FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la savatihotece » 21 jul 2012, 08:37

VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 21 jul 2012, 10:13

travnicanin je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
Jović je tek u Sofiji pokazao zašto je jedan od najboljih naših trenera, jednostavno trebalo mu je vremena da mu se ekipa prilagoditi i to najviše na psihičkom planu (mada ima još rada) a dovođenjem novog kondiconog trenera poradili se i to dobro na fizičkoj spremi, i ako su mnogi bili kivni ( sa pravom) na njega zbog loše polusezone, imam osječaj da bi Sarajevo mogli dobro proći u ovom prvenstvu i da igra bude barem za 2 nivoa veća
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 jul 2012, 10:13

savatihotece je napisao/la:VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
Aha..... :lol:
U novi boj...

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 21 jul 2012, 10:17

Moramo spustiti loptu na zemlju, mi se ponasamo kao da smo pobijedili 1:0 a ne izgubili 1:0. Ima jos da se igra, treba nadoknaditi gol zaostatka.
UEFA=MAFIA

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 21 jul 2012, 10:31

Licno mislim da ih trebamo napasti od prve minute, ono krenuti na sve ili nista, jer uz dobro navijanje i pritisak od prve minute oni bi se mogli raspasti sa prvim primljenim golom, a i ako primimo go u prvom poluvremenu ima drugo pa se moze ocekivati nesto.
a evo zasto ovako mislim
Kada je repka igrala protiv Portugala prvi baraz isto se gubilo 1:0 i nismo napali u Zenici a kasnije u drugom poluvremenu primili gol i bilo je sve gotovo. Realno ovi bugari su iskusniji od nas na euro sceni a sto bude utakmica vise odmicala i recimo bude 0:0 nasi igraci ce biti nervozniji i samim tim cemo imati priliku da vidimo jedan slican gol kao i u Sofiji. Zato napasti od prve minute.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2012, 10:52

Uopste nesmatram da trebamo da ih napadnemo od pocetka,cak sta vise smatram da treba da se nasi postave bas onako kao u prvoj utakmici,da stisnu pozadi...ali kada napadnu da to bude puno jace...ako se otvorimo protiv ovih oni ce to znaci iskoristiti...ovako ih cekati,jel nisu toliko jaki na lopti,igra im se uglavnom svodi na tu desnu stranu i onog celu Ramosa,tako su igrali i sve prijateljske i zato su nasi i duplali tu lijevu stranu i uspijeli zatvoriti to,i oni su bili izgubljeni,a vidjelo se kada ih se napadne da nisu toliko jaki pozadi i da je 90% nasih napada bila sansa...znaci cekati i ne primiti gol,a bit ce prilika sigurno da zabijemo bar 1

Bit ce ovo dobro aBd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Colorado

Post Postao/la Colorado » 21 jul 2012, 11:36

savatihotece je napisao/la:VJERUJTE DA ŽELJO IMA ISTO ŠANSI ZA PROLAZ KOLIKO I SARAJEVO.
hahahahaha 100 % si upravu , isto tako pricaju u zeljinom tramvaju 4ci :lol: :lol: :lol: :D

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 21 jul 2012, 11:43

Ja ne znam za vas, al po meni je 0:1 najneugodniji rezultat za sustizanje(primis gol, i gotov si)
Već sada se osjeti euforija a to nije nikako dobro.

Sarajevo ako bude igralo pametno, strpljivo (kao u Sofiji) moze do produzetka, a onda je sve moguce.
Nekako i je tesko zamisliti da Sarajevo moze pobjediti Levskog sa 2 razlike,al et...

Samo da ne bude ovaj put potcjenjivanja, da se ne ponovi Besiktas.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 21 jul 2012, 11:52

Mi smo svoj prvobitini cilj ostvarili. Aktivan rezultat, što znači puno Koševo.

Sve više od toga je iznenađenje i nešto što bi se smatralo podvigom, ako računamo da smo prije prve tekme mahom bili otpisani. Borba, zalaganje, pa šta Bog da, sigurno niko neće zamjeriti i u slučaju eliminacije, ali ja čvrsto vjerujem da uz nevjerovatnu podršku sa tribina, do sada neviđenu i aBd pametnu igru na terenu, Sarajevo može dalje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 jul 2012, 12:02

powerplay je napisao/la:
Aha..... :lol:
Covjek je u pravu.Maribor je mnogo laksi protivnik tako da su sanse da cemo mi dati jedan go Levskom,a oni tri Mariboru podjednake.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 jul 2012, 12:07

Imacemo mi tesku tekmu pravo. Najbolja stvar je sto smo vidjeli da nema potrebe za strahom. I dalje treba sageti glavu i igrati kao da nam je zivot u pitanju. Nemamo NIKAKAV razlog za euforiju, bas nikakav.

