FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vamos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vamos » 22 jul 2012, 19:32

Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,znam da je u cetvrtak,ali ne znam u koliko sati 8-)
Nije ti ovo http://www.teve.ba" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: . U 21.00h :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2012, 19:33

Vamos je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,znam da je u cetvrtak,ali ne znam u koliko sati 8-)
Nije ti ovo http://www.teve.ba" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: . U 21.00h :D

igracu oba daju gol,a volio bih da mi dodje tiket rezultatom 3-1 za sarajevo 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 22 jul 2012, 19:36

Nemoj oba daju gol, past ces ;) . Igraj prolaz Sarajeva. Moguce da sve ode na produzetke cak i penale.

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 22 jul 2012, 19:52

Armageddon2012 je napisao/la:forum sve vise pocinje liciti na top listu nadrealista :D

odvazni zenicani (koji su skandirali isto ovo sto i bugari...) stizu u sarajevo da brane bosnu i hercegovinu od mene koji ne znam ni kad je utakmica,i koji sam u prvoj navijao za sarajevo,a i u cetvrtak cu ako bude prenos :D :D
Tebi niko nista nije ni rekao, sta se odmah osjecas prozvanim?
Cak si i jedan od normalnijih s "druge strane". A to sto sam napisao, samo sam prenio sta sam procitao, pa ako lazu oni lazem i ja. Na stranu to sto ja mislim da bi ti tvoji, kao npr. @Tetraribonukleinska kiselina, ipak dosli i dali podrsku Bugarima, da se ne lazemo, ima takvih pacijenata tamo.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 22 jul 2012, 19:53

Vamos je napisao/la:Nemoj oba daju gol, past ces ;) . Igraj prolaz Sarajeva. Moguce da sve ode na produzetke cak i penale.
Slažem se sa ovim. Hoće ti produžetci i penali Sarajevo u drugom predkolu. :D
U novi boj...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2012, 19:56

MukiSA je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:forum sve vise pocinje liciti na top listu nadrealista :D

odvazni zenicani (koji su skandirali isto ovo sto i bugari...) stizu u sarajevo da brane bosnu i hercegovinu od mene koji ne znam ni kad je utakmica,i koji sam u prvoj navijao za sarajevo,a i u cetvrtak cu ako bude prenos :D :D
Tebi niko nista nije ni rekao, sta se odmah osjecas prozvanim?
Cak si i jedan od normalnijih s "druge strane". A to sto sam napisao, samo sam prenio sta sam procitao, pa ako lazu oni lazem i ja. Na stranu to sto ja mislim da bi ti tvoji, kao npr. @Tetraribonukleinska kiselina, ipak dosli i dali podrsku Bugarima, da se ne lazemo, ima takvih pacijenata tamo.
dobro si rekao,pacijenata....

ali ja licno mislim da nece bit nijedan iz rs,da su to samo balavacka napucavanja po forumima i novinari zeljni senzacija...ali sacekajmo cetvrtak.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2012, 20:03

Dosla je odbijenica iz Uefe na ovaj nas prijedlog da gostujuci navijaci budu smjesteni na zapad,pa ce oni dobiti jedan dio juga...ali i pored toga i nasi navijaci ce moci uci tu tribinu...dakle karte su 7 sjever,7 jug i 10 istok...karta za njihove navijace je isto 10...jedna markica od karti ide gore ovim momcima sto su na sudjenju,zato je i 7 umjesto 6 kako je bilo prije za Evropske utakmice
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2012, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2012, 20:04

Joj UEFE kurve stare :x :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 22 jul 2012, 20:09

Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jul 2012, 20:11

senci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
Uzas....grozno....sramota :( :( :(

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 22 jul 2012, 20:12

senci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
O jbt, pa sta ce tek biti kad oni dodju ccc..treba malo da ohladimo glave..
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 22 jul 2012, 20:14

e jbg to ne valja, pa i da su Bugari, to su obični turisti, momak iz Bugarske je napisao svom klubu pismo izražavajući negodovanje poraloma na utakmici

http://www.dnevnik.bg/live/novini_ot_va ... fk_levski/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 22 jul 2012, 20:16

To je sve zbog atmosfere koju su stvorili pojedini mediji. Te momke i djevojke (to posebno) su napali neki klosari i neinformisani likovi koji siguran sam veze nemaju sa navijackom pricom nego su u Avazu i Oslobodjenju procitali nesto i sve pogresno povezali.

