Nije ti ovo http://www.teve.ba" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,znam da je u cetvrtak,ali ne znam u koliko sati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije ti ovo http://www.teve.ba" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,znam da je u cetvrtak,ali ne znam u koliko sati
Vamos je napisao/la:Nije ti ovo http://www.teve.ba" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,znam da je u cetvrtak,ali ne znam u koliko sati. U 21.00h
Tebi niko nista nije ni rekao, sta se odmah osjecas prozvanim?Armageddon2012 je napisao/la:forum sve vise pocinje liciti na top listu nadrealista![]()
odvazni zenicani (koji su skandirali isto ovo sto i bugari...) stizu u sarajevo da brane bosnu i hercegovinu od mene koji ne znam ni kad je utakmica,i koji sam u prvoj navijao za sarajevo,a i u cetvrtak cu ako bude prenos![]()
Slažem se sa ovim. Hoće ti produžetci i penali Sarajevo u drugom predkolu.Vamos je napisao/la:Nemoj oba daju gol, past ces. Igraj prolaz Sarajeva. Moguce da sve ode na produzetke cak i penale.
dobro si rekao,pacijenata....MukiSA je napisao/la:Tebi niko nista nije ni rekao, sta se odmah osjecas prozvanim?Armageddon2012 je napisao/la:forum sve vise pocinje liciti na top listu nadrealista![]()
odvazni zenicani (koji su skandirali isto ovo sto i bugari...) stizu u sarajevo da brane bosnu i hercegovinu od mene koji ne znam ni kad je utakmica,i koji sam u prvoj navijao za sarajevo,a i u cetvrtak cu ako bude prenos![]()
Cak si i jedan od normalnijih s "druge strane". A to sto sam napisao, samo sam prenio sta sam procitao, pa ako lazu oni lazem i ja. Na stranu to sto ja mislim da bi ti tvoji, kao npr. @Tetraribonukleinska kiselina, ipak dosli i dali podrsku Bugarima, da se ne lazemo, ima takvih pacijenata tamo.
Uzas....grozno....sramotasenci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
O jbt, pa sta ce tek biti kad oni dodju ccc..treba malo da ohladimo glave..senci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
e jbg to ne valja, pa i da su Bugari, to su obični turisti, momak iz Bugarske je napisao svom klubu pismo izražavajući negodovanje poraloma na utakmicisenci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
krivi su mediji, zašto se ne objave pismo ovog momka Bugara, zar to nije pozitivna stvar, a sad malo o utakmici, koliko čudno zvučilo izgleda da smo mi trenutno fizički bolje spremni od njh, eno kukaju na povrede i da im je svaki treći igrač na terapiji, a i vidjelo se u prvoj tekmi da su im bekovi i još dva tri igrača tromi i to moramo iskoristitikengur je napisao/la:Ovo je sada za nas sramota. Ipak smo mi Bosanci a ne Bugari, Rumuni ili neka genocidna stvorenja.
Narod je naravno pogodjen provokacijama jer su rane duboke ali sada se mi provaljujemo tim glupim reakcijama.
Njima treba uvaliti tri komada i sretno ih poslati kuci da zive svoj bijedni zivot.
ti Zenicani su davno otisli na skidanje u Medjugorje(klosarluk i narkomanija vladali),a svaki patriota je na te povike se posvadjao sa tim istim........ali opet se robija izvinula za sve povike koji nemaju veze sa fudbalom(na tv-u) i ogradila se od toga,sada je robija organizovanija nego ikada,samo su vjerni tu koji vole Celika a druge postujuArmageddon2012 je napisao/la:forum sve vise pocinje liciti na top listu nadrealista![]()
Suti i trpi? Muka mi je od ove spikekengur je napisao/la:Ovo je sada za nas sramota. Ipak smo mi Bosanci a ne Bugari, Rumuni ili neka genocidna stvorenja.
Narod je naravno pogodjen provokacijama jer su rane duboke ali sada se mi provaljujemo tim glupim reakcijama.
Njima treba uvaliti tri komada i sretno ih poslati kuci da zive svoj bijedni zivot.
mislim da je ipak fasizam rijec koja bolje oslikava moje pisanje po forumu....a ti si ocigledno neki djecak iz sumadije kojem mama neda po kisi napolju pa prosipas ovde nacionalizam i fasizam...
nisi vrijedan ovog posta,a postao sam radi drugih posjetilaca foruma...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, johntravolta123, jurisicduska, miguelramos, pierce, Rodman i 64 gosta.