Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 20 jul 2012, 19:54

Papastathopoulos je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Dobro je ovo što sjedi na klupi, možda ipak do januara nauči reći da želi otići :mrgreen:
ma naucit ce on kitu moju, posrale ga pare, draze mu drkat **** pantilimonu na klupi neg igrati standardno u nekom dobrom klubu...postao mi je mrzak fakat...pogotovo s tim sto konstatno izjavljuje da je sretan tu gdje jeste...e ako si ti sretan, sta se ja imam koji **** sekirat dje ces ti otici...da mi je babo tamo, ne bi se sekir'o....samo se nastavi suncati na klupi, a cim za'ladi, laganice vuneni dzemper i pape da ne ozebes...
Prvo bi vi trebali nauciti neke stvari. Normalno da ce tako izjaviti, pogotovo ako misli ici, jer je to bolje i njemu i klubu. Samo sto vi ne kontate.
Prosle godine je Tevez izjavljivao da je nesretan i da zeli ici i sta su postigli s tim? NISTA. Drugi klubovi su tu krizu htjeli zloupotrijebiti i kupiti ga za nikakve pare!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 jul 2012, 19:59

SamoZeljo je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Dobro je ovo što sjedi na klupi, možda ipak do januara nauči reći da želi otići :mrgreen:
ma naucit ce on kitu moju, posrale ga pare, draze mu drkat **** pantilimonu na klupi neg igrati standardno u nekom dobrom klubu...postao mi je mrzak fakat...pogotovo s tim sto konstatno izjavljuje da je sretan tu gdje jeste...e ako si ti sretan, sta se ja imam koji **** sekirat dje ces ti otici...da mi je babo tamo, ne bi se sekir'o....samo se nastavi suncati na klupi, a cim za'ladi, laganice vuneni dzemper i pape da ne ozebes...
Prvo bi vi trebali nauciti neke stvari. Normalno da ce tako izjaviti, pogotovo ako misli ici, jer je to bolje i njemu i klubu. Samo sto vi ne kontate.
Prosle godine je Tevez izjavljivao da je nesretan i da zeli ici i sta su postigli s tim? NISTA. Drugi klubovi su tu krizu htjeli zloupotrijebiti i kupiti ga za nikakve pare!
pa nisu nista postigli zato sto niko nije bio toliki hajvan da dadne 30+ m. funti za igraca koji je pola godine igrao golfa i izivljavao se na zeni...a ako dzeko misli da mu je pametno da izjavljuje da je tu sretan, bujrum...i ja nekom logikom mislim da ce city-evci njemu krenut u kontru i u inat ga prodat jer je on tu "happy" ...sta ce im koji qrac sretni igraci ha ya...daj ba, skuliraj se...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 jul 2012, 20:02

Ma kakav Dzeko, nece ni ovu utakmicu ni osjetiti bar ko nekad 2 minute tekmu :D on na twitteru :D boli njega briga :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2012, 20:03

junioR je napisao/la:Ma kakav Dzeko, nece ni ovu utakmicu ni osjetiti bar ko nekad 2 minute tekmu :D on na twitteru :D boli njega briga :)
Dzeko je novi Winston Bogarde :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 jul 2012, 20:07

Dzeko je 6 ili 7 napadač u citiju, ovdje ima nekih koji bi se zakleli da je top 5 na svijetu :mrgreen:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 jul 2012, 20:07

Dzeko posti, a valja mu kasnije i na teraviju. Najvjerovatnije zato ne igra. Mancini ga cuva. Nema sta drugo bit
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Rios

Post Postao/la Rios » 20 jul 2012, 20:07

Kako stvari stoje nema Dzeke ni danas :roll: Izasli Augero i Tevez a usli Jelavic i Scapuzzi..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 20 jul 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 jul 2012, 20:07

Evo sad Mancini javlja da ne igra zbog iftara...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2012, 20:20

Rios je napisao/la:Kako stvari stoje nema Dzeke ni danas :roll: Izasli Augero i Tevez a usli Jelavic i Scapuzzi..
Haha, ovo postaje tragi-komicno. Cuj Scapuzzi i Jelavic. Majko mila.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 jul 2012, 20:21

Papastathopoulos je napisao/la:ma naucit ce on kitu moju, posrale ga pare, draze mu drkat **** pantilimonu na klupi neg igrati standardno u nekom dobrom klubu...postao mi je mrzak fakat...pogotovo s tim sto konstatno izjavljuje da je sretan tu gdje jeste...e ako si ti sretan, sta se ja imam koji **** sekirat dje ces ti otici...da mi je babo tamo, ne bi se sekir'o....samo se nastavi suncati na klupi, a cim za'ladi, laganice vuneni dzemper i pape da ne ozebes...
SamoZeljo je napisao/la:Prvo bi vi trebali nauciti neke stvari. Normalno da ce tako izjaviti, pogotovo ako misli ici, jer je to bolje i njemu i klubu. Samo sto vi ne kontate.
Papastathopoulos je napisao/la:pa nisu nista postigli zato sto niko nije bio toliki hajvan da dadne 30+ m. funti za igraca koji je pola godine igrao golfa i izivljavao se na zeni...a ako dzeko misli da mu je pametno da izjavljuje da je tu sretan, bujrum...i ja nekom logikom mislim da ce city-evci njemu krenut u kontru i u inat ga prodat jer je on tu "happy" ...sta ce im koji qrac sretni igraci ha ya...daj ba, skuliraj se...
Opet ne kontas. Da ti ponovim: AKO ON TAKO KAZE, NE ZNACI DA TAKO MISLI. Kaze tako jer tako dize cijenu. Kontas?
Kad je igrac u problemima, kad ima konflikt sa timom, kad je nezadovoljan... Uvijek je jeftiniji.
Ibrahimovic je u Barcelonu dosao za +/-80 miliona a samo godinu kasnije otisao za +/-20 miliona. Bas zato! Milan je to iskoristio, htjeli su isto i sa Tevezom ali City nije prihvatio da ga proda za male pare iako bi najsretniji bili da su ga se rijesili.

