FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 21 jul 2012, 12:07

Imacemo mi tesku tekmu pravo. Najbolja stvar je sto smo vidjeli da nema potrebe za strahom. I dalje treba sageti glavu i igrati kao da nam je zivot u pitanju. Nemamo NIKAKAV razlog za euforiju, bas nikakav.

Igrace treba pripremiti mentalno na scenario da mozemo cak i primiti 1 go. Pretpostavljam da cemo imati blokove od 15 minuta gdje ce se podici ritam i napadati. Bitno je nesto uraditi u tim periodima a istovremeno zastititi svoj go. Odbrana nam je padala nakon 60-te minute a pomoglo namje sto smo mi nakon toga napadima olaksali svojoj zadnjoj liniji.

Bugarima je odbrana slabiji dio tima kao i nama.

Buduci da Zeljo nije slabiji od Maribora i oni imaju sansu za prolaz ako im se poklopi par stvari.

Za nas je sada najbitnije napuniti Kosevo i pomoci timu da namakne prihode a bez baklji i kazni. Sve dalje treba uzeti kao bonus. Nikakva euforija i prica o narednim kolima i gluposti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jul 2012, 12:08

jos nemogu prerzaliti sto nismo tamo zabili ,nadam se da nas to nece kostati prolaza.optimista sam levski nije nista specijalno pokazao,borbenom i pametnom igrom uz podrsku sa tribina mislim da mozemo dalje.ako i neprodjemo neka se bore kao u sofiji mislim da im niko nemoze nista zamjeriti

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jul 2012, 12:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen[/youtube]
sve fino isplanirao da dodjem ove godine na Kosevo, i sve mi se u zadnji tren pokvari, ccc
mozda dodjem aBd protiv Levskog, al male su sanse :(

samo hrabro, ne smijemo se ni sekunde opustati, niti oslanjati na domaci teren i navijace, pruziti bolju partiju od one iz Sofije, ne smiju se fulati sanse, kad nam je malo falilo protiv Cluja, mozemo Levski proci ako Bog da, jos je Ramazan, pomoci ce nam i dragi Allah s.w.t :D

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 jul 2012, 12:46

Daj ba brisi to, ne mogu da gledam u tu sliku koliko je odvratna :evil:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 21 jul 2012, 12:56

Zajebi sva komšijska prepucavanja i ostalo, treba im dati ovdje što zaslužuju!
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 21 jul 2012, 13:30

Sto da se brise :?: Navijaci Levskog nam ovo i misle, i treba nam ova slike ,jer sve brzo zaboravljamo. :idea: Pozivam sve patriote BIH da dođu na Kosevo, i da svi zajedno izbacimo dusmane iz daljnjeg takmicenja. :o

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 21 jul 2012, 13:35

senci-071 je napisao/la:Sto da se brise :?: Navijaci Levskog nam ovo i misle, i treba nam ova slike ,jer sve brzo zaboravljamo. :idea: Pozivam sve patriote BIH da dođu na Kosevo, i da svi zajedno izbacimo dusmane iz daljnjeg takmicenja. :o
Naravno slazem se ja sa tobom da treba da dodju u sto vecemmm broju da im pokazemo kako se navija i ko su Horde Zla i da im zabijemo dvicu i cao, cuo sam da njihovih navijaca dolazi 4 autobusa bujrum!! 8-)
Ko nam zlo mislio o ku**u nam visio Bugariiiiii!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2012, 13:39

briše se.
i nemojte više te gluposti ovdje postavljati.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 13:48