Katastrofa je to ako je zaista tako bilo tim Madjarima.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 22 jul 2012, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jul 2012, 20:17

Karte od utorka u prodaji. Po 7KM jug i sjever, 10 istok. Po 1KM od ulaznica ide za momke koji su u muriji u Sofiji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jul 2012, 20:17

Ovo je sada za nas sramota. Ipak smo mi Bosanci a ne Bugari, Rumuni ili neka genocidna stvorenja.

Narod je naravno pogodjen provokacijama jer su rane duboke ali sada se mi provaljujemo tim glupim reakcijama.

Njima treba uvaliti tri komada i sretno ih poslati kuci da zive svoj bijedni zivot.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jul 2012, 20:21

Mene je sada jos vise strah tekme iz razloga sto ako budu primitivni navijaci iz Bugarske smjesteni na jugu a izgleda da ce biti, bice vjerovatno tu i nasih navijaca jer nece svi moci stati na sjever i istok. Iz tog razloga bojim se nekog sukoba jer ce biti jako blizu jedni drugih...hmmm...bas sam zabrinut, ali se nadam da ce biti dovoljno redara i policije da naprave ako treba i 4 ziva stita izmedju njih.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 22 jul 2012, 20:22

kengur je napisao/la:Ovo je sada za nas sramota. Ipak smo mi Bosanci a ne Bugari, Rumuni ili neka genocidna stvorenja.

Narod je naravno pogodjen provokacijama jer su rane duboke ali sada se mi provaljujemo tim glupim reakcijama.

Njima treba uvaliti tri komada i sretno ih poslati kuci da zive svoj bijedni zivot.
krivi su mediji, zašto se ne objave pismo ovog momka Bugara, zar to nije pozitivna stvar, a sad malo o utakmici, koliko čudno zvučilo izgleda da smo mi trenutno fizički bolje spremni od njh, eno kukaju na povrede i da im je svaki treći igrač na terapiji, a i vidjelo se u prvoj tekmi da su im bekovi i još dva tri igrača tromi i to moramo iskoristiti

Felixxx
Kontakt:

Post Postao/la Felixxx » 22 jul 2012, 20:24

ti Zenicani su davno otisli na skidanje u Medjugorje(klosarluk i narkomanija vladali),a svaki patriota je na te povike se posvadjao sa tim istim........ali opet se robija izvinula za sve povike koji nemaju veze sa fudbalom(na tv-u) i ogradila se od toga,sada je robija organizovanija nego ikada,samo su vjerni tu koji vole Celika a druge postuju ;)

a ti si ocigledno neki djecak iz sumadije kojem mama neda po kisi napolju pa prosipas ovde nacionalizam i fasizam...
nisi vrijedan ovog posta,a postao sam radi drugih posjetilaca foruma...
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jul 2012, 20:26

kengur je napisao/la:Ovo je sada za nas sramota. Ipak smo mi Bosanci a ne Bugari, Rumuni ili neka genocidna stvorenja.

Suti i trpi? Muka mi je od ove spike :oops: Cijela Zapadna Europa nas omalovazava. Nas kao narod i drzavu. Sta tek onda reci za Rumune, Bugare i sl.?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2012, 20:33

a ti si ocigledno neki djecak iz sumadije kojem mama neda po kisi napolju pa prosipas ovde nacionalizam i fasizam...
nisi vrijedan ovog posta,a postao sam radi drugih posjetilaca foruma...
mislim da je ipak fasizam rijec koja bolje oslikava moje pisanje po forumu....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”