Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Sto mrzim komentare tipa" u inat svima" itd., ko da je cijeli svijet protiv nas ima nesto.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Sto mrzim komentare tipa" u inat svima" itd., ko da je cijeli svijet protiv nas ima nesto.
U svakom zitu ima kukolja moj dragi haveruHigh je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
High je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Kume to je zajebancija i navijacko prepucavanje koje postoji 100 godina izmedju navijaca narocito zelje i sarajeva zato sto smo iz istoga grada malo ubadanja nije na odmet. I vi ste nas za 100 stvari i mi vas i to je to. Ali kad je u pitanju ovaj, grad, ova drzava, srebrenica itd tu nema zezancije tu smo vazda bili a i trebamo u buduce ostati zajedno. Fkt kontam da dodjem na kosevo i navijam protiv onih fasista iz bugarske zbog svega sta su radili....High je napisao/la:Čuj ko je protiv nas ? A ko nije, i kad nisu protiv nas ? Kad su nam Maltežani davali golove, svima smo bili tema za zajebanciju, pa onda ono sa viršlama, kobasicama, neisplaćenim dugovima ? I sad odjednom svi uz nas ? Zaboravljate.cutler12 je napisao/la:Koje to protiv nas?Konfucije je napisao/la:Sta je ovo sad cijela drzava uz nas.Nece ovo na dobro,ja vise volim sami protiv svih i u inat svima.
Mogu oni doci sa fasistickim porukama i transparentima, ali pitanje je kako ce se vratiti...Ostaje da se vidi da li će UEFA kazniti otvorene fašističke provokacije navijača Levskog. Jedno je sigurno, u Sarajevu ih čeka pakao.
Nije Sigma...dr.van nostrand je napisao/la:Sigma Olomoucmostar_mo je napisao/la:1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?
Damn mothafuckaConsigliere je napisao/la:Sta ste se odma' nalozili? Levski je kluba sa balkana i kao i svaki drugi ima ekstremnu frakciju navijaca. Siguran sam da je barem 95 posto navijaca Levskog protiv onih transparenata... Sto ne napunite Kosevo i 'yebete mater' Borcu kad dolazi u kojeg barem 70 posto navijaca obozava ove likove s transparenata??
Morecambe je napisao/la:Hoće li biti prijenos tekme na nekom domaćem kanalu
Morecambe je napisao/la:Morecambe je napisao/la:Hoće li biti prijenos tekme na nekom domaćem kanalu
Jel' me lozis ili...?Dzoni je napisao/la:Damn mothafuckaConsigliere je napisao/la:Sta ste se odma' nalozili? Levski je kluba sa balkana i kao i svaki drugi ima ekstremnu frakciju navijaca. Siguran sam da je barem 95 posto navijaca Levskog protiv onih transparenata... Sto ne napunite Kosevo i 'yebete mater' Borcu kad dolazi u kojeg barem 70 posto navijaca obozava ove likove s transparenata??![]()
Koji komentar!!!
+129
Gordan Petrović "Zalosno je sto mi ne pokrenemo inicijativu da se do gole koze pregledaju navijači Levskog, da svako ko bude imao kod sebe bilo kakav materijal ove vrste mora platiti 50.000 Eura i sikter nazad. Zalosno je sto ne kontaktiramo ambasadu bugarske da joj se izda ovakva odluka, da poslije ne bude suplje...."
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, riki46, TETRAPAK i 28 gostiju.