maksi je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
Jović je tek u Sofiji pokazao zašto je jedan od najboljih naših trenera, jednostavno trebalo mu je vremena da mu se ekipa prilagoditi i to najviše na psihičkom planu (mada ima još rada) a dovođenjem novog kondiconog trenera poradili se i to dobro na fizičkoj spremi, i ako su mnogi bili kivni ( sa pravom) na njega zbog loše polusezone, imam osječaj da bi Sarajevo mogli dobro proći u ovom prvenstvu i da igra bude barem za 2 nivoa veća
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa naravno morao se ovaj Maksi javiti, najveći drkadjija na Jovića, nepismena budala iz selendre, koji bez ikakvog argumenta samo sere na Jovića i pritom širi niz laži i dezinformacija na forumu, druže potraži liječničku pomoć dok nije kasno, tvoja opsesija Jovićem već je prerasla u bolest.
A Bugare treba fino dočekati, pokazati im da mi nismo cigani ko oni, nek dođu, neka navijaju, nek vide pravu atmosferu i nadam se poraz njihove eipe, samo hrabro i bez pritiska u četvrtak, i ako izgube a budu igrali sa onakvim pristupom

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jul 2012, 13:53

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 21 jul 2012, 13:55

Ja bi ako uz boziju pomoc prodjemo Levskog vise volio Zetu, a sto se tice onih debila ja se nadam da ce ih Uefa kazniti radi transparenata!! :evil: :evil:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 13:58

RedDevilS je napisao/la:Ja bi ako uz boziju pomoc prodjemo Levskog vise volio Zetu, a sto se tice onih debila ja se nadam da ce ih Uefa kazniti radi transparenata!! :evil: :evil:
ma daje Levskog proći, može i Zeta i Finci (u CG bi nas bilo više nego što oni imaju stanovnik, a Skandinavci nam odgovaraju a ima i ta dijaspora),a ovi će za trans dobiti neku novačnu kaznu ( ima osjećaj jadnu)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 jul 2012, 14:02

Sretno komsije, da makar vi branite boje grada. Mi nazalost imamo vrlo malo sanse.
Sport je lijek za tijelo i duh.

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 14:09

Sramota za ovu stoku iz Bugarske. Previše se sad pažnja skreće na dešavanja na tribinama i oko stadiona, samo da nas to ne poklopi i ne izbaci iz igre totalno. Sudeći po prvim reakcijama, ne bi' rekao da će ovo izaći na dobro...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 21 jul 2012, 14:15

Moram čestitat administratoru, ovdje čovjek postavi grozomorni plakat navijača Levskog, on ga šatro izbriše jer eto ne priliči forumu da se to objavljuje, a onda istu tu sliku sa plakatom ukrade i napravi od njega tekst na portalu, eto moze na portalu al nije za foruma :) Majstorski, priznajem, kapa dole :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 jul 2012, 14:17

mamu im fasisticku ..dolazim na tekmu, sve patriote BiH treba da dođu bez obzira na boju i dres kluba ..
ovo je nesto vise od utakmice ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 14:18

Navijači Levskog će biti smješteni na zapadnoj tribini. Dakle, imamo jug, sjever i istok.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 jul 2012, 14:23

High je napisao/la:Navijači Levskog će biti smješteni na zapadnoj tribini. Dakle, imamo jug, sjever i istok.
misliš tamo na onom dijelu jugozapadnom gdje obicno budu gostujuci navijaci kad su medjunarodne tekme?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 14:26

slika

Otprilike ovako.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jul 2012, 14:27

storm_raider je napisao/la:Sretno komsije, da makar vi branite boje grada. Mi nazalost imamo vrlo malo sanse.
Ne bih se bas slozio sa tobom.Iako imaju aktivan rezultat,on je jako opasan.! dati gol ih vodi u produzetke.Ali jedan primljeni ih tjera da daju onda 3 gola.tako da ce citavu utakmicu igrati pod rucnom.Dok mi nemamo sta izgubiti.Moramo od prve minute krenuti naprijed pa sta bude.

Nadam se da ce oba sarajevska kluba vidjeti trece pretkolo.Sto se sirokog tice oni imaju najlaksi posao.tako da oni u svakom slucaju prolaze.osim ako se ne desi neko cudo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”