I na kraju krajeva, sta da ostane a prije toga pljuvao po timu? M ora se i na to misliti.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2012, 20:26

SamoZeljo je napisao/la: Opet ne kontas. Da ti ponovim: AKO ON TAKO KAZE, NE ZNACI DA TAKO MISLI. Kaze tako jer tako dize cijenu. Kontas?
Kad je igrac u problemima, kad ima konflikt sa timom, kad je nezadovoljan... Uvijek je jeftiniji.
Ibrahimovic je u Barcelonu dosao za +/-80 miliona a samo godinu kasnije otisao za +/-20 miliona. Bas zato! Milan je to iskoristio, htjeli su isto i sa Tevezom ali City nije prihvatio da ga proda za male pare iako bi najsretniji bili da su ga se rijesili.

I na kraju krajeva, sta da ostane a prije toga pljuvao po timu? M ora se i na to misliti.
Zasto bi Dzeko dizao cijenu? Klubu je u interesu da dobiju sto vise para ali sto se tice igraca, sto veca cijena, manja je sansa da ce ga neko htjeti kupiti.

Rios

Post Postao/la Rios » 20 jul 2012, 20:29

Sad je vec jasno kao dan da Mancini ne racuna na Dzeku u sljedecoj sezoni..Moze se ocekivati ili prodaja ili posudba Dzeke..Naravno ukoliko se ne radi o nekoj povredi al to bi se vec znalo,tako da..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 20 jul 2012, 20:31

Cartman je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kako stvari stoje nema Dzeke ni danas :roll: Izasli Augero i Tevez a usli Jelavic i Scapuzzi..
Haha, ovo postaje tragi-komicno. Cuj Scapuzzi i Jelavic. Majko mila.
šta se čudiš, Jelavić je pokazao da je klasa u Evertonu

:mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 jul 2012, 20:37

Jako ambiciozan start u sljedecu sezonu nema sta.

3 prijateljske = 0 minuta.

Jos kad dodje Balo, bice mu jos veselije.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2012, 20:45

Edin Džeko ‏@EdDzeko
After a small injury, hope to be fully recovered and back on the pitch next week..
Expand
Reply Retweet Favorite
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Rios

Post Postao/la Rios » 20 jul 2012, 20:50

IlPrincipino je napisao/la:
Edin Džeko ‏@EdDzeko
After a small injury, hope to be fully recovered and back on the pitch next week..
Expand
Reply Retweet Favorite
Eh ovo sad demantuje moj zadnji post :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 20 jul 2012, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jul 2012, 20:56

Cita Edin ovaj forum. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 jul 2012, 21:11

calcio je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Opet ne kontas. Da ti ponovim: AKO ON TAKO KAZE, NE ZNACI DA TAKO MISLI. Kaze tako jer tako dize cijenu. Kontas?

Zasto bi Dzeko dizao cijenu? Klubu je u interesu da dobiju sto vise para ali sto se tice igraca, sto veca cijena, manja je sansa da ce ga neko htjeti kupiti.
Zato sto zna da ga City nece pustiti za male pare. Nravno da nije pametno da neko pomisli da je u situaciji "daj sta das" pa da mora sve da prihvati. Mislis da je Dzeko glup i da ne zna sta je bolje za njega? Mi na forumu znamo bolje? :)
Vidis da i Mancini prica kako imaju cetiri fantasticna napadaca i ne misle nikog prodati.
Znamo da je nekad govorio kako Tevez nikad nece zaigrati za City. Sad i on i Tevez lizu sto su pokakili. :mrgreen:

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 21 jul 2012, 01:54

Edin Džeko ‏@EdDzeko
Expand
Reply Retweet Favorite
Ma suplja je ovo, kao tek sad info da je povrijedjen :lol: a covjek pokriven kod nas medijski samo tako... To se samo tako pravda ovo neigranje.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 21 jul 2012, 02:26

aless je napisao/la:
Edin Džeko ‏@EdDzeko
Expand
Reply Retweet Favorite
Ma suplja je ovo, kao tek sad info da je povrijedjen :lol: a covjek pokriven kod nas medijski samo tako... To se samo tako pravda ovo neigranje.
Jah, eto duzan je tebi da se pravda.
A da pise nesto lose za njega onda bi vjerovao.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, MrPink i 14 gostiju.