Ibizevic je napisao/la:Dobro je ovo što sjedi na klupi, možda ipak do januara nauči reći da želi otići

Papastathopoulos je napisao/la:ma naucit ce on kitu moju, posrale ga pare, draze mu drkat **** pantilimonu na klupi neg igrati standardno u nekom dobrom klubu...postao mi je mrzak fakat...pogotovo s tim sto konstatno izjavljuje da je sretan tu gdje jeste...e ako si ti sretan, sta se ja imam koji **** sekirat dje ces ti otici...da mi je babo tamo, ne bi se sekir'o....samo se nastavi suncati na klupi, a cim za'ladi, laganice vuneni dzemper i pape da ne ozebes...
SamoZeljo je napisao/la:Prvo bi vi trebali nauciti neke stvari. Normalno da ce tako izjaviti, pogotovo ako misli ici, jer je to bolje i njemu i klubu. Samo sto vi ne kontate.
Prosle godine je Tevez izjavljivao da je nesretan i da zeli ici i sta su postigli s tim? NISTA. Drugi klubovi su tu krizu htjeli zloupotrijebiti i kupiti ga za nikakve pare!
Papastathopoulos je napisao/la:pa nisu nista postigli zato sto niko nije bio toliki hajvan da dadne 30+ m. funti za igraca koji je pola godine igrao golfa i izivljavao se na zeni...a ako dzeko misli da mu je pametno da izjavljuje da je tu sretan, bujrum...i ja nekom logikom mislim da ce city-evci njemu krenut u kontru i u inat ga prodat jer je on tu "happy" ...sta ce im koji qrac sretni igraci ha ya...daj ba, skuliraj se...
Opet ne kontas. Da ti ponovim: AKO ON TAKO KAZE, NE ZNACI DA TAKO MISLI. Kaze tako jer tako dize cijenu. Kontas?
Kad je igrac u problemima, kad ima konflikt sa timom, kad je nezadovoljan... Uvijek je jeftiniji.
Ibrahimovic je u Barcelonu dosao za +/-80 miliona a samo godinu kasnije otisao za +/-20 miliona. Bas zato! Milan je to iskoristio, htjeli su isto i sa Tevezom ali City nije prihvatio da ga proda za male pare iako bi najsretniji bili da su ga se rijesili.
I na kraju krajeva, sta da ostane a prije toga pljuvao po timu? M ora se i na to misliti.