Igrace treba pripremiti mentalno na scenario da mozemo cak i primiti 1 go. Pretpostavljam da cemo imati blokove od 15 minuta gdje ce se podici ritam i napadati. Bitno je nesto uraditi u tim periodima a istovremeno zastititi svoj go. Odbrana nam je padala nakon 60-te minute a pomoglo namje sto smo mi nakon toga napadima olaksali svojoj zadnjoj liniji.

Bugarima je odbrana slabiji dio tima kao i nama.

Buduci da Zeljo nije slabiji od Maribora i oni imaju sansu za prolaz ako im se poklopi par stvari.

Za nas je sada najbitnije napuniti Kosevo i pomoci timu da namakne prihode a bez baklji i kazni. Sve dalje treba uzeti kao bonus. Nikakva euforija i prica o narednim kolima i gluposti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jul 2012, 12:08

jos nemogu prerzaliti sto nismo tamo zabili ,nadam se da nas to nece kostati prolaza.optimista sam levski nije nista specijalno pokazao,borbenom i pametnom igrom uz podrsku sa tribina mislim da mozemo dalje.ako i neprodjemo neka se bore kao u sofiji mislim da im niko nemoze nista zamjeriti

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jul 2012, 12:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen[/youtube]
sve fino isplanirao da dodjem ove godine na Kosevo, i sve mi se u zadnji tren pokvari, ccc
mozda dodjem aBd protiv Levskog, al male su sanse :(

samo hrabro, ne smijemo se ni sekunde opustati, niti oslanjati na domaci teren i navijace, pruziti bolju partiju od one iz Sofije, ne smiju se fulati sanse, kad nam je malo falilo protiv Cluja, mozemo Levski proci ako Bog da, jos je Ramazan, pomoci ce nam i dragi Allah s.w.t :D

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 jul 2012, 12:46

Daj ba brisi to, ne mogu da gledam u tu sliku koliko je odvratna :evil:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 21 jul 2012, 12:56

Zajebi sva komšijska prepucavanja i ostalo, treba im dati ovdje što zaslužuju!
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 21 jul 2012, 13:30

Sto da se brise :?: Navijaci Levskog nam ovo i misle, i treba nam ova slike ,jer sve brzo zaboravljamo. :idea: Pozivam sve patriote BIH da dođu na Kosevo, i da svi zajedno izbacimo dusmane iz daljnjeg takmicenja. :o

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 21 jul 2012, 13:35

senci-071 je napisao/la:Sto da se brise :?: Navijaci Levskog nam ovo i misle, i treba nam ova slike ,jer sve brzo zaboravljamo. :idea: Pozivam sve patriote BIH da dođu na Kosevo, i da svi zajedno izbacimo dusmane iz daljnjeg takmicenja. :o
Naravno slazem se ja sa tobom da treba da dodju u sto vecemmm broju da im pokazemo kako se navija i ko su Horde Zla i da im zabijemo dvicu i cao, cuo sam da njihovih navijaca dolazi 4 autobusa bujrum!! 8-)
Ko nam zlo mislio o ku**u nam visio Bugariiiiii!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2012, 13:39

briše se.
i nemojte više te gluposti ovdje postavljati.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 jul 2012, 13:48

maksi je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mogu ponoviti lošu partiju, ako mi budemo pravi ko u Sofiji. Levski se nije razmahao zato što mu mi nismo to dopustili. Naš Sš je dobro izanalizirao Levski i postavio igru, zatvoreni su im glavi igrači (Ramos i MArcinho), suzili smo im maksimalno prostor i rezultat smo vidjeli. Taktički smo nadigrali Levski potpuno, nažalost nismo to krunisali golom.

Na Hasetu je sve moguće. Kakogod završilo, momci ako pokažu istu onu dozu borbenosti i žrtve od mene će dobiti aplauz i biću zadovoljan ovom evropskom epizodom.
Jović je tek u Sofiji pokazao zašto je jedan od najboljih naših trenera, jednostavno trebalo mu je vremena da mu se ekipa prilagoditi i to najviše na psihičkom planu (mada ima još rada) a dovođenjem novog kondiconog trenera poradili se i to dobro na fizičkoj spremi, i ako su mnogi bili kivni ( sa pravom) na njega zbog loše polusezone, imam osječaj da bi Sarajevo mogli dobro proći u ovom prvenstvu i da igra bude barem za 2 nivoa veća
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa naravno morao se ovaj Maksi javiti, najveći drkadjija na Jovića, nepismena budala iz selendre, koji bez ikakvog argumenta samo sere na Jovića i pritom širi niz laži i dezinformacija na forumu, druže potraži liječničku pomoć dok nije kasno, tvoja opsesija Jovićem već je prerasla u bolest.
A Bugare treba fino dočekati, pokazati im da mi nismo cigani ko oni, nek dođu, neka navijaju, nek vide pravu atmosferu i nadam se poraz njihove eipe, samo hrabro i bez pritiska u četvrtak, i ako izgube a budu igrali sa onakvim pristupom

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jul 2012, 13:53

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, rimljanin90 i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []