n-scudetto

;)

kad englezi placaju za nedorasle engleze po 35mil funti, onda ovaj dokazani igrac vrijedi min 70mil funti, realno
sto posto se slažem... ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jul 2012, 18:41

raja, veceras je prijateljska utakmica protiv zaglebie lubin u 21:30 na wrigley fieldu u chicagu ako se ne varam.
(neka me neko ispravi ako sam pogrijesio)
prava stvar za lijenu, nedjeljnu, kisnu, vecer :D

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 5 gostiju.